Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Yalcın BULUT' u cok seviyorum valla :)
Adamın hastane de yataktan kalkma sahnesi de superdi :) Tabi sirkette Yıldız' a ve Inci' ye gider yapması da cabası :)

Memati' yi eger ki diziden atmayacaklarsa cok fazla bu sekilde tutmamaları lazım, fazla uzatırlarsa izleyicinin ilgisi kaybolacak.
Mesaj verme kaygısına girismeleri, uyusturucunun kötülüklerini anlatmaları ise dizinin konseptine pek uymasa da RTÜK ile de iyi gecinmek gerekiyor tabi. O yuzden cok fazla suclayamıyorum kendilerini.

Arda EZER' Alıntı:
Yalcın BULUT' u cok seviyorum valla :)
Adamın hastane de yataktan kalkma sahnesi de superdi :) Tabi sirkette Yıldız' a ve Inci' ye gider yapması da cabası :)

Memati' yi eger ki diziden atmayacaklarsa cok fazla bu sekilde tutmamaları lazım, fazla uzatırlarsa izleyicinin ilgisi kaybolacak.
Mesaj verme kaygısına girismeleri, uyusturucunun kötülüklerini anlatmaları ise dizinin konseptine pek uymasa da RTÜK ile de iyi gecinmek gerekiyor tabi. O yuzden cok fazla suclayamıyorum kendilerini.

Başbakan mevzuatına da girdiler ki bundan sonra Rtük umarım onları rahat bırakırlar :)

Normalde Turan Kaçgar a çalışıyordu Asu en baştan beri.. Ancak Hakan ı kaçırdığını, O nun adamı Hakkı dan saklaması şaşırttı.. Kim bilir hangi gizli servise çalışıyor Kerem ;)

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi dün(perşembe günü) Kapadokya'da idi.5 bin kişi karşılamış herkes merak etmiş falan ilgi baya çoktu herkes gitmiş.Bana dediler gidelim diye?-İşim olmaz dedim :) Polatmış,Mematiymiş... Geç arkadaş bunları!

Tugay Aktepe' Alıntı:
Burak izlediğin bir dizi söyler misin?

Önceden Hatırla Sevgili izliyordum konusu hoşuma gitmişti ama şimdi filmi biraz saptırdılar ve izlemiyorum.Bu aralar Kavak yelleri ve Pars Narko Terör filmlerini beğeniyorum ve izliyorum Tugay'cım.

Ömer söylediğine hak veriyorum sıla,binbir gece bir ara ezo gelin vardı... Bunlar çok boş filmler gerçekten ben öyle görüyorum.

Arkadaşlar kurtlar vadisini izleyin ama ülkemizdeki çoğu kişi gibi dünyadaki siyasi gidişatı bu dizi ile tahlil etmeye çalışmayın.
Çünkü buradan çıkacak sonuc karışıklık,karamsarlık ve bizler hiçbirşeye karışmadan kahvede oturalım sonrada bi hayal kahramanı gelip bizi kurtarsın olur.Yani şuanki mevcut düzenin tamda istediği şey bu.(Sistemin değilde kişilerin yanlış olduğu tezini ortaya sunup,çareninde bu kişileri ortadan kaldırmak,ancak bu şekilde mutlu olunacagına inanmak vs vs)

Üzerinde konuşacak irdelenecek çok şey var.Kabaca söyleneceklerse bunlar.

Saygılar

Can , zevkler ve renkler ''tartışılmaz'' ama perşembe akşamları sokakta insan sayısından ne kadar ''kestane veya efsane'' olduğunun yorumunu sana bırakıyorum ;)

bir de tartışsan neler olurdu kimbilir...
Kurtlar Vadisi Pusu bir kestanedir...
Kurtlar Vadisi'ni en baştan izlemeyip,şimdiki komediyi izleyenler de bence gereksiz tartışmaya girmektedirler...
falan da filan...
zevkim,renkim,fikrim...

Kurtlar Vadisi Pusu Efsanedir.Türkiye Gerçeklerini gözümüze soka soka göstermektedir.Kestane de Ocak ayına doğru çıkar köşe başından alırsınız yersiniz.

Kurtlar Vadisini yapım olarak beğenmeyenleri her türlü anlarım, mafyaya, silaha özendiriyo dersiniz anlarım, katılırımda hatta. Ama şunuda kabullenmek lazım ki kurtlar vadisi önemli gerçekleri anlattı her zaman. İzleyenler bilir bu ergenekon muhabbeti kurtlar vadisinde çok önceden anlatılmıştı. Kompleks yapmaya gerek yok bakın size bişey söyleyeyim Alev Alatlı çok önemli bi sosyologdur aydın bi insandır kendisi ve kurtlar vadisi senaristlerini ziyaret edip bu kadar şeyi nasıl bilebiliyosunuz diyebiliyor. O yüzden beğenmemek normal ama kabullenmek lazım bu dizide önemli şeyler anlatılıyor.

Evren YILMAZ' Alıntı:
[quote="Burak Barut":9rufw3na]Kurtlar Vadisi Pusu Efsanedir.Türkiye Gerçeklerini gözümüze soka soka göstermektedir.

Türkiye gerçeklerini siz Tırtlar Vadisindenmi öğreniyorsunuz ?
Enteresan..[/quote:9rufw3na]

Evet öğreniyorum bir çok şeyde bana vizyon kattığını bazı şeylerin görüldüğü gibi olmadığını ve içeri gittikçe konuların daha da karmaşıklaştığını öğretti Evren Yılmaz.

Onur Yavuz' Alıntı:
Diziyi savunabilirsiniz ya da eleştirebilirsiniz ama birbirinizle dalga geçmeyin, biraz daha duyarlı olun.

Olan yine benim iletiye olmuş arada...
Sağolun admin bey.

Can Bey dalga geçmeye devam edebilirsiniz.Diziden hiçbir çıkarım yok.Sadece izlediğimi belirtiyorum.