Bilen bilir Adanalı olanla Adanalı, Ankaralı olanla Ankaralı, Hataylı olanla Hataylı´yım. Bir hemşehri daha geldi diyebilirim : )
Hoşgeldin Berkan.
Hoşgeldin Berkan.
Onur Yavuz' Alıntı:Bilen bilir Adanalı olanla Adanalı, Ankaralı olanla Ankaralı, Hataylı olanla Hataylı´yım. Bir hemşehri daha geldi diyebilirim : )
Hoşgeldin Berkan.
Vay be iyi laf Burak... Zaten senin T-Mac fanı olduğunu bilemeyen camdan atlasın değil mi?Burak Ceyhan' Alıntı:Eskiler tanır, yeniler örnek alır. ( Aka T-Mac )
Burak Barut' Alıntı:ADIM: BURAK BARUT
YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın
Burak Barut' Alıntı:Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Okul Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.
kınıyoruz tabiiki.. ben 2003ten beri bu forumdayım.. demirbaş listesi çıkarsak benim adımda olur herhaldeS.Nilay Kızılok' Alıntı:forumda bayan kullanıcı yok diyen yeni bayan kullanıcıları esra,ben ve ozlem kınıyoruz.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Burak Barut":2s3wuob4]
Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Okul Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":2qjw26at]ADIM: BURAK BARUT
YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın
EsraGerçek' Alıntı:esra
4.mart 86 doumluyum
karabukte yasıo trabzonda okuom...
evet hiç bir hata yok,aynen dediğin gibi..Hakan Durusel' Alıntı:22 Yaşında ve öğretmensin :shock:
EsraGerçek' Alıntı:evet hiç bir hata yok,aynen dediğin gibi..