Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Bana göre elimizdeki en iyi kadro budur:

---------------------- UFUK ----------------------

- NEILL --- ALİ TURAN ----- SERVET --- SERKAN -

---------------------- CANA ----------------------

--------- MUSTAFA -------------- AYHAN ---------

--- SERDAR ---------- BAROS ---------- ARDA ---

Totem yaptım, eleniriz :) Bu tip şeylerde kazanırız diyince olmuyor nedense.

Kimin oynayacağı pek farketmez artık şu kadroyla. Kewell-Elano yok. Arda bu maçta istediği yerde oynayacak. Kaptanlığını göstersin artık. Rijkaard'ın kuyusu oyuncular tarafından kazılmaz umarım.

Umut Öncel' Alıntı:

Solda yine Hakan'la başlar diye düşünüyorum.Aslında eldeki şartlarda en ideal kadro bu.

Arkadaşlar dün de dedim. İlk maça bir gün kala transfer yaptıysanız bir kişiyi daha 25 kişilik listeye ekleyebiliyorsunuz bunun dışında 2. maça birini daha listeye ekleyemiyorsunuz. Elano bundan sebep yok.

Maça gelince sizlerde biliyorsunuz son yıllarda futbolcularımız Avrupa kupalarında deplasmanda daha iyi oynuyor. Sanırım Ayhan Mustafa hatta Arda gibi oyuncularımıza samiyende ki gibi baskı yapılmıyor onlarda relax modda oynuyorlar bu sebeple olabilir. Maça gelince rastlantılar bir kere olur. GS bu turu geçecektir.

Maçın adamı Ayhan veya Serdar Özkan olur.

Doğru 11 ;

___________Ufuk____________

Neill_____Zan_____Servet____Serkan

___________Cana_____________

____Ayhan_________Mustafa_______

Serdar_____Baroş________Arda

Yanlış 11 ;

_________Aykut(Ufuk)________

Ali_____Neill______Servet____Hakan

__________Ayhan_____________

______Barış_______Mustafa_____

Serdar_____Baroş________Arda

Hakan'ı artık kazanmamız gerekiyor ve bunun içinde bir kaç maç kendisini dinlendirmeli Rijkaard. Hakan'a yalnız olmadığının mesajını vermeli.

bende ardanın çok büyük olasılıkla oynayamıyacagı seklınde haberler okudum

Yahu Arda madem sakat neden tedavi görenler arasında adı yok. Eğer sakat değilse bu tür haberler neden yalanlanmıyor.

Amatör ruhla oynayın diyoruz, yönetim yanlış algılayıp amatör kafayla kulübü yönetmeye çalışıyor.

Umut Öncel' Alıntı:

bence turu gecmemiz icin minimum 2 gol atmamız lazım. Bu kadro nasıl 2 gol atar onu bilmiyorum. Dolayısıyla elenir şıkkına gitti elim.

Şu gerçek ki GS'lı kardeşlerim Taraftar kelimesinin anlamını daha idrak edememiş. ArkadaşlarTaraftarsınız siz Gs Taraftarı. Taraftar, adı üstünde taraf olandır Sizin renginiz sarı kırmızı tarafınız Galatasaray. Taraf olan biri nasıl GS'ın eleneceğini düşünebilir üstelik bunu söyleyebilir. En kötü ihtimalle takıın gol atma sorunu var zor gol atacağız maç zor gececek ama eleyeceğiz dersiniz. Çok gol yiyoruz ama yediğimizden fazla atar eleriz dersiniz. Sizler spor yazarı değilsiniz arkadaşlar. Şurda yorumalrımızı 3-5 kişi okuyor diye tarafsız olacak değiliz. Tekrar söylüyorum biz taraftarız. Tarafsıztar değil.

GS seyircisi her durumda takımının arkasında idi maç ya da durum ne olursa olsun. Şimdi ise tarafsıztarlar tribünleri doldurdu takım iyi oynarsa "haydi bastır Galatasaray, ölümüne Galatasaray" ama takım kötüyse "bas git Galatasaray, aşkımız renklere sizde değil Galatasaray" sesleri. Bunlar bana ters kimse kusura bakmasın. GS'ın bir maça çıktığında yenileceğini söyleyen adam benim gözümde taraftar değil tarafsıztar dır. tut ki GS yenildi ne olacak yani? Bakın ben futboldan anlıyorum yenileceğini söylemiştim diyip başınız göğemi erecek? Bu anlamda iyiyseniz size İddaa sayfalarını öneriyorum ama GS'ın adının olduğu yerde birde onun taraftarı olduğunu söyleyen kişilerin GS elenecek demesi benim kaldıracağım bir durum değil duygusal anlamda..

