Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Eren Akın' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":39nu3t1r]D-Smart'tan hic alisik olmadigim bir davranis: Karpaty ile oynadigimiz ilk mac Futbolsmart'ta, yani D-Smart'in acik kanalinda yayinlanmisti, bu mac da ayni kanaldan yayinlanacakmis böylelikle linkle ugrasmaktan kurtulmus oldum :p
Fener'in maci yine ilk macta oldugu gibi sifreli kanaldan, Euro Futbol'dan yayinlanacakmis :)

Ne Fener maçı ne Trabzon maçı şifreli kanalda değil:) Pratikte şifrelide gözüken bu kanallardaki maçlar , ön eleme olması münasebetiyle şifresiz yayınlanıyor :)[/quote:39nu3t1r]
Bilmiyorum bende Euro Futbol kanali hic bir zaman acik degildi su anda da acik degil. Spor paketi alinmali normalde sen nasil izliyorsun?

Umut Öncel' Alıntı:
İlk 11'imiz:
Ufuk
Ali
Servet
Neill
Hakan Balta
Ayhan
Mustafa Sarp
Barış
Serdar
Baros
Arda

Yedeklerimiz:
Aykut
Gökhan
Aydın
Cana
Serkan
Musa
Emre Çolak

Cana'yı biz neden aldık? :?

İlk 11imiz çok dengeli bence... Yedek kadrosuna bakınca bir anadolu takımı hüviyeti görüyorum :oops:

Emin Doğanca' Alıntı:
Doğru 11 ;

___________Ufuk____________

Neill_____Zan_____Servet____Serkan

___________Cana_____________

____Ayhan_________Mustafa_______

Serdar_____Baroş________Arda

Yanlış 11 ;

_________Aykut(Ufuk)________

Ali_____Neill______Servet____Hakan

__________Ayhan_____________

______Barış_______Mustafa_____

Serdar_____Baroş________Arda

Neyse hocamız beni şaşırtmadı :) :oops: .

Allah yardımcınız olsun.

Barış'ı oynatacaksa Cana neden alındı heleki deplasmanda bile yoksa durum vahim...

Geçen yıldan hiçbir farkı yok diyemeyeceğim çok çok farklı ve zayıf bir kadro bu orta saha ile işimiz çok zor...

Ha! pardon umutsuzluk yoktu ama artık sabır taştı bu kadarına da pes!..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
İçimizdeki Teknik Direktörler :)

Harcanmayın arkadaşlar burada, bir antrenörlük kursuna gidin, Türkiye antrenör görsün.

Gazanfer burada kimse Barış Özbek'i faciasına katlanmak zorunda değil.

3 maçtır ilk 18'e giren adamı oynatmayıpta onun yerine Barış Özbek oynatılıyorsa bir tepki olacaktır herhalde.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
İçimizdeki Teknik Direktörler :)

Harcanmayın arkadaşlar burada, bir antrenörlük kursuna gidin, Türkiye antrenör görsün.
Bu nasıl bir mantıktır gerçekten çözemiyorum. Hayır sanki Rijkaard futbolu icad eden biri de eleştiremeyecez onu.

Burada saygısızca medeniyetsizce eleştri yapmıyoruz ki ne var yani saygı duyuyorum ama katılmıyorum diyerek geçseniz, laf sokmasanız her fırsatta.

Adamlarin taraftarlarina bak, 28.500 bilet almislar biz Ali Sami Yen'i dolduramiyoruz.
Ayrica cok atesli taraftarlari var, ne yalan söyleyim icimde korku var. :?

Salih Coskun' Alıntı:
Adamlarin taraftarlarina bak, 28.500 bilet almislar biz Ali Sami Yen'i dolduramiyoruz.
Ayrica cok atesli taraftarlari var, ne yalan söyleyim icimde korku var. :?
taraftarla olsa bu iş korkmayın sakin olun bana bir link bulabilirseniz harika olur :)