Joshua Ian Shipp

Yüksek ihtimal kalacaktır. Kalsa niye kaldı, gitse niye gitti demem. Giderse daha iyisini bulduk heralde derim, kalırsa da gelecek yabancıların daha sorumluluk alan, hücum opsiyonu olabilecek isimler olması gerektiğini savunurum. Zaten bir takımda da tüm yabancılar, lider, sorumluluk alan, sayı atan oyunculardan oluşamaz. Sonuçta onlara verebileceğiniz toplam süre belli ve yabancı kısıtlaması var. Shipp hem pis işleri yapan isim rolünde olacaktır hem de süre konusunu fazla dert etmeyecek kişi olacaktır.

6 yabanci hakkini mutlaka kullanmaliyiz.Shipp eger Andric disinda 4 cok iyi yabanci bulabilirsek 6 ci oyuncu olmayida sorun etmeyecek bir oyuncu.O yuzden kesin kalmali.

Her şey için teşekkür edilmeli.Daha iyisi şart

Tam tersi görüşteyim.
Shumpert 2-3 sene sonra bırakınca, Shipp'i devşirip kullanmaya devam etmeliyiz. 1986 doğumlu yani daha 25 yaşında, çok uzun süre kullanabiliriz. Oktay hoca da diğer tüm oyunculardan fazla süre vererek kendisine güvendiğini gösteriyor bence.

Kısacası Shipp kalmalı.

Shipp kalıyorsa seneye kimse kadromuz ucuzdu o yüzden yenildik demesin.Kadroyu güçlendirme fırsatımız var hala Shipp kalsın diyorsunuz.Yı takllardır hücumda bu kadar etkisiz yabancı bir sg görmemiştim takımımızda.Shipp'i beğeniyorsak en fazla 2.liği hakediyoruz zaten

Tamam ama artık kısa kes. Neyi uzatıyosun yüzde 90'ı forumun adam iyi kalsın diyor. Tek akıllı sen misin? Biraz sakin ol yahu.

Shipp'e nasıl bakıldığına bağlı, bu sene görevini en iyi yapan oyuncularımızdan biridir. Potansiyelli önü açık biri, kalması gerekir bence ki son kararı Oktay Hoca vericek zaten. Fikrimizi söyleyip geçmemiz lazım.

ship taraftarın gözünde bu seneki en önemli 3 oyuncudan biridir bence ama bu pozisyonda oynamasına rağmen şutu gerçekten çok zayıf buna katılmamak imkansız zaten ancak aldığı riboundlarla bu açığı bir nebze olsun kapatıyor ..

Tamam ama artık kısa kes. Neyi uzatıyosun yüzde 90'ı forumun adam iyi kalsın diyor. Tek akıllı sen misin? Biraz sakin ol yahu.

Shipp'e nasıl bakıldığına bağlı, bu sene görevini en iyi yapan oyuncularımızdan biridir. Potansiyelli önü açık biri, kalması gerekir bence ki son kararı Oktay Hoca vericek zaten. Fikrimizi söyleyip geçmemiz lazım.

Benim yorumuma komik diyerek aşağılamaya çalışan birine cevap vermeyeyim mi yani?

yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyorum, ilk kez foruma yazıyorum
Shipp'e olan beğeniyi anlamakta gerçekten çok güçlük çekiyorum

iyi bir ribaundçu olmasından başka vasat üstü yaptığı başka ne yaptığı iddia edilebilir merak ediyorum
iyi ikili oyun mu oynar, güvenilir bir dış şutu mu vardır, iyi bir pasör müdür, iyi bir bitirici midir, fast breake iyi mi koşar ve bitirir mi?
Hiçbirisinin cevabı evet değil
Hele hele fast breake koştuğundaki zorlamaları saçmalamaları ile komik duruma düşüyor her maç

İyi bir savunmacı olduğu iddia ediliyor, ona da katılmam da(bkz. FB dış oyuncularının performansı)

Hadi öyledir diyelim, sırf bu yeter ki kalmasına? FB ile nasıl başa çıkacağız onun gibi potansiyeli 8 sayı 6 ribaund 3 top kaybı potansiyeli olan bir 2 numarayla?

Maç bitimi ağladı, kendini buraya ait hissediyor diye mi kalsın? O zaman Rancik de kalsın çok güzel üçlü çektiriyor?

