Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Cem YILMAZ' Alıntı:
ancak sonralarda illumunati'ye girdiler ve onlar yönetiyormuş gibi gösterdiler.şimdide tataroğlu,hazarbeyoğlu diye aileler çıkardılar onların servetleride yaklaşık 50-60 milyar dolarmış.yani buda konseyden daha büyük bir güç olduğunu ortaya koyuyor

tahmini şekilde yakın tarih bilgimi yoklayarak o aileler Sabancı ve Koç grupları olabilir.Özellikle bir çalışan tarafından öldürülen patrondan dolayı bu geliyor aklıma tabi bide beyan edilen servetleri var.

ayrıca zaten nefise ile aşk yaşıyorlar diyolardı dizide pekiştirirler bunu yakalandıkları zamanda dii hakkında iş konuşuyorduk olur :ehue

şimdilik 2 bölümü izleyebildim...
1-55 arasını beklemek büyük hata zaten,baştan belirteyim de...
ancak dizi güzel olmuş...
0dan bir senaryoda daha iyisi yapılamazdı...
haklarını verelim...
tatmin oldum ben...

+Katılıyorum
Abdüleyin her seferinde tekrarladığı abi biz bu işe girmeyecektik lafıda her söylendiğinde beni daha da çok geriyor ...
Dizi güzel başladı , dahada güzel dewam eder...

Can Bulubay' Alıntı:
ayrıca koca Armatör Laz Ziya'nın 680 milyon dolar serveti oluyor da bu ailelerin nasıl 50-60 milyar doları oluyor bir türlü akıl erdiremedim...
uçurum büyük...

Laz Ziya'nın tüm serveti değildiki o sadece İplikci Nedimde tuttuğu 1 sevkiyatlık bir paraydı hatırlarsanız konseydekilerin paralarının çoğu isviçre hesaplarındaydı.

evet bu kadar acemice gittmesi Polat'ın yetişememesi kötü oldu
yılların konsey üyesi kendini korumayı ancak bu kadar beceremez

Ömer Baba iman,inanç anlıyorumda otur 2 ayda evinde kıl cuma namazını.
Gerçi evde adamla muhabbeti ilerletti :)
8.bölümden bende ümitliyim güzel olacaktır.

nerede kaldı eskinin müthiş soru işaretleri...
her tür dizide görülen kim ölecek-kim kalacak tartışmalarından başka bırakılan birşey yok...
Efsane'nin içine itinayla edilir...

Dizinin dediğin noktaya gelmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Daha hikayeyi anlatıyorlar, hikayenin nasıl geliştiğini de elbet anlatacaklar.

dizinin eski noktasına gelmesi zaten imkansız...
benim için önemli olan isminin rezil edilmemesidir...
umarım "Pusu" son olur...

Çiçeği görür görmez anladım zaten bomba, tuzak vs herhangi bişey olduğunu.Bide çiçek üzerine 2 saat geyik yapınca hiç şüphem kalmadı zaten. Adamlar savaş başladı artık diyorlar, dışarıdan gelen bir çiçeği arayıp kontrol etmeden mekanın ortasına kadar getiriyorlar. Klasik Türk aksiyon anlayışı :D :D