Joshua Ian Shipp

Shumperttan sonra Türk yapılması süper olur. Çünkü 40 dakika bile oyunda kalabilen biri. Çok yararlanırız. Ama ben kiralacanacağını düşünmüyorum

Shipp kiralanırsa ve sadece 5 yabancıyla Euroleague'e gitmeye kalkılırsa kıyameti koparırım baştan söyliyim. 6. yabancı alınmayacaksa Shipp dursun 6. yabancı olarak.

Deniz ben 4 yabancıyla bile oynayabileceğimizi düşünüyorum :)

6. yabancı tercihtir, ekstradır ama 5. yabancı transferini yapmazsak mutlaka kalsın 5. yabancı olarak.

6.yabancı oldukça luks ve luksten öte 3+2'de 5 yabancı bile sorunken, 6 yabancının huzursuzluk çıkarması ya da verimsiz olması surpriz olmaz. Zaten kadro 13-14 kişiye dayanıyor böyle bir rotasyon olamaz(ulker gibi 2-3 uzun sureli sakat yaşamadıktan sonra).

Bence Shipp konusunda en dogru yol, devşirme için TBL'de bir takıma kiralanması, hatta mumkunse Karşıyaka gibi hedefleri olan, sadece yabancıların eline bakan sıra takımları dışında, bir takıma kiralanmalı.

6.yabancı oldukça luks ve luksten öte 3+2'de 5 yabancı bile sorunken, 6 yabancının huzursuzluk çıkarması ya da verimsiz olması surpriz olmaz. Zaten kadro 13-14 kişiye dayanıyor böyle bir rotasyon olamaz(ulker gibi 2-3 uzun sureli sakat yaşamadıktan sonra).

Bence Shipp konusunda en dogru yol, devşirme için TBL'de bir takıma kiralanması, hatta mumkunse Karşıyaka gibi hedefleri olan, sadece yabancıların eline bakan sıra takımları dışında, bir takıma kiralanmalı.

Aynen Karşıyakaya kiralanması çok iyi olur.Hem iyi süre alır hemde üst sıralara oynayan bir takım

Aslında büyük düşünüyorska ki öyle olamlı Shipp'i 6. yabancı olarak tutabiliriz. Bu şekilde Avrupa'da çok iş yaparız. 6 yabancı+shumpert ile Eurolegue de fırtına gibi eseriz eminim

Deniz ben 4 yabancıyla bile oynayabileceğimizi düşünüyorum :)

6. yabancı tercihtir, ekstradır ama 5. yabancı transferini yapmazsak mutlaka kalsın 5. yabancı olarak.

Açıkçası ben de 4 yabancıyla oynama ihtimalimizin olabileceğini düşünüyorum.

Baktığımız zaman, Ender-Furkan-Cevher geldi zaten. Shumpert yerli olacak. Tutku-Evren-Caner-Haluk 4lüsü var bunlar harici. Tabi bu son 4 isimden Evren ve Haluk soru işareti durumunda. Caner'in gideceğini düşünmüyorum bu sezonki çabasından ve gösterdiği performanstan dolayı. İçlerinden tahminim Evren gönderilecektir. Haluk umarım kalır rotasyonda 11. - 12. isim olarak

takımın shumpert + 4 yabancıyla da pekala oynayabilecegini düşünenleri görmek ne güzel :D biara her pozisyona bir yabancı falan getirtilmeye kalkılmıştı forumda zira...bu takımın euroleauge'de bir üst turu görmesi halinde +1 yabancı opsiyonu düşünülecektir..gerisi kalabalık yapar kimya bozar...shipp candır...kalmalıdır...euroleauge seviyesinde takımlarda da parkedeki pis işleri yapabilecek bir oyuncu bulunur mutlaka sahada..shipp de o tarz ekstra bir hücum ribaundundan sayı çıkartabilecek,karşı takımın topu kaybından sonra hızla fastbreak yapabilecek özelliklere sahip...skorer kimligi ön planda olan bir guard alınacaktır ama arkasında shipp mutlaka bulunmalıdır...

Salsabasket'e göre takımda kalmış :)

Faydalı buluyordum, sevindim :)

Cok iyi olmus.Andric ve Shipp oncedende ongordugumuz gibi takimda kaldigina gore 3 yabanci transferi ile transferi bitirebiliriz.6.ci yabanci tercihi Euroleaguedeki durumumuza gore yapilir.

Ben göremedim yalnız acaba yorumlarda mı ?

Edit.Saolasın Berkan

Bu sene kiralanması da iyi olabilirdi ama kalması da çok şey katacaktır..Oyun anlamında(skordan bahsediyorum) olmasa bile ruh anlamında..Umarım 4 yabancı alırız ve Shipp'ten daha az beklenti içinde daha fazla katkı alırız..

Herkes skorunu kötülüyor bu adamın da. Bu adam bence bu seneki en yararlı skorerlerimizden biriydi. İçeriye Shipp gibi penetre eden oyuncumuz var mıydı Johnson dışında. Oyun kilitlenince ekmeğinini taştan çıkararak sayılar da attı bu adam. Ben skor olarak da çok memnundum Shipp'den.