İsterse yapabiliyor potansiyel var bu adamda göndermek söz konusu bile olmamalı
Komik Onur Gürel harbi komiksin
Her şey için teşekkür edilmeli.Daha iyisi şart
Shipp kalıyorsa seneye kimse kadromuz ucuzdu o yüzden yenildik demesin.Kadroyu güçlendirme fırsatımız var hala Shipp kalsın diyorsunuz.Yı takllardır hücumda bu kadar etkisiz yabancı bir sg görmemiştim takımımızda.Shipp'i beğeniyorsak en fazla 2.liği hakediyoruz zaten
Tamam ama artık kısa kes. Neyi uzatıyosun yüzde 90'ı forumun adam iyi kalsın diyor. Tek akıllı sen misin? Biraz sakin ol yahu.
Shipp'e nasıl bakıldığına bağlı, bu sene görevini en iyi yapan oyuncularımızdan biridir. Potansiyelli önü açık biri, kalması gerekir bence ki son kararı Oktay Hoca vericek zaten. Fikrimizi söyleyip geçmemiz lazım.
Benim yorumuma komik diyerek aşağılamaya çalışan birine cevap vermeyeyim mi yani?
iyi bir ribaundçu olmasından başka vasat üstü yaptığı başka ne yaptığı iddia edilebilir merak ediyorum
iyi ikili oyun mu oynar, güvenilir bir dış şutu mu vardır, iyi bir pasör müdür, iyi bir bitirici midir, fast breake iyi mi koşar ve bitirir mi?
Hiçbirisinin cevabı evet değil
Hele hele fast breake koştuğundaki zorlamaları saçmalamaları ile komik duruma düşüyor her maç
yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyorum, ilk kez foruma yazıyorum
Shipp'e olan beğeniyi anlamakta gerçekten çok güçlük çekiyorum
iyi bir ribaundçu olmasından başka vasat üstü yaptığı başka ne yaptığı iddia edilebilir merak ediyorum
iyi ikili oyun mu oynar, güvenilir bir dış şutu mu vardır, iyi bir pasör müdür, iyi bir bitirici midir, fast breake iyi mi koşar ve bitirir mi?
Hiçbirisinin cevabı evet değil
Hele hele fast breake koştuğundaki zorlamaları saçmalamaları ile komik duruma düşüyor her maç
İyi bir savunmacı olduğu iddia ediliyor, ona da katılmam da(bkz. FB dış oyuncularının performansı)
Hadi öyledir diyelim, sırf bu yeter ki kalmasına? FB ile nasıl başa çıkacağız onun gibi potansiyeli 8 sayı 6 ribaund 3 top kaybı potansiyeli olan bir 2 numarayla?
Maç bitimi ağladı, kendini buraya ait hissediyor diye mi kalsın? O zaman Rancik de kalsın çok güzel üçlü çektiriyor?
Shipp Antonio Graves ile beraber son senelerde Galatasaray'a gelen en kötü yabancı dış oyuncudur.
Gerçekten neredeyse tek kelimesine katılamıyorum yorumunuzun.
Benimde size bazı sorularım olacaktı lütfedip yanıtlarsanız sevinirim,
1)Galatasaray'mızın kaç maçını izlediniz ?
2)Shipp eğer savunma yapmıyorsa kim savunma yapıyor ? (lütfen isim olarak verirseniz)
3)FB Ülker'in kısalarının normal sezonda ve Efes maçlarındaki hücum performansları hakkında bilginiz var mı? (aldıkları süre, attıkları sayı, şut yüzdeleri)
4)Shipp hangi maçta hangi FB Ülker'li oyuncu-ları- tuttu ?
5)Shipp sahada ne kadar kaldı ? FB Ülker de en uzun süre sahada kalan oyuncu kaç dakika görev yaptı.
6)Son yıllarda Galatasaray'a gelen en iyi dış oyuncular kimlerdi ?
7)Biri çok sevilen eski -Antonio Graves -diğeri forumdaki pek çok kimsenin göz bebeği bir oyuncuya eleştri sınırlarını zorlayan tespitleriniz için mi foruma üye oldunuz ?
8)Forumdaki ilk iletinizi daha pozitif bir mesaj için yazmış olsanız daha iyi olmaz mıydı?