Semih Ural' Alıntı:
İlk önce dünkü maç için birkaç bişey söylemek istiyorum.
Öncelikle şu hakem rezaleti Fener aleyhine yaşanmış olsa şu an medyada Fb yöneticilerinin takınacagı tavırı düşünebiliyormusunuz? Akşamdan beri bakıyorum en ufak tepki dahi yok. Yani takım yönetim bazında hala sahipsiz.
Ondan sonra bu ruhsuz topçularla hiçbişey beklemeyin. Tamam hocanın hataları çok ama be kardesim siz Galatasaray takımısınız biraz savaşın ulan. Ben izledikçe tanıyamıyorum takımı. Bilerek oynayıp oynamadıkları konusunda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yoksa bu kadar rezalet olunamaz.
Son olarak yeter arkadaş giymeyin şu saçma formaları. Formasından oyuncusuna kadar bunların hiçbiri yakışmıyor Galatasaraya. Bu ne ya? Saçma sapan renkler sahada. Ben baktıkça sarıyı kırmızıyı görmek istiyorum. Başlarım pazarlamanıza.
Maçın dışında Emre yazmış bu takım şampiyon filan olamaz diye. Bu takım şampiyon olursa bu kalitesiyle Uefa şampiyonluğu dahil tarihimizin en büyük başarısını elde etmiş oluruz o kadar söylüyorum.
abi forma konusu tam rezalet..
ben endüstriyel futbola karşıyım diyorum ama hadi kulübümüz karşı olmasın.
her sene yeni lansman yapılsın.. ona da eyvallah..
bari sarı-kırmızı formalar çıksın her sene ayrı ayrı..
turuncu, mor, bilmem ne. mercan forma ile çıkıyoruz.. lafa bak.
mercan ne ya , mor işte..
Bilet almaya gidiyoruz Türk Telekom Stadından Pegasus Tribünü.. Ali Sami Yen'deki Alpaslan Dikmen tribünü gitti , bu geldi.. Ali Sami Yen şimdi gerçekten ölüyor işte..
para bende çok olsa demekki, EMRE stadı, YÜKSEL tribünü bile yapabilirim.
Nasılsa parayla bu işler..
şimdi 2 hafta sonra kadıköy'de fener sarı giyerse biz o kaka renkli formayı giyemeyeceğimiz için mor giyeceğiz.. mercanmış, bir de başka bir garabet bişey var, 2276 forma mı ne.... Her şeyimize tecavüz ettiniz , bari renklerimize dokunmayın ya.. Ben sarı-kırmızı forma istiyorum, BİR BAŞKADIR CİMBOM AŞKI pankartını istiyorum. Tribünlerde de SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN söylensin istiyorum. İster buna duygusallık deyin, ister retro-özlem deyin, ister saçmalama deyin.. Dün akşam sahada sarı-kırımızıya dair hiç bir şey yoktu..
Ben Neuchatel maçına beyaz formayla çıkıyoruz, Türkiye milli formasına atıfta bulnunuyoruz diye ağlayan adamları istiyorum.