Berkan abi sana kalsa kimseyi göndermemiz gerekir.O zaman kadromuz hep güçsüz kalacak rakiplerden.Bu sene kadromuz ucuzdu onun için yenemedik diyoruz yeni kadro yapmaya gelincede kimse gönderilmek istenmiyor.O zaman seneye de Fenere göre daha güçsüz kadroyla oynayalım herkesten memnunsanız
Onur Bey, sanırım sizin kalite dediğiniz şey, orta sahadan şut sokan, faul çizgiden smaç vuran, atletik, spektaküler adamlar bir nevi Harlem besketbolu.
Oktay Hoca'nın Can İşbakan'a verdiği röportajı okumuş isen, orada müthiş bir benzetme var. Oktay Hoca derki "NBA Rambo ise Avrupa ligi Godfather'dır yani daha içerikli basketboldur."
Ancak bu kadar güzel ifade edilir.
Bence de Shipp avrupalı basketbol zekasına sahip bir amerikalı onu bu kadar değerli yapanlardab birisi de bu bence.
(Araştıramadım ama Shipp sanırım Cem Akdağ görevdeyken transfer edilmişti- zaten dikkat edersen "Run and Gun" tarzı oyuna daha yatkın bir oyuncu profili çiziyordu Bornovoda iken.
GS TV de bir röportajında veli yiğit şöyle sormuştu yine yanlış anımsamıyorsam "Cem Akdağ, seni çok istiyordu GS o zaman koş koş basketbolu oynuyordu artık savunma basketbolu oynatan bir koç var bu konu hakkında görüşlerin" gibi bi şeyler sormuştu. Shipp "benim için problem değil ben zaten savunmayı seven bir oyuncuyum ve sezonun başlamasını sabırsızlıkla
bekliyorum." demişti,
(Dediğim gib araştıramadım ama Oktay Hoca değil, Cem hoca aldırmıştı diye hatırlıyorum.)