Shipp Antonio Graves ile beraber son senelerde Galatasaray'a gelen en kötü yabancı dış oyuncudur.

Benim yorumuma komik diyerek aşağılamaya çalışan birine cevap vermeyeyim mi yani?

Ne yapacağını söyleyemem sana ama bu konuda bir tavsiye vereyim biraz Shipp konusundan uzaklaş, sana da iyi gelecek. 1-2 gündür defalarca Shipp kötü yetersiz gitmeli demek kimseye birşey kazandırmaz. Ortalık geriliyor boşuna ;)

iyi bir ribaundçu olmasından başka vasat üstü yaptığı başka ne yaptığı iddia edilebilir merak ediyorum
iyi ikili oyun mu oynar, güvenilir bir dış şutu mu vardır, iyi bir pasör müdür, iyi bir bitirici midir, fast breake iyi mi koşar ve bitirir mi?
Hele hele fast breake koştuğundaki zorlamaları saçmalamaları ile komik duruma düşüyor her maç

Bu yorumla siz komik duruma düşmüşsünüz.

Shippin sadece ribound yeteneği var yani size göre. Bu adam hücumumuz sıkıştığında potaya giderek bize bir sürü sayı kazandırdı. Hızlı hücumlarda korkusuzca potaya giderek bitirdiği bir sürü pozisyon var. Savunmadaki isteği ve yeteneğini nasıl göz ardı edersniz. Bu adam bir önceki senenin sayı kralı, bu dedikleriniz olmasa bu adam nasıl sayı kralı olmuş bunu açıklayın bilelim?

Bu adamın bu sene yapamadığı tek şey dış şutudur. Ama malesef bizim taraftarlarda bazı kesimin baktığı tek şey de dış şutdur :) Geliştirilebilecek bir nokta yani 30 yaşından önce Ömer Onan'ın dış şutu var mıydı?

@Onur Gürel

Samimi soruyorum, niyetin erdal avcıyı tahttan indirip kendini çıkarmak mı ? :D Eğer öyleyse bu forum erdal avcıyı zor kaldırdı sen fazla kaçarsın gülüm :) Ayrıca çok ciddi biçimde klavye ishaline tutulmuş gördüm seni , bak hava da güzel çık dolaş gez beynine oksijen gitsin birazcık daha , belki olaylara azıcık optimist yaklaşmayı öğrenirsin ; )

Skorer bir yabancı guard alacaksak kalmasında bir sakınca görmüyorum. Ama en başından beri şutunu yetersiz görüyorum. Şut dışındaki işlerin birçoğunu başarıyla yerine getiriyor, ona asla sözüm olmaz. Kalsa da gitse de üzülmem açıkçası, hayırlısı neyse o olsun. Eğer kalacaksa da yeni sezona kadar şut çalışması yapıp geliştirsin şutunu mümkünse..

yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyorum, ilk kez foruma yazıyorum
Shipp'e olan beğeniyi anlamakta gerçekten çok güçlük çekiyorum

İyi bir savunmacı olduğu iddia ediliyor, ona da katılmam da(bkz. FB dış oyuncularının performansı)

Hadi öyledir diyelim, sırf bu yeter ki kalmasına? FB ile nasıl başa çıkacağız onun gibi potansiyeli 8 sayı 6 ribaund 3 top kaybı potansiyeli olan bir 2 numarayla?

Maç bitimi ağladı, kendini buraya ait hissediyor diye mi kalsın? O zaman Rancik de kalsın çok güzel üçlü çektiriyor?

Shipp Antonio Graves ile beraber son senelerde Galatasaray'a gelen en kötü yabancı dış oyuncudur.

