Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Dün akşam çoğumuz için bir umut, tebessüm oldu; Ufuk...

Umarım bu maçta da iyi toplar çıkarıp hem uzun soluklu kredi kazanır hem de güven ki en önemliside bu...

Ali Demirci' Alıntı:
Dün akşam çoğumuz için bir umut, tebessüm oldu; Ufuk...

Umarım bu maçta da iyi toplar çıkarıp hem uzun soluklu kredi kazanır hem de güven ki en önemliside bu...
Aynen katılıyorum.Kalede Aykut olsaydı elenebiliriz derdim ancak Ufuk'a güveniyorum.Şu önümüzdeki 4-5 maçta iyi bir performans gösterirse herşey daha kolay olur.

Maça gelirsek ne olur bilemiyorum ancak yeter ki 2008 senesindeki Gençlerbirliği maçı gibi oynasınlar.Gerisi gelir zaten.

Ayrıca bu maçı kader maçı haline getirenlerde utansın!

Arkadaşlar buna, " ölümü gösterip sıtmaya razı etmek " denir yapmayın allah aşkına. Ufuk ne oynadı bu maçta. Defans ile bu kadar uyumsuz kaleciyi ben hayatımda görmedim. Nitekim bir çok sorunları oldu özellikle Neill ile maç boyu. GS'ın kaleciye ihtiyacı var. Artık ben yabancı kaleci istiyorum. Vallah yeter. Ayhan oynar orta sahada gerekirse ama bir yabancı kaleci şart. Kendimizi kandırmayalım.

Rijkaard'ın sezon bitince verdiği transfer raporunda bir kaleci bir stoper yada ileri çıkışları olan sol bek 2 orta saha bir golcü alternatifi istediğini biliyoruz. Şimdi çıkmışlar birde utanmadan Rijkaard ben aykutla idare ederim dediğini söylüyorlar. Yönetim medyadaki el altı gücü ile altını kazıyor takımın ve Rijkaard'ın

İyi futbol izlemeyi geçtim artık ama şu yakalanan fırsatları değerlendirsek özellikle Mustafa Sarp ve Milan Baros kale önünde daha becerikli olurlarsa,kazanır geliriz.

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar buna, " ölümü gösterip sıtmaya razı etmek " denir yapmayın allah aşkına. Ufuk ne oynadı bu maçta. Defans ile bu kadar uyumsuz kaleciyi ben hayatımda görmedim. Nitekim bir çok sorunları oldu özellikle Neill ile maç boyu. GS'ın kaleciye ihtiyacı var. Artık ben yabancı kaleci istiyorum. Vallah yeter. Ayhan oynar orta sahada gerekirse ama bir yabancı kaleci şart. Kendimizi kandırmayalım.

Rijkaard'ın sezon bitince verdiği transfer raporunda bir kaleci bir stoper yada ileri çıkışları olan sol bek 2 orta saha bir golcü alternatifi istediğini biliyoruz. Şimdi çıkmışlar birde utanmadan Rijkaard ben aykutla idare ederim dediğini söylüyorlar. Yönetim medyadaki el altı gücü ile altını kazıyor takımın ve Rijkaard'ın

Abi antrenmanda dahi birlikte oynamadığı adamlar neticede.Ufuk genç kaleci illetişim sorunu olması doğal üstelik antrenmanlardaki maçlardada yedek takım kalesinde olduğundan özellikle Neill ile ilk defa oynadı.

Ben ona takılmıyorum.Yan topları gayet yeterli geldi bana.Cepheden kolay gol yemez.Yakın mesafa için refleksleri çok hızlı değil.

Bir pozisyonda yanlış yer tuttu şansa o pozisyonda rakip üstüne vurdu.Onun dışında çok hatasını görmedim.Heleki yenilen hiç bir golde Ufuk'un hatası yoktu.

Ancak benim gördüğüm Ufuk tek hamle kalecisi.Hani şut şekilsin onu tokatlasın dönen topa vurulsun onada uçsun olmaz.Dediğim gibi yakın mesafa için refleksleri çok hızlı değil.Belki maç eksikliğinin hantallığı vardır üstünden atınca biraz daha hızlanabilir ama çok büyük fark olacağını zannetmiyorum.

Takımı baskıya sokmamalıyız.Elenmeyi akıllarından geçirirlerse tedirgin olurlar iyi oynasalar da sonuç alamazlar.Eldeki kadro birçok kişiyi tatmin etmeyebilir ama Bursaspor maçında herkesin beklediğinden daha iyiydi takımımız.Karpaty'i eleyecek gücü var takımın.Futbolcuların da savaşacaklarından eminim.Umarım iyi oynayıp istediğimizi alırız.

Mehmet Helvacı her konuşmasında bu kadronun Karpaty´i elebileyecek güçte olduğunu söylüyor. Oldu da elendik bu takıma, o zaman ne diyeceksiniz sn. Helvacı ? Suçlu kimdir diye sorduklarında hala mevsim başı mevsim başı mı diyeceksiniz çok merak ediyorum...

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Bursaspora karsı oynadığımız oyun ve hırsla oynarsak kazanırız

Katılıyorum. Bursa maçında takım kötü oynamadı. Aynen öyle oynayalım rahat alırız. Ama hafta sonuna sağ çıkmak için takımın fazla yorgun olmaması lazım.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":3d85ig6o]Bursaspora karsı oynadığımız oyun ve hırsla oynarsak kazanırız

Katılıyorum. Bursa maçında takım kötü oynamadı. Aynen öyle oynayalım rahat alırız. Ama hafta sonuna sağ çıkmak için takımın fazla yorgun olmaması lazım.[/quote:3d85ig6o]

Sorun oyunda değil ki zaten sorun kafada.
Eğer yenik duruma düşersek çevirme şansımız yok.
Gol yiyince özellikle de deplasmanlarda saçmalıyoruz.

Burak, Hoca saha kenarına bakıyor Baros2un yanına adam koyacak Cana- Gökhan-Serkan var yani satranç oynuyor hoca ama filleri kalesi elinden alınmış piyonlar ve vezirle oyunu okumaya çalışıyor. Kaznaır mı? Evet kazanır ama bu rakibin hatasından olur senin iyi satranç ustası olduğundan değil.

Tamam hoca kenardan bakıyorda Adnaqn be3yler nereden bakıyor acaba. Eksikler ne zamandan beri göz önünde ama adamlar4ın parası o kadar değerliki. Bu yönetim GALATASARAY'a küçükgeliyor bu bir gerçek.

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Alison Sudol":3rqz1pu9]Elano var mı Elano ? Sanırım ismi verilmemişti ama...

İsmi verildi, Pino'nun ismi verilmemişti.[/quote:3rqz1pu9]

24.08.2010 21:47

Medical Park Sağlık Raporu: 24 Ağustos Salı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nın Perşembe günü oynayacağı Karpaty Lviv maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Kasık bölgesindeki zorlanma ve yüklenme nedeniyle terapisi yapılan Harry Kewell dinlenmeye alındı.

Bel ve kasık ağrıları olan Elano Blumer riske edilmemek için dinlenmeye alındı. Elano Blumer?e terapi seansı yapıldı.

Her iki futbolcu da Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nın Karpaty Lviv maçı seyahat kadrosuna alınmadı.

Bu haber 901 kez okundu