Her sene bütün yabancıları değiştirmekle bir yerlere varılamayacağını anlamış olmamız lazım artık.Rancik gidecek büyük ihtimalle,Jerry de gidecek gibi.Bu yüzden Ship ve Andriç'i tutmak gerekir diye düşünüyorum.
Her sene bütün yabancıları değiştirmekle bir yerlere varılamayacağını anlamış olmamız lazım artık.Rancik gidecek büyük ihtimalle,Jerry de gidecek gibi.Bu yüzden Ship ve Andriç'i tutmak gerekir diye düşünüyorum.
İyi güzel söylüyorsunda...
Jasa gitti Shipp, Jasa daha iyi bir oyuncuydu...
Wilkinson gitti, Andric geldi, Wilkinson çok daha iyi bir oyuncuydu...
D-Wash gitti yerine önce Taylor sonra Jerry alındı, ikisini toplasan D-Wash etmez...
Daha iyileri alınabiliyorsa sırf istikrar diye niye kendimizi kandıralım...
Ben Shipp den umutluydum ama bir Domercant daki gelişimi onda göremiyorum, eğer yeterince skorer alınırsa iyi bir bench oyuncusu olarak takımda tutulabilir,kendisinden bu seviyede fazlasını artık beklemiyorum...
Andric ise Tutku kalıyorsa kalsın, yoksa hiçbir faydası olmaz...
Tutku kalırsa giderse kayıp olmaz, kalırsa zararı olmaz...Sonuçta Tutku'nun yıldızlaştırdığı ne ilk uzun ne son uzun olur...
Adam yetersiz değil işte kalması gerekir diyenlere göre.
Her sene gelen oyuncumuz bir önceki senekinden kötü oluyor (!) ise önceki seneler niye final yapamadık acaba? Eski oyuncularımıza sevgimiz üst düzeydedir ama onları överken şimdikilere haksızlık ediliyor.
İyi güzel söylüyorsunda...
Jasa gitti Shipp, Jasa daha iyi bir oyuncuydu...
Wilkinson gitti, Andric geldi, Wilkinson çok daha iyi bir oyuncuydu...
D-Wash gitti yerine önce Taylor sonra Jerry alındı, ikisini toplasan D-Wash etmez...
Daha iyileri alınabiliyorsa sırf istikrar diye niye kendimizi kandıralım...
Ben Shipp den umutluydum ama bir Domercant daki gelişimi onda göremiyorum, eğer yeterince skorer alınırsa iyi bir bench oyuncusu olarak takımda tutulabilir,kendisinden bu seviyede fazlasını artık beklemiyorum...
Andric ise Tutku kalıyorsa kalsın, yoksa hiçbir faydası olmaz...
Tutku kalırsa giderse kayıp olmaz, kalırsa zararı olmaz...Sonuçta Tutku'nun yıldızlaştırdığı ne ilk uzun ne son uzun olur...
Bu sene kadromuzda daha önce olmayan kalitede biri var, başarı zaten onun sayesinde geldi...
Oktay Mahmudi...
Şu takımı son 4-5 yıldaki koçlardan istediğine ver, Murat Hoca, Koray Hoca, ismi lazım olmayan hoca, hatta Cem Hoca...
Bu takımı 5.'likten yukarı taşıyamazlar, yarı final bile zordu...
Kimseye yönelik değil bu diyeceğim ama her yerde olduğu gibi başarı geldi, takımı sahiplenen insan sayısı artmaya başladı. Sınırsız istekler başladı, kendimizden kat be kat güçlü rakibe yenilince hakaretler gelmeye başladı. Hiç iyiye gitmiyoruz bu yönde forum olarak, artık buradaki yazılardan çok maçlarda bench arkasında toplanan grup aklıma geliyor GSBasket diyince.