Gerçekten neredeyse tek kelimesine katılamıyorum yorumunuzun.
Benimde size bazı sorularım olacaktı lütfedip yanıtlarsanız sevinirim,
1)Galatasaray'mızın kaç maçını izlediniz ?
2)Shipp eğer savunma yapmıyorsa kim savunma yapıyor ? (lütfen isim olarak verirseniz)
3)FB Ülker'in kısalarının normal sezonda ve Efes maçlarındaki hücum performansları hakkında bilginiz var mı? (aldıkları süre, attıkları sayı, şut yüzdeleri)
4)Shipp hangi maçta hangi FB Ülker'li oyuncu-ları- tuttu ?
5)Shipp sahada ne kadar kaldı ? FB Ülker de en uzun süre sahada kalan oyuncu kaç dakika görev yaptı.
6)Son yıllarda Galatasaray'a gelen en iyi dış oyuncular kimlerdi ?
7)Biri çok sevilen eski -Antonio Graves -diğeri forumdaki pek çok kimsenin göz bebeği bir oyuncuya eleştri sınırlarını zorlayan tespitleriniz için mi foruma üye oldunuz ?
8)Forumdaki ilk iletinizi daha pozitif bir mesaj için yazmış olsanız daha iyi olmaz mıydı?

Ribaundçu, iyi savunmacı ayrıca penetrelerde de gayet başarılı.Bu sene JJ ve Shipp dışında içeri dalıp omzunu araya koyarak turnike atan kaç oyuncumuz vardı ? Veya fast-breakleri korkusuzca potaya dikine giderek bitiren ? Demiyorum ki Shipp bulunmaz hint kumaşı, fakat takıma alışmış, Oktay hoca gibi bir koçun en çok süre verdiğin oyunculardan biri olmuş yani güvenini kazanmış ve 25 yaşındaki bir oyuncuyu yollamak bana mantıklı gelmiyor.

En büyük zaafı şutlarında ki bence bir oyuncu için 2-3 aylık bir sürede oyunun geliştirilmesi en kolay yönü şutlarıdır.Düzenli bir çalışmayla şuankinden daha iyi bir şuta sahip olacaktır.

Gerçekten neredeyse tek kelimesine katılamıyorum yorumunuzun.
Benimde size bazı sorularım olacaktı lütfedip yanıtlarsanız sevinirim,
1)Galatasaray'mızın kaç maçını izlediniz ?
2)Shipp eğer savunma yapmıyorsa kim savunma yapıyor ? (lütfen isim olarak verirseniz)
3)FB Ülker'in kısalarının normal sezonda ve Efes maçlarındaki hücum performansları hakkında bilginiz var mı? (aldıkları süre, attıkları sayı, şut yüzdeleri)
4)Shipp hangi maçta hangi FB Ülker'li oyuncu-ları- tuttu ?
5)Shipp sahada ne kadar kaldı ? FB Ülker de en uzun süre sahada kalan oyuncu kaç dakika görev yaptı.
6)Son yıllarda Galatasaray'a gelen en iyi dış oyuncular kimlerdi ?
7)Biri çok sevilen eski -Antonio Graves -diğeri forumdaki pek çok kimsenin göz bebeği bir oyuncuya eleştri sınırlarını zorlayan tespitleriniz için mi foruma üye oldunuz ?
8)Forumdaki ilk iletinizi daha pozitif bir mesaj için yazmış olsanız daha iyi olmaz mıydı?

foruma olumlu veya olumsuz yorumumu belirtmek için girdim, örneğin Andric ile ilgili olumlu bir yorum yazabilirdim böyle tercih ettim

evimde spormaxim var bütün maçları takip etmeye çalıştım, playoffta Banvit ve FB maçlarında tribünde bulundum, Shipp hakkında yorum yapmak için yeteri kadar süre onu izledim

kaç dakika oyunda kaldı, Fenerliler kaç dakika süre aldı gibi sorular için istatistik sayfalarına başvurabilirsiniz

Antonio Graves'e kötü demek mi eleştiri sınırlarını zorluyor, dikkat ederseniz "kazma, kafası çalışmıyor" tarzı bir ifade kullanmadım

Robert Hite, Darius Washington ve Simas Jasaitis'i beğendim en son senelerde 1-2-3 numara pozisyonuna gelen yabancılar olarak

"Shipp kadroda kalırsa kiralanacak ve 2 sene sonra devşirme kontenjanından oynatılacak. Ama kesin karar henüz verilmedi." yazmış Volkan Üstüyıldız.

İlginç bir tercih olur. Elimizden çıkarmamız güzel, ayrıca bu tercih hedeflerin de çok yüksek olduğunun kanıtı olur.

Shipp kiralanırsa ve sadece 5 yabancıyla Euroleague'e gitmeye kalkılırsa kıyameti koparırım baştan söyliyim. 6. yabancı alınmayacaksa Shipp dursun 6. yabancı olarak.