Elanoyu satmak için takımın geleceğini satıyoruz aylardır. Satında kurtulalım tümden satın takımı herkes rahatlasın.
Sühan Cem' Alıntı:Arda 66 ikende Hasan ile Servet ile kavga etmişti saha içinde. Nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz. Sizin bu mantıkla, klübe ronaldo gelse gene aynı şeyleri dersiniz. Ronaldo çünkü, Messi gibi mülayim bir tip değil. Gerard gelse denilecekleri düşünemiyorum bile. Pazarcı veya esnaf almıyoruz takıma. Bir oyuncu yıldız ise normal insanlar gibi olmaması gayet doğal. Onu normalleştirirsek güdükleştiririz. Ben Gs taraftarının resimi net görebildiğine inanmıyorum. Dedikleri hep hurafe gibi oluyor bir zaman sonra. Geçen sene Jo alemci, Topal faul bile yapamayan orta saha oyuncusu, Gio gol atamayan golcü, kewell müzmin sakat, Mustafa kazma, Arda kız peşinde, Leo futbolcu değil, Caner salağın önde gideni. Sonra Geçen sene Rijkaardın elinde süper takım vardı. ) Gelde bu taraftara güvenip yola çık. Arda inşallah benim gibi düşünmez de transfer olup basıp gitmez bu takımdan. O zaman takıma hangi yerliyi koyacağınızı oturur düşünürsünüz.
Ferit Erdem' Alıntı:Transferleri yetişirse Doğan ve Tugaydan birini oynatırız. En azından mücadele ederler
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bi buton olsada tıklasak "Şamil bu iletiyi beğendi" diye .