Sana ne yazılır ki?
Mutlu mutlu yıllar abim.
Bilgisayar alan olursa faresi benden.
Mutlu mutlu yıllar abim.
Bilgisayar alan olursa faresi benden.
Teşekkür ederim Berkan. Umarım yeni yaşımda seni Ankara´da üniversite eğitimine başlamış olarak görürüm.Berkan Karadurmuş' Alıntı:Onur Abi' m doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara.
Teşekkürler üstad...Murat İNAL' Alıntı:Mutlu yıllar üstad..
Teşekkür ederim Burak. Yeni yaşımda alacağım en güzel hediyelerden biri seninle omuz omuza maç izlemek ve ardından Nevizade geceleri... Ayrıca hane halkınca hediye edilecek olan diz üstü bilgisayara da hayır demem asla : )Burak Barut' Alıntı:Onur Yavuz, Onur Yavuz bulunmaz eşin : )
Doğum günün kutlu olsun patron yaş 30'u da geçti hadi hayırlısı : )
Doğum günü hediyesi olarak umarım yeni bir laptop alanın olacaktır
Nice Yıllara abim...
Teşekkür ederim Alen, dediğin gibi hep beraber güzel bir yıl geçirmek dileğiyle...Alen Hekimbas' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Onur abi.. Nice yıllara hep beraber
Teşekkürler Eren, Burak´ın dileğine katılmamak mümkün mü : )Eren Aydın' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Onur Abi.. hediye için ise Burak'ın dileklerine katılıyorum
Teşekkür ederim Salih.Salih GOZMEN' Alıntı:Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! Onur abi.
Teşekkürler Onur. Ben anlamam fare, kaplumbağa filan. Aslan, o mümkün olmazsa sütünü isterim : )Onur BALCI' Alıntı:Sana ne yazılır ki?
Mutlu mutlu yıllar abim.
Bilgisayar alan olursa faresi benden. : )
Teşekkür ederim Erdal.Erdal Avcı' Alıntı:Mutlu yıllar Onur Abi.
Teşekkür ederim Burak. Elimi öpmeye değil sohbet etmeye gel : )Burak Ceyhan' Alıntı:Onur abi doğum günün kutlu olsun. Yazık artık elini öpmeye gelirim yanına... : )
Teşekkür ederim Şamil.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun onur abi.
Teşekkür ederim Emre.Emre Doğan' Alıntı:Onur abi doğumgünün kutlu olsun..
Teşekkür ederim Uğur.Uğur YILMAZ' Alıntı:Doğum Günün kutlu olsun Onur Abi...
Teşekkür ederim Okan.Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Doğumgünün kutlu olsun ONUR abi
Teşekkür ederim Mehmet. Elimiz öpülecek yaşa gelmedik yahu : ) Seni semtinde ziyaret etmek riskli olsa gerek ama umarım bir gün tanışırız : )Mehmet Yıldırım' Alıntı:Onur Abi'm doğum günün kutlu olsun.Bende elini öpmeye gelirdim ama içimden bir his adresimi senin bana geleceğin
Teşekkür ederim Mustafa. İyi ki ortak noktalarımız var ki tanıma fırsatım oldu sizleri.Mustafa Yanar' Alıntı:İyiki doğdun Onur Abi.
Teşekkür ederim Savaş Bey.Savas Karadag' Alıntı:utancimdan, sadece iyi ki dogdunuz onur bey, mutlu yillar..
Teşekkür ederim Taner.Taner Tuna' Alıntı:Doğum gününü kutlarım , nice yıllara Onur abi..
Teşekkür ederim Alperen.Alperen Kaplan' Alıntı:Dün burada olamadığımdan ötürü bugün hayırlı yıllara Onur Abi,kusuruma bakma işte...
Teşekkür ederim Esra Hanım.EsraGerçek' Alıntı:dikkatimden kaçmış sanırım, doğum günün kutlu mutlu olsun...
kusuruma bakma...
Teşekkür ederim Turgut.Turgut Sahin' Alıntı:Bende geç gördüm.Doğum günün kutlu olsun Onur Abi.
Teşekkür ederim Recep.Recep Sarımeşe' Alıntı:Biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara Onur abi.