Juan Pablo Pino

Re: 20 # Juan Pablo Pino

O da sakız çiğneyenler kervanına katılmıştır Okan.Hem negzel Aydın oynuyor yerine daha ne istiyorsun.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Bilirsiniz, bizde sakatlanan adam 1 aydan evvel dönmez kolay kolay... Sağlık ekibi geç olsun güç olsun mantığıyla çalıştığı için...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
yazdığı şey ben 3 hafta içinde iyileştim demek değil mi ya ? :)
O biraz karışık Okan. Google'dan çevirince ona benzer bi'şey çıkıyor ama öyle değilmiş. 2 hafta önceden vardı 3 hafta da buradan var etti 5 hafta. Neydi bu çocuğun sakatlığı ?
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Yazığı şey sakatlığımın geçmesi için 3 hafta. 3 hafta içinde tamamım demek. Adamın sakatlığı neredeyse 6 haftaya ulaşıyor yani.
 
Bilen biri varsa bu adamcağızın son durumunu söyleyebilir mi ? Biraz kabak tadı vermeye başladı sanki, ne bir açıklama var etrafta ne de kendisinden bir eser..
 
Oyuna girerken inanılmaz isteksizdi.Maç içinde topla buluştuğunda da aynı şekilde.Kavga söylentisini doğrular nitelikteydi ya da yedek kaldığından olabilir.Ama bana ilginç geldi.
 
Bu adamın lakabı sihirbazmış ya.Ben de onu anlamıyorum..
Futbolcu olmadığı halde futbolcu gibi görünerek mi sihir yapıyor..
Bu kadar topa basan, bu kadar top ezen başka bir oyuncumuz yok..
Eğer seneye Galatasaraya yakışır, gerçek bir takım olacaksak gitmeli..
Bu seneki gibi rezalet devam edecekse kalsın, ilk 11 oynar..
 
Bence de takımda yeri yok Pino nun.Adam kanat oyuncusu güya ama kanatta iyi oynadığı 1 maç bile yok.Bir tek iyi maçı var o da fb maçı onda da forvet oynadı zaten.Kazım ile arasında fazla bir fark yok.Bu yüzden ve yerli olmasından dolayı Kazım ın kalıp Pino nun gönderilmesi gerek bence.Yerine daha iyi bir kanat oyuncusu almak gerek.
 

Üst