Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilen bilir Adanalı olanla Adanalı, Ankaralı olanla Ankaralı, Hataylı olanla Hataylı´yım. Bir hemşehri daha geldi diyebilirim : )

Hoşgeldin Berkan.

ben veysel kaya diyarbakırlıyım diyarbakır andolu lisesi 11, sınıftayım 1,71 boyum var basketbol oynarım hemde bayağı oynarım ama kulup düzeyinde değil

Emre Doğan

19 yaşındayım.İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümünde okuyorum.
Basketbol ve futbolu çok seviyorum.Elimden geldiğince basket maçlarına gidiyorum ama Avcılarda oturunca işim biraz zor oluyo tabi:)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
ADIM: BURAK BARUT

YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın ;)

Uyyy geçmişte kendimi tanıtmışımda meğerse ne kadar küçükmüşüm :)
Şimdi yeniden tanıtayım...

Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Okul Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.

Milletvekili misin ? Ne'sin be Burak Barut ! :ehue

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
forumda bayan kullanıcı yok diyen yeni bayan kullanıcıları esra,ben ve ozlem kınıyoruz. :p
kınıyoruz tabiiki.. ben 2003ten beri bu forumdayım.. demirbaş listesi çıkarsak benim adımda olur herhalde :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2s3wuob4]

Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok

Milletvekili misin ? Ne'sin be Burak Barut ! :ehue[/quote:2s3wuob4]
Yakında olur Tugay.Baksana adam çıkarmış kendi notlarını şimdiden :p

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2qjw26at]ADIM: BURAK BARUT

YASIM:17 SEHIR:TRABZON dogum tarıhım 1 EKIM 1988 ben de okul basketbol takımında oynuyom yanı bosa yorum yapmıom bırascık bıseler bılıoz merak etmeyın ;)

Uyyy geçmişte kendimi tanıtmışımda meğerse ne kadar küçükmüşüm :)
Şimdi yeniden tanıtayım...

Adım Burak Barut
Mesken Trabzon
Yaş 19 bitti bitiyor 20
Hobi Çok
Fobi Yok
2006 yılında basketbol oynuyorum demişim 2008'de basketbol koçluğu yapmış olarak buradayım.Sizleri seviyor sayıyor ve yazılarınızın devamını diliyorum.[/quote:2qjw26at]
Salonlardan erken emekli olmuşsun. :)

Re:

EsraGerçek' Alıntı:
esra
4.mart 86 doumluyum
karabukte yasıo trabzonda okuom...

bende geçmişte böyle yazmışım, o zamanlar Türkçe konuşamıyormuşum belli ki :)
Karabükte yaşamaya devam ediyorum ama artık kolumda altın bir bileziğim var..
öğretmen oldum..
:)

Trabzon'da yaşayan, yemeğini yiyip suyunu içen kimse geçmiş yaşantılarında Türkçe konuşamıyor mu yoksa? Öyle bir izlenimim oldu şu an. :)

Bo konuyu ne zaman görsem Şahan Gökbakarın bi tipleme demeyimde sadece 1 bölümde çıkan bi eleman vardı Samuel o geliyor aklıma ve bi gülme geliyor bana.
Adım Samuel 25 yaşım küba göçmeniyim çok iyi rumba çaç salsa latino yaparım hem cinsime ilgim yok benim karşı cinsimede ilgim yok hiç bi cinsime ilgim yok benim gönlümün çiçeğini kübadan getirdim almazmısın :) :) :) :)
Tabi bunu şahandan dinleseniz çok daha komik olur.

EsraGerçek' Alıntı:
evet hiç bir hata yok,aynen dediğin gibi..

Yanlış anlama yani, hem senin adına, hem de Türkiye adına sevindim bir an, şaşırdım da. Sizin yaşınızda, öğretmen, bayan, aynı zamanda basketbolla ilgilenen, görebildiğim kadarıyla da bol bol okuyorsun; bunlar çok güzel şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...