B
Berkan Çatal
Misafir
Shumperttan sonra Türk yapılması süper olur. Çünkü 40 dakika bile oyunda kalabilen biri. Çok yararlanırız. Ama ben kiralacanacağını düşünmüyorum
Shipp kiralanırsa ve sadece 5 yabancıyla Euroleague'e gitmeye kalkılırsa kıyameti koparırım baştan söyliyim. 6. yabancı alınmayacaksa Shipp dursun 6. yabancı olarak.
6.yabancı oldukça luks ve luksten öte 3+2'de 5 yabancı bile sorunken, 6 yabancının huzursuzluk çıkarması ya da verimsiz olması surpriz olmaz. Zaten kadro 13-14 kişiye dayanıyor böyle bir rotasyon olamaz(ulker gibi 2-3 uzun sureli sakat yaşamadıktan sonra).
Bence Shipp konusunda en dogru yol, devşirme için TBL'de bir takıma kiralanması, hatta mumkunse Karşıyaka gibi hedefleri olan, sadece yabancıların eline bakan sıra takımları dışında, bir takıma kiralanmalı.
Deniz ben 4 yabancıyla bile oynayabileceğimizi düşünüyorum
6. yabancı tercihtir, ekstradır ama 5. yabancı transferini yapmazsak mutlaka kalsın 5. yabancı olarak.
http://www.aksam.com.tr/shipp-tanrinin-eli--47919h.html
Burada gizemsel bir hikâye var. Ama bence sadece hikâye tabii. Hiç gerçeğe benzemiyor.
Deniz ben 4 yabancıyla bile oynayabileceğimizi düşünüyorum
6. yabancı tercihtir, ekstradır ama 5. yabancı transferini yapmazsak mutlaka kalsın 5. yabancı olarak.
Ben göremedim yalnız acaba yorumlarda mı ?