Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Re:

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
19:30 değilmiydi

Valla Doğancım,ne desem bilemiyorum.Geçen hafta 20.00'da diye reklam yaptılar.Daha sonra Ömer'in de belirttiği gibi 22.00 yaptılar.Dünkü reklamda da 20.00 olarak geçtiler.En iyisi iftardan sonra direk Show TV'nin başına geçmek.

Ayrıca inşallah senin dediğin gibidir en azından maçımızı rahat rahat izleriz.

bende yarım saat önce falan gördüm 19:30 diye ata iftar saati diyede söylenmiştim.Maçı rahat izlememiz sahadakilere bağlı daha çok : D

Sabaha kadar değişik mail adresleri alıp alıp e-posta gönderdin değil mi :) Dizi erken başlayınca birini andım, acaba kimi...

Dizinin bu haftaki saati yine belirsiz.Show Tv'nin sitesinde 20.00'da özet,21.15'te yeni bölüm şeklinde.Ama televizyondaki fragmanda 20.00 diye gördüm

Bu saat konusunu açığa kavuştursalar,ayrıca aynı gün saat 20.00'da Beşiktaş-Galatasaray TTNet Turnuvası maçı var.

heyy be abdülhey'de ihanet etti yaa pes doğrusu.
Gerçi bu durumda benim bu olayın Polat'ın bir planı olduğunu ve gerçek bir ihanet olmadığını düşünüyorum ama haydi hayırlısı

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Doğancım aynen ben de öyle düşünüyorum. :)

Siz fazla Türk filmi izlemişsiniz :D

Ben bir plan program oldugunu düşünmüyorum ama yine de bu şekilde düşünenlere sormak istiyorum; eğer ki bu teziniz doğruysa, Polat Bey' in bu olaydan ne gibi bir çıkarı olabilir?

Re: Re:

Arda EZER' Alıntı:

Ben bir plan program oldugunu düşünmüyorum ama yine de bu şekilde düşünenlere sormak istiyorum; eğer ki bu teziniz doğruysa, Polat Bey' in bu olaydan ne gibi bir çıkarı olabilir?

Ekibindeki köstebeği öğrenmek için olabilir...

Re: Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Arda EZER":2d7c5]

Ekibindeki köstebeği öğrenmek için olabilir...[/quote:2d7c5]

Bu sekilde nasıl ogrenebilir ki?