Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

• Turu geçer gruplara kalırız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Deniz ve Burak, günlerdir yenileceğiz, eleneceğiz vb. tarzda yazılan iç karartıcı mesajları okumaktan baygınlık geldi artık. Bir şeyler karalayım istedim.

Yeğeni konuşturdum hayal dünyamda... Hoş onun bugün maç olduğundan bile haberi yoktur, abim takılmadıysa. Ancak, formayı giyip gezer, babasına efelenir kardeşim de Galatasaraylı olacak diye.

Tüm uğurları denemek lazım bugün...

maçı izlemeyeceğim.. artık midem ağrıyor maç izlerken sıkıntıdan..
umarım işler yolunda gider..
dibe vurup zıplama zamanı..
arda'dan patlama bekliyorum..
turu almadan gelmeyin..

Nedense bu forumdaki takimimiza az güvenen kisilerden biri benim, ama asla sebepsiz yere, sirf takim kötü diye maci izlememezlik yapmadim :)

Salih Coskun' Alıntı:
Nedense bu forumdaki takimimiza az güvenen kisilerden biri benim, ama asla sebepsiz yere, sirf takim kötü diye maci izlememezlik yapmadim :)
Ben de her maç ah ediyorum bu sezon başından beri ulan bu takım izlenir mi bir daha izlersem iki olursun diye diye sezonun 6. resmi maçına filan çıkıyoruz sanırım ve hiç birini kaçırmadım. :)

Bir gaz patlaması yaşıyorum şu an içimde umarım bu gaz patlaması takımımıza gol patlaması olarak yansır. :)

Hakikaten "Saldır Galatasaray!"

ulan Galatasaraylılık duruşum , Galatasarayımın maçı varken başka maça gitmeyi el vermedi.

Link kovalayacaz, tur kovalayacaz, inşallah mahcup etmezsin bizi GALATASARAY !

D-Smart'tan hic alisik olmadigim bir davranis: Karpaty ile oynadigimiz ilk mac Futbolsmart'ta, yani D-Smart'in acik kanalinda yayinlanmisti, bu mac da ayni kanaldan yayinlanacakmis böylelikle linkle ugrasmaktan kurtulmus oldum :p
Fener'in maci yine ilk macta oldugu gibi sifreli kanaldan, Euro Futbol'dan yayinlanacakmis :)

İlk 11'imiz:
Ufuk
Ali
Servet
Neill
Hakan Balta
Ayhan
Mustafa Sarp
Barış
Serdar
Baros
Arda

Yedeklerimiz:
Aykut
Gökhan
Aydın
Cana
Serkan
Musa
Emre Çolak

Cana'yı biz neden aldık? :?

Salih Coskun' Alıntı:
D-Smart'tan hic alisik olmadigim bir davranis: Karpaty ile oynadigimiz ilk mac Futbolsmart'ta, yani D-Smart'in acik kanalinda yayinlanmisti, bu mac da ayni kanaldan yayinlanacakmis böylelikle linkle ugrasmaktan kurtulmus oldum :p
Fener'in maci yine ilk macta oldugu gibi sifreli kanaldan, Euro Futbol'dan yayinlanacakmis :)

Ne Fener maçı ne Trabzon maçı şifreli kanalda değil:) Pratikte şifrelide gözüken bu kanallardaki maçlar , ön eleme olması münasebetiyle şifresiz yayınlanıyor :)