Jaka Lakovic

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/10478.php

Bu forumda transfer sohbetlerinde Lakovic ismini ilk söyleyen ve her transfer muhabbetinde ismini tekrarlayan kişi olarak en çok mutluluğu da ben yaşıyorum :)

Söyleye söyleye geldi,umarım diğer dediklerim de gelir :)

Jaka Lakovic

Born : July 9, 1978 (age 33)
Position : Point Guard
Height : 6 ft 1 in (1.86 m)
Weight : 185 lb (84 kg)

Özeliikle savunma zaafından bahsediliyordu,ben savunması iyi olan bir 2 numara ile bunun aşılacağını ve süper olacağını söylemiştim,Gordon ile o da çözüldü..Gerçekten çok mutluyum..

Lakovic GALATASARAY'ımıza hayırlı olsun !!!
 
Feci heyecanlandım onu canlı izleyecek olduğum için. Müthiş bir tecrübe kattık takıma. Soldan soldan yolla üçlükleri. Hoşgeldin Jaka.
 
Geçen sezon başında söylediğim iki isim vardı biri Saras biri de Jaka. İnanılmaz mutlu oldum, çok heyecan verici bir transfer.
 
kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyim......
iyibir 3-4 ve sağlam bir 5 numara ile
fenerden hesap kesme zamanııııııııııııııııııııııııııııııı
 
birde pota altına sağlam bi oyuncu alırsak, çok güzel bi takımımız olacak. fener den intikamımızı alıcaz inş ve euroleague de en azından gruplara kalırız.
 
Eski günlerine dönerse müthiş ötesi bir transfer olur. Jasa gibi Jaka'nın da bizde canlanmasını umut ediyorum. Hoşgeldin reyiz! :)
 
Lakovic yahu bu gecen seneye kadar gelecegine hayatta inanmazdim acikcasi. Yeni sezon kurgusunu hakkaten cok merak ediyorum ama Lakovic 'i izlemek buyuk keyif olacak.

Muhtesem oyun gorusu takimi surukleyebilen yapisinin yaninda negatif anlamda tek sey Lakovic'in savunmasidir acikcasi. Oyun sistemimize en aykiri oyuncu su anda Lakovic ama bu tarz bir oyuncjya cidden ihtiyacimiz vardi cok iyi oldu;)
 
Heyttttt be işte gerçek bir winner gerçek bir tecrube hoş geldin lakovic şimdi bu transfer in daha anlamlı olması için çok iyi bir 5 numara bekliyoruz

Transferde emeği geçen herkese çok teşekkürler
 
Geçen sene takımda hiç solak oyuncu yokken bu sene 2 tane oldu, orası da ilginç tabi, oldum olası sevmişimdir solak oyuncuları :)
 
Arkadaşlar JJ ve Tutku nasıl çoğu zaman yanyana oynadıysa biz de önümüzde sezon maçın büyük bölümünü çift guard ile oynayacağız. 4 tane guard diye bakmayın olaya.
 

Üst