Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Yanlış anlaşılmasın sakın izlediğimden değil bizimkiler izlediği için arada gözüm kayıyor. :p İskender'e ne oldu çok merak ediyorum Öldüyse çok üzülürüm. :) Çok karizmatik adam bu İskender. 8)

Saadet Unal' Alıntı:
Yanlış anlaşılmasın sakın izlediğimden değil bizimkiler izlediği için arada gözüm kayıyor. :p İskender'e ne oldu çok merak ediyorum Öldüyse çok üzülürüm. :) Çok karizmatik adam bu İskender. 8)
saadet sana bir sır vereyim: İSkender ölürse Vadi hayranlarını %90' nı (başta ben) sevinçten göbek atar. kötü adam o kötü. :ehue

Selçuk Kahveci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":4vm4n6v2]Yanlış anlaşılmasın sakın izlediğimden değil bizimkiler izlediği için arada gözüm kayıyor. :p İskender'e ne oldu çok merak ediyorum Öldüyse çok üzülürüm. :) Çok karizmatik adam bu İskender. 8)
saadet sana bir sır vereyim: İSkender ölürse Vadi hayranlarını %90' nı (başta ben) sevinçten göbek atar. kötü adam o kötü. :ehue[/quote:4vm4n6v2]

Zaten kötü olduğu için seviyorum Selçuk. :ehue

Yeni bölümün fragmanında Polat, Başbakan'a suikasti engellemek için çalışıyor. Tam yetişip adamı öldürecekken korumalardan biri Polat'ı vuruyor. Hadi hayırlısı!

beklediğim gibi bir sezon finali değildi açıkcası..Polatın ölmeyeceğini bile bile önümüzdeki sezonda olacağını bile bile finali onun vurulması üzerinden yapmak çokda mantıklı gibi gelmedi

hep şikayet edilen senaristlerin vefasızlığına bir yenisi..Mematinin çocuğu olmuş bekledik ki abisi Süleyman Çakırın ismi verilsin..nerde...

Erdem Akkaş' Alıntı:
hep şikayet edilen senaristlerin vefasızlığına bir yenisi..Mematinin çocuğu olmuş bekledik ki abisi Süleyman Çakırın ismi verilsin..nerde...
Para Film pardon pana film'in bildiği vefa sadece semt ismi Erdem kardeşim.

Dizi'nin buralara gelmesinde çok büyük pay sahibi olan insanlar birer birer küstürülüp adeta diziden kopartanlardan böyle şeyler beklememek gerekir.. ;)

Haklısın Barış..

geçmişten diziye yansıyan birtek Elifin çerçevesi var..oda senaristlerin işine geliyor çünkü..
ahh Duran Emmi..ahh Seyfo dayı..