Juan Pablo Pino

Re: 20 # Juan Pablo Pino

Zaman zaman cok etkili olsa da asla bir Keita degil, birgün olacagini da zannetmiyorum.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Salih Coskun' Alıntı:
Zaman zaman cok etkili olsa da asla bir Keita degil, birgün olacagini da zannetmiyorum.
Ben Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Biraz kafasını kullanırsa kesinlikle Keita'dan daha iyi ve kariyerli bir oyuncu olacaktır.29 yaşında Katar'a gitmeyecektir en azından.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":3j2bx07l]Zaman zaman cok etkili olsa da asla bir Keita degil, birgün olacagini da zannetmiyorum.
Ben Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Biraz kafasını kullanırsa kesinlikle Keita'dan daha iyi ve kariyerli bir oyuncu olacaktır.29 yaşında Katar'a gitmeyecektir en azından.[/quote:3j2bx07l]

Taktınız 29 yaşa.

Karar vermek futbolcunun işidir. Aldığı paraya bakar gerisi hikaye.

Pino asla bir Keita olamaz, yeteneklerini tartışmam bile...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Erdal Avcı' Alıntı:
Daha fazlası olur.

Sizde taktınız Keita'ya.Gitti işte.Anlamıyor musunuz?

Anlıyoruz ve biliyoruz Erdal merak etme. Biz Keitanın gidişine değil gönderiliş biçimine kızdık zamanında ve halen bu sürüyor. Üç-beş kuruş kar için, kulübü ticarethaneye döndürenler acaba Rijkaardın tazminatını ceplerinden mi ödeyecekler ya da kadrodışı bıraktıkları Misimovicin ücretini hesaplarından mı talep edecekler.

Keita gittiğinden beri sağ kanattan tek etkili atak görmedim ben bu takımda. Keita yerine getirilen Pino sağ kanatta ne yaptı bu zamana kadar ? Onu forvet oynaması için değil kanatta görev yapması için aldık. Yarın Baros döndüğünde veya başka forvet ile oynadığımızda Pino yine köşeye çekilip bekleyecek mi ?

Keita ve Pino için kalite hakkında konuşacaksak burada sabaha kadar tartışabilirim. Değil taraftar, futbol yorumcusu en kral teknik direktörlere üstadlar gelse bana gram birşey anlatamaz, kabul ettiremez...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Öncelikle Pino'nun oynunu ben Hagi'den önce ve Hagi'den sonra diye ikiye ayırırım Tugay.Hagi'den önce, Rijkaard döneminde önce takıma alışma devresi geçirdi sonra da [Sırasıyla Karabük ve Ankaragücü maçları] takımın kısır döngüsü ve forvetsizliği içinde kayboldu.

Hagi takıma geldiğinde tamda bu forvetsizlikte Pino'dan kısa süreli bir forvet yarattı ki bu da olmasa koskoca takıma neredeyse 1 ay boyunca ne kaleye şut çekebilecekti ne de yarı sahayı geçebilecekti.Şimdi Baros döndükten sonra muhtemelen Hagi ona gördüğün yerden vur talimatını vermeyecek ve sağ kanatta kı asıl görevini verecek.Belki küçük bir ihtimal çift forvette görev verecek Pino'ya.[Ama 1. ihtimal daha ağır basıyor]

Ama şu başlık boyunca anladım, bize gerçekten Serdar Özkan'lar Aydın Yılmaz'lar Barış Özbek'ler müstehak.Takım bu haldeyken yerliler-yabancılar bu haldeyken Pino'yu bile beğenmemezlik yapıyoruz [Ki adam 1 ay boyunca fizik olarak yetişemiyeceği adamlarla mücadele etti hep bunu göz ardı ediyoruz].
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Erdal Pino alındığında daha Rijkaard açıklamıştı Onu sağda ve forvette deneyeceğiz iki ayağğı iel de şut çekiyor gerekirse sol kanatta da oynar diye. Basının Hagi'yi kahraman yapma çalışmasının bir ürünü oalrak Pino'dan forveti hagi yarattı yalanına inanma yani.

