Jaka Lakovic

Hayırlısı olsun ama benim anlamadığım acaba birinci tercih lakovic 2.si gordon muydu lakovic transferi zora felan mi girdide gordonu aldık sonra lakoviç transferi çözülünce onun gibi bir oyuncuyu kaçırmamak için mi aldık onu anlamadım yoksa çok mu hikaye yarattım?
 
Aynen ya,zaten Oktay hoca bi oyuncuya 30-35 dk vermek yerine her oyuncuya 20-25 dk verip takımı sürekli dinamik tutmak için uğraşan bi koç..

Burda Lakovic ve Gordon tamamen maç stratejisine,oyuncuların bireysel performanslarına ve karşı takımın oyuncularına göre süre alacaktır..

Genel olarak Tutku ve Lako ikilisi başlayacaktır..Ender ve Gordon'da onların rotasyonu olacaktır..Dediğim gibi daha hücuma yönelik oynamamız gerektiğinde Lako,savunmayı daha artırmak istediğimizde Gordon sahada olacaktır..

Savunması düşük oyuncuyu Oktay hocanın almasının sebebi,hücum anlamında tam ona göre bi oyuncu olmasıdır..İkili oyunları sever,saha görüşü çok iyidir,dış şutu sağlamdır..Onun savunma zaafını da yine tam Oktay hocaya göre olan Gordon ile kapatacaktır..
 
Andric bu sene sayı kralı olursa, şaşırmayacağım :)
 
vay be geçen sezon başında böyle oyuncular gelecek dense şoka girerdik...
hep takım oyuncusu alacak değiliz ya böyle oyuncularda lazım...
gerçek bir winner lakovic...
hayırlı olsun...
 
En azından net zzaf oluşturmamalı ortala bir savunma yapsa yeterli olur karadeliğimiz olmasında savunmada

Ben özellikle Furkan hamlesinden sonra,ki sağlam bi 5 numara daha alıcaz,bunun zaaf oluşturacağını ama karadelik kadar olmayacağını düşünüyorum..

Zaten illa karşısındaki adamı savunacak diye birşey yok,karşı takımdaki hücum yönünden en zayıf oyuncuya verilebilir Lako..

Savunma olarak üst düzey olmasa bile,Tutku,Ender,Shipp,Caner,Gordon ve Lako elleriyle rahatsız eden oyuncular,top çalma potansiyelleri yüksek,yani o açıdan karşı takımların huzursuz edileceği kesin..

Lako'yu bire bir geçip potaya yönelebilir karşı hücumlar,onlarda da yardım savunması yetişir diye düşünüyorum..
 
Valla istediğim oyunculardan ilki geldiikaldı geriye Alan anderson ve Boniface Ndong.

Tutku-Ender-Lakovic
Gordon-Evren-Göksenin
Alan Anderson-Caner-Haluk
Shumpert-Andric-Cevher
Furkan-Ndong

Çok homojen bir kadro oldu bu aslında,ama sanki 5 numaraya daha size'lı ve post hareketlerini daha iyi yapabilen bir uzun olsa daha mı iyi olurdu diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.Piyasadaki kontrat ücretleri bize uyabilecek elit uzunlar ise şunlar gibi:(Avrupa piyasası)

Esteban Batista
Mirza Begic
D'Or Fischer
Sasha Kaun
Ksistof Lavrinovic
Mavrokefalides
Leon Radosevic
Ali Traore

Favorim kesinlikle Mavrokefalides :)
 
Çok iyi oldu müthiş oldu hatta.Lider vasıflarına tamamen sahip.Topun gidişinden sayı olacağı belli 3lüklerini görmeyi arzuluyorum sabırsızlıkla.
 

Üst