Joshua Ian Shipp

Bu galibiyet Shipp ve Andric'e yetersiz diyenlere gelsin.

Şimdi şu sevinç içinde gelip buraya bu mesajı atmak olmamış. Ben bir kere bile eleştirmedim ve devam etmeleri gerek diye düşünüyorum ama eleştiren arkadaşlara da saygı duyarız. Ne zaman başkalarına gönderme yapmadan sevinmeyi öğreneceğiz çok merak ediyorum. Hepimize gelsin bu galibiyet arkadaşlar!

bu adamlar kötü oynadığı gün de beğenmeyenler gelip sana mı armağan edecek?? 1 maçla adam asmak adama müthiş demek bir bizde var. shipp ve andric her şekil kalacak zaten ama böyle provakatif mesajlar hoş olmuyor sanki bu adamlar iyi oynayınca onları beğenmeyenler üzülüyor mu??

Bir maçla adam asılmamalı demeye çalışıyor, bir maçla müthiş demiyorum ama Shipp bu takımda her zaman yer bulmalıdır.

Bu arada son saniye şutu dışında bugün 36 dakika sahadaydı.

İşte Oktay Hoca bu kadar güveniyor bu adama, işte bu yüzden önümüzdeki sene de kadromuzda yer alacak kalan 2 maçta ne yaparsa yapsın.

The king of buzzer beaters :)

Bir maçla adam asılmamalı demeye çalışıyor, bir maçla müthiş demiyorum ama Shipp bu takımda her zaman yer bulmalıdır.

benim shipp hakkında görüşlerim aynıdır rotasyonda 1-2 oynayabilecek bir yabancı olsun dış şutu iyi olan shipp her şekil kalmalı ama shipp-evren-canerden oluşan 2 numara rotasyonunda dış sutörden katkı almayınca shipp kötü deniliyor

Görüşlerimin bir kısmı hala aynı olsa da senden özür diliyorum Shipp. Bugün beni bu kadar mutlu ettin, bu kadar havalara uçtum ya diyecek sözüm yok.

Sadece son sayısı için değil potaya bire bir zorlayarak attığı çok değerli sayılar için de teşekkürler Shipp.

Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım ama biliyorum 5 gün sonra daha da mutlu olacağım ;)

E fener şampiyon olursa ne olacak,bu kezde ben de sana mı giydireceğim?Bunu mu istiyorsun?Takımın şampiyon olması umrunda değil ki,oyuncular gözünü kör etmiş.Önemli olan şampiyonluk,sen bu bilince ulaşmadıktan sonra biz 1 maç kazanır yine oyuncuları göklere çıkarırız,şampiyonluğu verir susup otururuz.

Şu maçtan sonra hala "O gitsin, bu gitsin" diyenler çıkabiliyor ya pes doğrusu !

Ulan 1 hafta daha sabredin, sezon bitecek zaten, sonra kim kimi istiyorsa onu göndersin. Yemin ediyorum utanıyorum şu maçtan sonraki bazı yorumlardan. Biz bu takımı hak etmiyoruz, en azından bazılarımız hak etmiyor bana göre.

1 hafta sabır.

Shipp bugün gelişti kesinlikle o şut her baba yiğidin harcı değil.3 kişi blok için yükselmiş onların üzerinden atması ayrı önemli.