Eğer olur da elenirsek serbest düşüşe geçeriz ve bu düşüş nasıl engellenir, bilemiyorum.
Aynen katılıyorum.Kalede Aykut olsaydı elenebiliriz derdim ancak Ufuk'a güveniyorum.Şu önümüzdeki 4-5 maçta iyi bir performans gösterirse herşey daha kolay olur.Ali Demirci' Alıntı:Dün akşam çoğumuz için bir umut, tebessüm oldu; Ufuk...
Umarım bu maçta da iyi toplar çıkarıp hem uzun soluklu kredi kazanır hem de güven ki en önemliside bu...
Sühan Cem' Alıntı:Arkadaşlar buna, " ölümü gösterip sıtmaya razı etmek " denir yapmayın allah aşkına. Ufuk ne oynadı bu maçta. Defans ile bu kadar uyumsuz kaleciyi ben hayatımda görmedim. Nitekim bir çok sorunları oldu özellikle Neill ile maç boyu. GS'ın kaleciye ihtiyacı var. Artık ben yabancı kaleci istiyorum. Vallah yeter. Ayhan oynar orta sahada gerekirse ama bir yabancı kaleci şart. Kendimizi kandırmayalım.
Rijkaard'ın sezon bitince verdiği transfer raporunda bir kaleci bir stoper yada ileri çıkışları olan sol bek 2 orta saha bir golcü alternatifi istediğini biliyoruz. Şimdi çıkmışlar birde utanmadan Rijkaard ben aykutla idare ederim dediğini söylüyorlar. Yönetim medyadaki el altı gücü ile altını kazıyor takımın ve Rijkaard'ın
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Bursaspora karsı oynadığımız oyun ve hırsla oynarsak kazanırız
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":3d85ig6o]Bursaspora karsı oynadığımız oyun ve hırsla oynarsak kazanırız
Alison Sudol' Alıntı:Elano var mı Elano ? Sanırım ismi verilmemişti ama...
Emel Dizili' Alıntı:[quote="Alison Sudol":3rqz1pu9]Elano var mı Elano ? Sanırım ismi verilmemişti ama...