İyi ki Doğduk

fazla siradan degil mi, dogmak, yasamak ve olmek..
x+y = z gibi, yani dogarken kabul ediyoruz olmeyi, ama iste denklemin varligi ile sonsuzluk arasindaki derin cizgi burada varediyor kendini, y yi yani yasami buyuttugumuz kadar variz. insan olmanin, yaradana yaklasmanin, varligimiza anlam katmanin tek yolunun uretmek oldugunu ayird ettigimiz kadar..

daha once dogduklari yerde olmeye karar verenler demistik, bir de dogduklari yerde buyumeye karar verenler var iste, sartlar ne kadar agir olursa olsun, hayat ne kadar zorlarsa zorlasin, ve koklerini saldigin toprak ne kadar kurak olursa olsun buyumeye niyetli isen ne su ister bu deli yurek, ne de bir baskasi..

duvara karsi don yuzunu gokce ve golgenin buyudugu hisset, bedenine sigmayan bu guzel ruhunun gulumsemesini, ve dalga gecercesine yasarmis gibi yarattigin o kucuk cember icin, yani o ruhu bir bedene sigdirdiklari icin sukret, sonra farid farjad calsin muzikcalarda son ses ve sen duvara bakmaya devam et, ve sen sus, ve sen hisset..

gittigi yere kadar;
iyi ki dogmussun gokce..

Timur abiciğim çok saolasın, nice seninle oyuncular üstüne tartışmak dileği ile.

Tugay saolasın, Adabayoru ve Arsenal'ı sevmesem de seninle futbol konuşmak çok zevkli. :)

Nuriye teşekkür ederim, hayat hep zor olmuştur, anladın sen. :p

Emre Sarp kardeşimsin, fazla konuşamayacağım gözlerim dolar yoksa. Çabuk gel hamburgerler seni bekliyor. :)

Onur saolasın, her zaman destekçim olduğun için.

Onur Yavuz saol.

Emre Özdoğan çok sağol kardeşim, siteye uzak kalmıştın bu vesile ile dönmüssün ayrı mutlu oldum.

Uğur sende çok saol, o güzzel yorumlarını her zaman okuma dileği ile.

Savaş Abi süpersin sen. Yazacak birşey bulamıyorum.

Kerem tek hediyem senden geldi ne diyim ki. Cd güzel bu arada. Gerçeği gibi. :)

Burak San Antonio şampiyon olmasa da olur, sen gel hele bir İstanbul'a sonrasını düşünürüz, saol.

Yılmaz Kardeşim sende çok sağol, avataında ki kişi gibi hep hayata ve sevdiklerine bağlı kalman dileğin ile.

Ayrıca Ünsal abiminde doğum gününü tüm içtenliğim ile kutlarım.

Gökçe ve Ünsal abi dogum gününüz kutlu olsun .

Gökçe her ne kadar verdigin hiç bir transfer haberi dogru çıkmasada olsun haberleri bekliyom yine senden :)

Kenan Inan' Alıntı:
Gökçe ve Ünsal abi dogum gününüz kutlu olsun .

Gökçe her ne kadar verdigin hiç bir transfer haberi dogru çıkmasada olsun haberleri bekliyom yine senden :)
Töbe, töbe güahı mı alıyorsun bu güzel günümde moralimizi bozdun be kardeşiim. :p :p :)

Gökçe Hacım doğum Günün kutlu olsun .Yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin.1 sene de değişmeyecek tek şeyse benim muhalefet tarzım keskin kalemim :) Kendine Çok iyi Bak ve iyi yaşamaya bak :) Galatasaray'ın da yakasında düş :)

Burak Barut' Alıntı:
Gökçe Hacım doğum Günün kutlu olsun .Yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin.1 sene de değişmeyecek tek şeyse benim muhalefet tarzım keskin kalemim :) Kendine Çok iyi Bak ve iyi yaşamaya bak :) Galatasaray'ın da yakasında düş :)
Teşekkürler Burakcığım, senle çok atışsakta bilisin seni sevdiğimi. Çok saol.

Bugun Onur YAVUZ abimizin minik yeğenin yaş günü onun doğum gününü kutlar büyüyünce amcası gibi diktatör bir yönetici olmasını temenni ederim :)

Minik Aslanımızın Doğum günü Kutlu olsun Nice Senelere :)

Onur abimiz Turuncu Forma da iyi giderdi hediye olarak kardeşimizin üstüne söylemeden geçemeyecem :)

Burak cevabım biraz gecikti ama biliyorsun kaç gündür foruma giremiyorum :)

Güzel dileklerin için teşekkür eder kendisine ileteceğimi bilmeni isterim. Doğumgünü hediyesi olarak Galatasaray Nevresim Takımı gönderdim ama yeğene forma almak için illa doğumgünü olmasına gerek yok değil mi Dayı Bey :)

Sin City'li Serdar Aslan kardeşimizle beraber Yusuf Ertan ve Halit Sürer

renktaşlarımızın doğum günlerini kutlar nice mutlu yıllar dilerim.. :)