Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Tugay iletini neden sildiğimi gayet iyi biliyorsun, halkavcılığı yapmanı tavsiye etmem.

Sana tavsiyem kendini diziyle bu kadar özdeşleştirme.

Beyler , 5 gün nete girmedim , iyiki de girmemişim !
Ya bu kadar mı olur demek oluyormuş ...
Görende Göker , Can , Burak , Evren , Şamil , Tugay Kurtlar Vadisi ekibinden yada karşı prodiksiyondan zanneder ...
Kimse kimseyi yargılama yada avukatlığını yapma lüksüne sahip olamadı , olamazda !!!

bu bölümü izledim can sıkıntısından...
sezon girişi olması nedeniyle elbette ilk sezondan güzel...
biraz geliştirilen kurgu ve Necati Şaşmaz'ın oyunculuğu artılardan...
eksiyse bölüm sonunun en baştan kolaylıkla tahmin edilebilir olması...
ama şu soru da durmadan çaktı beynimde...

"kamera yok mu lan o odada..?"

varsa da bana kapak olsun...

Can Bulubay' Alıntı:
"kamera yok mu lan o odada..?"

varsa da bana kapak olsun...

İskender Büyük'ün kameralara karşı alerjisi var. :)
Malum geçen sezonun son bölümlerinde kameralar onu epey yormuştu.
Nazımı da ona yamuk yapınca... :) Bir daha kamera koymaya tövbe etmiş.

Prison Break senelerce sürer bizim Abd( ! ) bağımlısı toplumumuz hasta olur, Lost senelerce sürer bizim Abd ( ! ) bağımlısı toplumumuz hastası olur.Kurtlar Vadisi yeniden başlar millet taşlar durur.
Kurtlar Vadisi son yıllarda ki en gerçekci ve en kaliteli yapımdır.

Gündelik diyalog vereyim.

Kız: Lost izliyor musun?
Erkek: Hayır izlemiyorum ben Kurtlar Vadisi Pusu'yu izliyorum.
Kız: Ay iğrençsin konuşmayalım...

Pes yani Kurtlar Vadisi Amerikan Yapımı olsaydı bence kimse gözünü bile kırpmazdı.Ne de olsa Amerikan di mi?
Bu arada Osman Sınav'dan iyi ki kurtuldu bu dizi yoksa Deli Yürek gibi tek adam tek hikaye yıllarca sürüp giderdi, Acı Hayat gibi saçma sapan da biterdi.

Bana göre 1-55 bölümleri efsane olan dizinin devamı ( ! ) denilen dizidir KVP.. Şu andaki politikalarıyla tamamen hükümetin propagandası ve dal kavukluğunu yapmaktadır..

Tabii renkler-zevkler meselesi de diyebiliriz buna...

Bu akşam izleyemiyorum ama nete ilk konduğunda izlerim. Bu kadar takip ettim artık bitene kadar bırakmam.

Gece 00:00'a alsalar aslında ya :)

Re: Kurtlar Vadisi Yeni Bölümleriyle Show Tv Ekranlarında

Arkadaşlar söylenenlere göre Kurtlar Vadisi ekibi ekonomik sıkıntı çekiyormuş Show Tv kaynaklı.Dizinin başka kanala geçmesi görüşmelerine başlandığı söyleniyor ,bir başka ihtimal ise dizinin bitirilmesi imiş.
Kanal D ve Star'ın Doğan Grubunu ait olduğu ve dizinin bu dönem Ergenekon'u işlicek olması gözleri ATV kaydırdı.

Re: Kurtlar Vadisi Yeni Bölümleriyle Show Tv Ekranlarında

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Arkadaşlar söylenenlere göre Kurtlar Vadisi ekibi ekonomik sıkıntı çekiyormuş Show Tv kaynaklı.Dizinin başka kanala geçmesi görüşmelerine başlandığı söyleniyor ,bir başka ihtimal ise dizinin bitirilmesi imiş.
Kanal D ve Star'ın Doğan Grubunu ait olduğu ve dizinin bu dönem Ergenekon'u işlicek olması gözleri ATV kaydırdı.
Umarım dizi bitmez...