Sühan Cem' Alıntı:
Şu gerçek ki GS'lı kardeşlerim Taraftar kelimesinin anlamını daha idrak edememiş. ArkadaşlarTaraftarsınız siz Gs Taraftarı. Taraftar, adı üstünde taraf olandır Sizin renginiz sarı kırmızı tarafınız Galatasaray. Taraf olan biri nasıl GS'ın eleneceğini düşünebilir üstelik bunu söyleyebilir. En kötü ihtimalle takıın gol atma sorunu var zor gol atacağız maç zor gececek ama eleyeceğiz dersiniz. Çok gol yiyoruz ama yediğimizden fazla atar eleriz dersiniz. Sizler spor yazarı değilsiniz arkadaşlar. Şurda yorumalrımızı 3-5 kişi okuyor diye tarafsız olacak değiliz. Tekrar söylüyorum biz taraftarız. Tarafsıztar değil.

GS seyircisi her durumda takımının arkasında idi maç ya da durum ne olursa olsun. Şimdi ise tarafsıztarlar tribünleri doldurdu takım iyi oynarsa "haydi bastır Galatasaray, ölümüne Galatasaray" ama takım kötüyse "bas git Galatasaray, aşkımız renklere sizde değil Galatasaray" sesleri. Bunlar bana ters kimse kusura bakmasın. GS'ın bir maça çıktığında yenileceğini söyleyen adam benim gözümde taraftar değil tarafsıztar dır. tut ki GS yenildi ne olacak yani? Bakın ben futboldan anlıyorum yenileceğini söylemiştim diyip başınız göğemi erecek? Bu anlamda iyiyseniz size İddaa sayfalarını öneriyorum ama GS'ın adının olduğu yerde birde onun taraftarı olduğunu söyleyen kişilerin GS elenecek demesi benim kaldıracağım bir durum değil duygusal anlamda..

Sühan Abi çok değil çok fazla iyimsersin hatta bana göre hayalperestsin. Gerçekler bu denli ortadayken, kendimi kandırıp gider eler geliriz diyemem. Neyine güveneyim bu takımın ? Yeni sezonda son 5 resmi maç ortada. Kendi kendime polyannacılık oynamak istesem daha bugünden formamı giyer, bilmem naptımın Karpaty'si bekle façanı bozmaya geliyoruz diyerek ortada dolaşırdım.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kimsenin dili varmaz Tugay Galatasaray elenir demeye.

Şamil Abim, an itibariyle eleriz 21, eleniriz 17.

İşte bu taraftarın hali değil, kulübün son görüntüsüdür...

Emre Yuksel' Alıntı:
kewell yok, elano yok..
eğer bir şey olacaksa arda veya baros yapacak..
orada nasıl maç kazanacağız, çok merak ediyorum.

Tugay bak bu Emre'nin mesajı ümitsizlik olsada ümiti içinde de barındırıypr. Şimdi bu mesajı yazmak hayal perestlikmi.

bu arada sana bir soru? Şimdi sen GS karpaty ye elenecek dersen ve elenirse ne olacak dememişmiydim diye burda turmu atacaksın? Demesen ne kaybedersin? Abicim taraftar olmayı öğreneceksiniz önce. Eğer tarafsıztar olmak istiyorsanız zaten onlardan 24 milyon .gs2lı var ülkede. Benim için taraftar sadece samiyene yolu düşenlerdir onlarında pozitif olmasını istiyorum. üç aşağı beş yukarı hepimiz ayn ı zekaya sahibiz futbolu aynı oranda biliyoruz bizde biliyoruz neyin ne olduğunu sende biliyorsun GS'ın eleyemeyeceğini söylesem ne olur söylemesem ne olur. Önemli olan takımın arkasında ona inandığımızı belli etmek. Güçlü takımın arkasında herkes olur. İş bu durumda iken takımına güvenmek. Bu şeye benziyor 10 kişi iken 2 kişiye artistlik yapmaya benziyor. İş tek başına ikende o 2 kişiye artistlik yapabilmek. Benim inancım her zaman GS'ın arkasında. Olmazsa da canları sağolsun.

Geçen sezonda şampiyonluk ihtimalimiz varken sen şampiyon olamayacaklar dedin bende olacaklar dedim ne oldu? bir yerimden bir şeyimmi eksildi haksız çıkınca ben? Bunlar iyimserlik pollyannacılık değil taraftar olmanın getirdikleridir. Taraftar olmayı beceremiyorsanız buda sizin sorununuz. Ya taraftar olmaya çalışırsınız yada kendinizi gazeteci gibi hisseder burda hava karartırsınız. Benim yolum her zaman aydınlık. Enseyi karartmam. Size de tavsiyem öyle olun. Böyle gelene gidene kötü yaklaşmak hep olumsuzluk koklamak bir zaman sonra ruhunuzu bozar..

Sühan abi resmen kendini parçalıyorsun burada taraftar bakış açımızı değiştirmek için.Sana da yazık değil mi yahu. :)

Not bu arada kaldığım otelde şu ana kadar 6 takım forması ve t shirtü giyen insan gördüm. bunlardan sadece biri liverpool forması idi diğerlerinin tamamı GS formalı insanlar. (T-Shirtlerde GS) yani insanlar benim gibi düşünüyor şu an bile o formalar sırtımızda. Biz çıkarmayız o formayı kimse korkmasın. Bugündende giyerim formayı (ki üzerimde) yarında giyerim..