Pino iyi vurdu ama az farkla aut son 3 dakika
Hakem konusunda sonuna kadar haklısın fakat Riijkard ta hakem kadar kötü kararlar verdi.barış ve ayhan varken cana yı oyundan almasına akıl veremedimMustafa Yanar' Alıntı:Ben böyle ucuz,adi bir penaltı görmedim bu adamı kim hakem yapmış acaba.Maç içinde bıktırdı artık beni aptalca kararlar verdi.Zaten verdiği penaltı onun futboldan zerre anlamadığını gösterdi.Hemde bana artniyetli geldi kendisi..
Sabri kesin 11 başlamalıydı.Serkanın yerine değilde Pino'nun, Barışcığın yerine...Barış demişken yine kabzımal gibi dolaştı sahada deli etti bizi.
Tekrar ve son olarak söyliyelim hakem art-ni-yet-liy-di !
NEİLL ?Serkan Angün' Alıntı:Belki çok erken ama bu sene için hiç bir umut taşımıyorum güzel futbol ve şampiyonluk adına.
Bence önümüzdeki senenin yapılanmasına devre arasında mustafa sarp,ayhan, barış,servet
sene sonunda da kewell,neill, gökhan zan ve aykut u göndererek başlamalılar
Çok iyimser olmuş. Sinirle yazmak istemiyorum daha başka zaman değerlendiririm.Mustafa Yanar' Alıntı:Yalnız bugün yenilmemizin sebebi %90 Aytekin Durmaz + zemindir.Ben bunu bilir bunu söylerim.
Çok iyimser olmuş. Sinirle yazmak istemiyorum daha başka zaman değerlendiririm.[/quote:2rrb4a6p]Bağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":2rrb4a6p]Yalnız bugün yenilmemizin sebebi %90 Aytekin Durmaz + zemindir.Ben bunu bilir bunu söylerim.