Hatta hepsini geçtim. Daha FB maçına çıkmamıştık. Mustafa Yücedağ NTV'ye röportaj vermişti orda bile söyledi. Pino'yu sordular. Pino iyi oyuncu aslında zaman verilmesi laızm. Hem forvette hem kanatalrda oynayabiliyor diye.

Yani Rijkaardöncesi Hagi sonrası gibi şeyler yok. Rijkaard hazırladı yavaş yavaş. Ki Pino Beograd maçında da sakatlıktan yeni çıkmıştı ve gayet iyi oynamıştı. O maç sonundaki yazılara bakarsan gene aynı şeyleri yazmıştık. Bu arada hemen sakatlandığı, ve Monaco'dada yıllarca sakat olduğu için sakatlanması sonrası çokça küfür edende olmuştu.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Mazhar gidenlerin hepsi kötü analyışından kurtulmalıyız. Rijkaard gibi bir adamın futbol bilgisini sorgulayıp bundan 8 ay sonra adamın dediklerinin aynısını demek ve bundan paye çıkarmak en hafif tabirle ayıptır. Rijkaard'ı unutmam ben ve unutturmayacağım da. Futbol hakkında tüm sistemlerin açılımını yapacak teknik bilgiye sahibim. bunu yaparken de hayatım boyunca FM oynamadım hiç. bilgim oradan gelmiyor. Benim çıplak gözle seyrettiğim hocalarımız arasında en iyi 3 hocamızın listesini yapsam Rijkaard bu 3 kişiden biridir. Bu yüzden de Lucescu-Gerets hikayelerine inananların aksine ben RijkaardCI olarak kalmayı sürdüreceğim.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Baros'un yokluğunda Rijkaard hiç Pino'yu forvet oynattı mı?

Hadi daha da genişletelim soruyu hangi futbolcular tam mevkilerinde oynadılar?

Sühan Cem' Alıntı:
Bu yüzden de Lucescu-Gerets hikayelerine inananların aksine ben RijkaardCI olarak kalmayı sürdüreceğim.

Neyin hikayesi acaba? O zamanların şartları ile elde edilen şampiyonluklar, kupalar ile 1.5 sezon ne oynadığı belli olmayan ne bir çeyrek final ya da ligi sonuna kadar götüremeyen Rijkaard daha mı değerli? Yoksa kupalar sizin için teneke parçalarından mı ibaret?
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Ali Demirci' Alıntı:
Baros'un yokluğunda Rijkaard hiç Pino'yu forvet oynattı mı?

Hadi daha da genişletelim soruyu hangi futbolcular tam mevkilerinde oynadılar?

[quote="Sühan Cem":3tu65zti] Bu yüzden de Lucescu-Gerets hikayelerine inananların aksine ben RijkaardCI olarak kalmayı sürdüreceğim.

Neyin hikayesi acaba? O zamanların şartları ile elde edilen şampiyonluklar, kupalar ile 1.5 sezon ne oynadığı belli olmayan ne bir çeyrek final ya da ligi sonuna kadar götüremeyen Rijkaard daha mı değerli? Yoksa kupalar sizin için teneke parçalarından mı ibaret?[/quote:3tu65zti]

Ali bu başlık bunun için uygun değil. Lucescu için de Gerets içinde daha önce yazmıştım. Teker teker brifing verecek değilim bunun için. Sana soru:

"Gerets 83 puanla şampiyon olduktan sonraki sene aynı kadro ile neden 56 puan alabildi?"

