Jaka Lakovic

Gecen sene butun sezon Lakovic takimla dalga gecerken iyi di. Bu sefer de Ergin Ataman gecmisse iyi etmis. Dua etsin lakovic de o hatadan sonra sopa yemedi hocadan. Ergin Atamana destek olunmasi lazim. Ilk defa hem ust duzey hem de GS ruhunu, camiasini bilen bir hocamiz var yillardir.


''Gecen sene butun sezon Lakovic takimla dalga gecerken iyi di'' dediğin Lakovic geçen sezon takımın en skorer oyuncusuydu. hatırlatayım dedim. istatistikler elinizin altında, açın bakın biraz.

ben de Ergin hocanın onun hata yapmasına sevindiğini ve bunu planladığını tahmin ediyorum. o maçın dönmeyeceği belliydi ve jakayı oynatayım da taraftarın önüne atmış olayım. yanlış bi hareketinde kendi ipini kendi keser tarzında düşünüp faturayı ona ödettiğini düşünüyorum.
 
Kimse maç kaybetmek istemez. Orada Lakoviç'in tecrübesine güvenerek hata yaptı sadece. Diğer Yandan Lakoviç'te istenmediği yerd efazla durmamalı en doğrusu bu Ha onu istemeyen taraftar değil Ergin Hoca! Ama hocası istemiyorsa yapacak birşey yok demektir. Lakoviç Siena'ya gidip orada kendini tekrar gösterecektir bence. Hem onun yolu açık olsun hem de bizim takım hemen transferini yapıp gereken hamleyi yapmış olsun.
 
ben de Ergin hocanın onun hata yapmasına sevindiğini ve bunu planladığını tahmin ediyorum. o maçın dönmeyeceği belliydi ve jakayı oynatayım da taraftarın önüne atmış olayım. yanlış bi hareketinde kendi ipini kendi keser tarzında düşünüp faturayı ona ödettiğini düşünüyorum.

Yok artık daha neler. Tamam, Ergin Hoca verdiği karar nedeniyle eleştirilebilir -ki bana göre de yanlış tercih yapmıştır- ama yenilmek için bu hamleyi yaptı demek ayıptır, harcanan emeğe saygısızlıktır.

Ergin Ataman kadrosunda düşünmediği bir ismi oynatmak zorunda bırakılacak bir hoca değil.
 
Geçen sene takımın en çok kazananıydı ama fiyat/performans oranı çok kötüydü, bu sene de oynamadığı için o oran dibe vurdu.

1 milyon $'lık sözleşmesini 600 bin $'a indirmişti. Kendisini isteyen takımların(varsa eğer) 400 bin $ önerdiğini var sayarsak 200 bin dolar için bir sezonu heba ediyor demektir. Bu kariyerde bir oyuncunun da bu miktar için sürünmeyeceğini düşünürsek, o zaman kendisini kimse istememiş de olabilir.
 
Bugün salonda Göksenin ve Macvan'ın yanında maçı izledi. Gidemeyecek galiba...

üzülüyorum açıkçası, bu sene içime sinmeyen en önemli olay bu. taraftarla iletişimi bu kadar iyi, her an pozitif, elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışan, avrupa basketbolunun tarihine adını yazdırmış bi stara bunları yapmak -çok sevdiğim- ergin hocaya hiç yakışmadı.

jaka ise yine kendinden bekleneni yapmış, küsmemiş, salona gelmiş, takımını desteklemiş, bi taraftar edasıyla.

her zaman güzel anacağım bi insan lakovic. umarım o da bizi hep güzel anar
 
Eski oyuncumuz Lakovic'in forma giydigi Avellino'nun evinde Cantu'yu 63-52 ile geçtiği maçta Jaka Lakovic maça damgasını vurdu.


Jaka Lakovic 27 Sayı 4 Ribaund 5 Asist...
 

Üst