Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
34 dakika gecti rezalet bir futbol, 3 pas yapamiyoruz derdik eskiden, 2 pas yapamiyoruz artik!

şaka gibi ilk 30dakika baskı kurmayı bırak hiç birşey yok şuanda şaka gibi gerçekten kapadım bizim maçı fb nin maçını izleyeceğim

Arda ALLAH seni bildigi gibi yapsin baska da birsey demiyorum.

Felaket bir futbol var.Arda servest vuruşta orta kesmeyip serdar kankasına pas çıkartıyor.Adam altı pastan kaleyi bulamıyor ordan nasıl atıcak.Tek çaremiz duran toplarken delirmemek elde değil.Ayhan bu maçta beni şaşırtıyor, fena oynamıyor.veya diğerleri çok kötü oynadığıından öyle gelebilir.Gol lazım golll.

Bu adamlarla buraya kadar.

Muhtemelen gol yiyeceğimizden eleyebilmek için 2 gol atmamız gerekiyor ama şu odunlarla pozisyona girsek iyidir bizim açımızdan.

Yönetim yine iyi küfür yiyorsun, birşey değil bu maçı şansla filan kazanırsak çıkıp Mehmet Helvacı denen adam "Tur bizim hakkımızdı" diyecek ona üzülüyorum

Bu orta saha ile hücum etmeyi düşünmek peh!

Dua edelimde 1-0 geriye düşmeyelim. Kurtarıcı olarak müzmin sakat Aydın, Avrupa da oynamamış Musa, camdan adam Gökhan, fiziksiz ki bu takıma karşı ezilmesi kesin olan Emre mi çevirecek maçı?

Bu takımın kalitesini bu kadar düşürenlere yazıklar olsun!..

Daha önce de söylediğim gibi bu oyuncular ile Hasan,Hakan,Bülentli zamanki Avrupa maçlarını aramayın bunlar için Konya ne ise Karpaty maçı da o...