Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Dün akşam gerçekten ayağa kalkarak zıpladığımı hatırlıyorum mükemmel bir bölümdü.Sanırım artık Vural davası falan kapanıyor artık Büyük İskender denilen arakdaş diziye gelecek sanırım.

Yine oldukça güzel bir bölümdü. O sahneyi bende hatırladım. Haftayı heyecanla bekliyorum. Büyük iskender denen şahıs kim merak ettim? Bakalım yeni olaylar ne olacak...

Perşembeleri basket oynadığımız için izliyemiyorum. Neyse saldır internet. Merak ettim gerçekten. Son bölüm hakkında herkes iyi konuşuyor. Bu bölüm kaçıncı bölümdü beyler?

4 bölüm üstüste seyrettim. Daha bir zevkli oldu kesinlikle. Kopmadı böylece hiç birşey. Evet baya bir toparlamışlar renk gelmiş diziye. Merakla bekliyoruz yeni bölümü şimdi lanet olsun.

Evet buyur burdan yakın ...

Ömer ben de Kurtlar Vadisi' ni cok seviyorum ama bu haftaki bölümüyle bizleri hayal kırıklıgına ugrattı. Iskender Büyük denen herif 150 bolumdur ortada yok, boyle bir zattın varlıgı hicbir sekilde lanse edilmemisken birden bire "en buyuk" olarak cıkıp geliyor. Adamın ellerini öpüyorlar falan....
Tamam amacları diziye heyecan katmak ama fazla abrtmak da kotu oluyor. Bu bolumde baskan da tasfiye edilip diziden cıktı, aynı sekilde Vural' da ... Oysa ki ben baskanı ileri ki bolumler de de dusunuyordum. Derin devleti bir kenara at, Hikmet ile kızının olayında bile kilit isim oydu.

Neyse pek hoslanmadım gelismelerden ....

Bu bölümle dizide farklı bir yöne doğru gitmeye başladı. arda Abi2nin dediği gibi bir damdan düşer gibi olsada oldu bir kere. Bir ara kripteks vardı şimdi de defter çıktı. Bakalım bunun sonu nereye varacak. Dediğim gibi dizide yeni bir şeyler oluyor. hayırdır. Ayrıca bu Hakan da ne biçim adam kimi görse yanına geçiyor. İlk önce Başkan, Polat, Vural şimdi de Büyük İskender. Bakalım bu İskender neler yapacak...

Hakan'ım (İskender Büyük değişiyle) yine yapacağını yaptı.Ama adam dedi Abdülhey'e öldür beni diye :shock:
Hadi KV'ciler yoksa Hele bi gel kavak yellerini mi izliyorsunuz artık :oops: ? Bu topic bu kadar aşağılara indi ...

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
Hakan'ım (İskender Büyük değişiyle) yine yapacağını yaptı.Ama adam dedi Abdülhey'e öldür beni diye :shock:
Hadi KV'ciler yoksa Hele bi gel kavak yellerini mi izliyorsunuz artık :oops: ? Bu topic bu kadar aşağılara indi ...

Yani bu kadar saçmalık üstüne Kavak Yellerine gidenleri de yadırgamıyorum artık.

Peki Barut'um ama unutma 100 bölüm ortada olmayan fakat herkesin adını duyunca hazır ola geçen Büyük İskenderin yolu Trabzon'a düşerse bunları ona söylersin ;)

Yok abi ben şaşmam diziden :) Dün Abdilhey'in delikanlılık uğruna yaptığı ve Hakan'ın elden kaçırılması olayına sinirlerim bozuldu halbuki bir hafta sadece aklımdan işkence yöntemlerini planlıyordum hayal kırıklığı oldu :) Büyük İskender gelsin biz gerekeni yaparız :)

Konuya hic ilgi yok :)

1- Memati BAS yaşıyor mu? Ölmedi mi? Yoksa Hakan, Memati' nin mezarını mı gösterecek Polat' lara?
2- Yalcın BULUT efsanesi sona mı eriyor?
3- Ceto aşka gelip de Muro' ya kumpası acıklayacak mı?

bence memati kurtulur 2 bölüme kadar :p
bulutun ırdan nasıl kurtulacağını çok merak ediyorum kim kurtarcak inşallah bişi olmaz ona.
bulutu da 2 ay sonra memati öldürür :p

1. Adamı kurtardılar da, elemanların kayıt ettigi video cekimi ne olacak?
2. Restaurant daki garson, Davut Tataroglu' nun uzerine sarabı bilerek mi döktü? O sayede Davut Bey hayatta kaldı.
3. Inci yeni bir bebek mi pesinde? Nasılsa kendi cocugunu oraya buraya kacırtmaz diyerekten babayı da Iskender olarak mı secti ? :p

İskender "Gel İncimmm" dedi ya orda bittim yine ben :)
Arkadaş da demişti daha İnci'yi görür görmez kesin şeye gidiyo diye :hi

İyi bir bölümdü birkaç olay açıklandı. Memati'nin kurtuluşuna sevindim bakalım gerisi nasıl olacak. Ynei bölümlerde farklı olaylar olacaktır. Bulut ve Muro bu diziye bence tat veren adamlar...