Lucescu gittikten sonra takıma ne bıraktı? Bak Hagi benim bıraktığım takım ertesi sene şampiyon oldu diyor. (gerets'in o takımını diyor)


Mevzu kupalarsa nedne Fatih Terim dışında birini arıyorsun? Çıkacan sabah akşam Fatih Terim diye bağıracaksın. Aaa sahi 2. fatih Terim dönemi var demi? Hani Lucescu'nun bıraktığı o enkaz.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Tamamda Sühan Abi dediklerinin hemen hepsi doğru sözüm yok ancak bu noktada Rijkaard hangi yönü ile daha değerli oluyor onun altı boş bana göre.Ne kupa kazandırdı,ne kazanacak bir takım bıraktı üstelik Gerets ve Lucescu'dan farksız şekilde arkasında koca bir enkaz bıraktı.

O yüzden benim gözümde Rijkaard'ın Gerets ve Lucescu'dan hiç ama hiç bir artısı yoktur.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Rijkaard gerçekleri yüzümüze yüzümüze vurdu Doğan. Ben bu adamın sezon başında transfer raporunu bilmesem kabul edebilirdim. Bak bizim kutsal (!) yorumcularımız Cana'nın alınması hataydı GS'ın ön liberoya ihtiyacı yokdu diyor hala mesela. 3 ay sonra onu da derler. Takımda Mustafa'ya bile pas yapamsını öğretti bu adam. (Öğrenmek isteyene tabi) GS'ın futbolcuları öğrenmek isterlerse öğrenirlerdi bir çok şey. Sonuçta 4-3-3 oynamaya başaldığımzıda ligde 4-3-3 oynayan yoktu. Bugün dikkat et takımalrın hemen tamamı 4-3-3 oynuyor. Çünkü 4-3-3 oynadığında eğer sisteme bağlı kalırsan büyük takım küçük takım farkı kalmaz. birde ileri üçlün yaratıcı oyunculardan oluşursa farkını koyarsın ortaya. Rijkaard'ın yanına eşeği bağlasan hadi eşeği geçtim beni bağlasan şu halimle 2. ligden transfer beklerdim. Yönetimin hatası burda orataya çıkıyor. Mesela Skibbe Rijkaarddan sonra gelse yararlı olrudu ama Rijkaard'dan sonra sen gidip Hagi'yi getirirsen ayrı bir futbol felsefesine takımı bırakırsan takım zaten biterken bocalamaya başalr. Eğer Rijkaard'ın sistemi gibi sisteme sahip bir hoca getirseydi yönetim görecektin Rijkaard'ın takımının ne olduğunu.
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Hicbir şekilde Rijkaard ile ilgili olum birşey soylemem. Bir cok sey sıralayabiliriz yapılmayan transferler, yonetim hataları, sabotajcı oyuncular. Ama bunların hicbiri Rijkaard'ın ne gecen sene nede bu sene elindeki kadronun hakkını veremeyişini açıklamaz. Hele takımın 60. dakikada kondisyonunun bitmesini hic aciklamaz...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

Mazhar Ozsoy' Alıntı:
Hicbir şekilde Rijkaard ile ilgili olum birşey soylemem. Bir cok sey sıralayabiliriz yapılmayan transferler, yonetim hataları, sabotajcı oyuncular. Ama bunların hicbiri Rijkaard'ın ne gecen sene nede bu sene elindeki kadronun hakkını veremeyişini açıklamaz. Hele takımın 60. dakikada kondisyonunun bitmesini hic aciklamaz...


Gerçekten öyle bir de sözde dünyanın en iyi kondisyon hocaları cuadrat ve pujol bizdeydi...peh peh...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

abi calistirmadiktan sonra ne yapayim en iyi kondisyoneri. Sakatlıkların da cogu eksik calismadan oluyor bence. Dayanıklılık ve kondisyon zayıf olunca yuksek tempoda lif atiyor, kasik cekiyor...
 
Re: 20 # Juan Pablo Pino

yahu şu en sonki avrupa şampiyonasında 2008 miydi şu fenerli Semih'in son saniye goller, attığı,hırvatları,çekleri yendiğimiz turnuvada Fatih terim Amerikan özel bir kondisyoner ekip getirmiş,o maclarda bizim milli oyuncular macın 118. dakikasında bile hala canavar gibi dipdiri kalıyolardı onları bulsakya.
 

Üst