Yönetimde bekliyor Kerem bey ama sezon sonunu göndermek içinKerem Seçer' Alıntı:Hani Pino Keita'dan iyiydi yahu. Kaç haftadır bekliyoruz hala?
Eksik yazmışsın Ozan kardeş gitmesi gerekenlerin içinde yönetimi unutmuşsunOzan Deniz' Alıntı:Mümkünse kulübümüz futbol dahisi Rijkaard ve onun sahadaki yardımcısı olan futbol dahisi Barış la en kısa zamanda ilişkisini kesmelidir.Çünkü olmuyor olmayacakta,uymuyor uymuyacakta.
Şöyle bir düşününce Skibbe nin,Kaptan Bülentin gühanı neydi diyorum.İki hocada Prof.Rijkaard tan daha az hata yaptılar ve daha az ücret aldılar birde daha kısa süre çalıştılar.
Pino yu bulan,transfer eden kişiyide ayrıca kutlamak gerekiyor.Gerçekten 'sihirbaz'mış Pino.Yoksa başka türlü yutturamazlardı bize.
Hakem çok büyük hata yaptı ve direk skora etki etti ama ya takımımız ne yaptı koca bir sıfır.Onun için bu oyun hakeme falan bağlanmasın.Koskoca Galatasarayın son dakkalara kadar tek net pozisyonu yok bunun hakemle ne alakası var acaba.
Sence dünkü futbolcular yakisti mi?Barış Yavruoğlu' Alıntı:Siz , ASLANTEPE'ye yakışmıyorsunuz.
6-0 8-0 gibi skorlar tarih olursa kimse sasirmasin. Ayrica sadece Fener degil, Guti ve Quaresma'yla Besiktas da biuzim takimi ezip gecer. Rijkaard takimin basinda kaldigi sürece.Sercan Karabıçak' Alıntı:Valla billa Kadıköydeki macı düşünmeye başladıkca tüylerim diken diken olmaya başladı.Adamlar zaten bizim maçlarda hepsi aslan kesiliyo,o baskıyla atmosferle bizimkilerin ayakları titriyor Emre,Alex,Dia,Niang,Semih bilmiyorum moraller bozuldu iyice.
Bu sene lige yani cıkan Karabük karşısında tel tel dökülüyoruz,sanki en büyük rakibimiz Karabükmüş gibi. :? :?
Üzülerek de olsa katiliyorum. :?Salih Coskun' Alıntı:6-0 8-0 gibi skorlar tarih olursa kimse sasirmasin. Ayrica sadece Fener degil, Guti ve Quaresma'yla Besiktas da biuzim takimi ezip gecer. Rijkaard takimin basinda kaldigi sürece.
Cok iyimsersin abi,keske bizde öyle olabilseydik. :roll:Sühan Cem' Alıntı:Abicim bunlar nasıl yorum ya. Olabildiğince sakin yorum yazayım diyorum burda gerçekten saçma saçma yorumlar geliyor. Ne demek 6-0 8-0 tarih olursa hiç şaşırmayın. GS taraftarımısınız laf olsun zaman geçsin diye buralakrdamı takılıyorsunuz. Yani kusura bakmayın ama harbi ayıp böyle şeyler yazmak. Ne olacak yani 10-0 olunca bakın karabük başlığında ben demiştim mi diyeceksiniz? Bazı şeyler insanın içinde kalmalı böyle patavatsız şekilde her aklınıza geleni buraya yazmayın.
Sercan desen ayrı bir olay alex dia niang emre demiş. E bu adamlar sezon başından beri beraber oynuyor ne yaptılar şimdiye bizden daha iyi de şimdi böyle fikir edindin. Alex dia niang emre diyorsan kewell arda misimoviç baros diyim bende o zaman. Neyse yaa fütursuz konuşmak harbi moda olmauş.
Cok iyimsersin abi,keske bizde öyle olabilseydik. :roll:[/quote:19wh8une]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Sühan Cem":19wh8une]Abicim bunlar nasıl yorum ya. Olabildiğince sakin yorum yazayım diyorum burda gerçekten saçma saçma yorumlar geliyor. Ne demek 6-0 8-0 tarih olursa hiç şaşırmayın. GS taraftarımısınız laf olsun zaman geçsin diye buralakrdamı takılıyorsunuz. Yani kusura bakmayın ama harbi ayıp böyle şeyler yazmak. Ne olacak yani 10-0 olunca bakın karabük başlığında ben demiştim mi diyeceksiniz? Bazı şeyler insanın içinde kalmalı böyle patavatsız şekilde her aklınıza geleni buraya yazmayın.
Sercan desen ayrı bir olay alex dia niang emre demiş. E bu adamlar sezon başından beri beraber oynuyor ne yaptılar şimdiye bizden daha iyi de şimdi böyle fikir edindin. Alex dia niang emre diyorsan kewell arda misimoviç baros diyim bende o zaman. Neyse yaa fütursuz konuşmak harbi moda olmauş.
Onur Yavuz' Alıntı:Evet, hakemin taraflı tutumu nedeniyle 2-0 geriye düşmüş olabilirsin maçın başında ama sen Galatasaray´da oynuyorsan kalkmasını bileceksin ayağa.
Faturayı hocaya çıkaran arkadaşlar, Rijkaard istediğini yapsın, kenardan sahadaki oyuncular umursamıyorsa maçı Rijkaard´ın yapacağı pek bir şey yok. Elinde sadece 3 değişiklik hakkı var, o da kulübedeki imkanlar dahilinde. Senin kulübende 2 senedir bir Baros´un, bir Servet´in alternatifi yoksa...
Maç sonu basın toplantısında Rijkaard´ın yüz ifadesine, gözlerine bakın. Bakın ve öyle karar verin, suçlu Rijkaard mı yoksa Rijkaard´dan rahatsız olup takımı sabote eden bazı oyuncular mı?