Kimsenin dili varmaz Tugay Galatasaray elenir demeye.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Kimsenin dili varmaz Tugay Galatasaray elenir demeye.
Umut Öncel' Alıntı:Bana göre elimizdeki en iyi kadro budur:
---------------------- UFUK ----------------------
- NEILL --- ALİ TURAN ----- SERVET --- SERKAN -
---------------------- CANA ----------------------
--------- MUSTAFA -------------- AYHAN ---------
--- SERDAR ---------- BAROS ---------- ARDA ---
bence turu gecmemiz icin minimum 2 gol atmamız lazım. Bu kadro nasıl 2 gol atar onu bilmiyorum. Dolayısıyla elenir şıkkına gitti elim.Umut Öncel' Alıntı:Bana göre elimizdeki en iyi kadro budur:
---------------------- UFUK ----------------------
- NEILL --- ALİ TURAN ----- SERVET --- SERKAN -
---------------------- CANA ----------------------
--------- MUSTAFA -------------- AYHAN ---------
--- SERDAR ---------- BAROS ---------- ARDA ---
Sühan Cem' Alıntı:Şu gerçek ki GS'lı kardeşlerim Taraftar kelimesinin anlamını daha idrak edememiş. ArkadaşlarTaraftarsınız siz Gs Taraftarı. Taraftar, adı üstünde taraf olandır Sizin renginiz sarı kırmızı tarafınız Galatasaray. Taraf olan biri nasıl GS'ın eleneceğini düşünebilir üstelik bunu söyleyebilir. En kötü ihtimalle takıın gol atma sorunu var zor gol atacağız maç zor gececek ama eleyeceğiz dersiniz. Çok gol yiyoruz ama yediğimizden fazla atar eleriz dersiniz. Sizler spor yazarı değilsiniz arkadaşlar. Şurda yorumalrımızı 3-5 kişi okuyor diye tarafsız olacak değiliz. Tekrar söylüyorum biz taraftarız. Tarafsıztar değil.
GS seyircisi her durumda takımının arkasında idi maç ya da durum ne olursa olsun. Şimdi ise tarafsıztarlar tribünleri doldurdu takım iyi oynarsa "haydi bastır Galatasaray, ölümüne Galatasaray" ama takım kötüyse "bas git Galatasaray, aşkımız renklere sizde değil Galatasaray" sesleri. Bunlar bana ters kimse kusura bakmasın. GS'ın bir maça çıktığında yenileceğini söyleyen adam benim gözümde taraftar değil tarafsıztar dır. tut ki GS yenildi ne olacak yani? Bakın ben futboldan anlıyorum yenileceğini söylemiştim diyip başınız göğemi erecek? Bu anlamda iyiyseniz size İddaa sayfalarını öneriyorum ama GS'ın adının olduğu yerde birde onun taraftarı olduğunu söyleyen kişilerin GS elenecek demesi benim kaldıracağım bir durum değil duygusal anlamda..
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Kimsenin dili varmaz Tugay Galatasaray elenir demeye.
Emre Yuksel' Alıntı:kewell yok, elano yok..
eğer bir şey olacaksa arda veya baros yapacak..
orada nasıl maç kazanacağız, çok merak ediyorum.