Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Maç nedeniyle dün izleyememiştim.Biraz önce Youtube'dan izledim bölümü.Kahve diyalogları,Palaska Zafer'in asker eğitim kampındaki görüntüler tam bir belgesel havasındaydı.Baba bir bölüm kaçırmışız.

Valla uzun zaman sonra mükemmel bir bölüm olmuş açıkcası. Artık hikayenin girişini anlattılar, düğüme girmeye başlıyoruz yavaş yavaş gibi geliyor.

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Valla uzun zaman sonra mükemmel bir bölüm olmuş açıkcası. Artık hikayenin girişini anlattılar, düğüme girmeye başlıyoruz yavaş yavaş gibi geliyor.

Nedir ki düğüm? Eleman Polat' ı vurma eğiliminde kardes. Bu da mı kolpadan yani?

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Ne kolpası yahu, düğüm dediğim hikayenin asıl olayları başlıyor, aksiyon vesayre. Kolpa dediğin ne kardeş?

Yok Abdulhey' i Polat istihbarata yakın oynatıyor. Hesapta Polat a karsı gibi gorunup asıl sızmayı orada yapıyor diyordunuz da ...

ben hala öyle diyorum aksi taktirde Polat ölmicene göre Abdülhey yolcuduur.
eee kadroyu yeterince törpülediklerini düşünürsek bizim Ömer'le desteklediğimiz senaryo mantıklı geliyor

Belki de Abdulhey ' i de kadrodan cıkarmak istiyorlar.

Bu hafta olay belli olur. Gercekten Polat dan habersiz bir olay meydana gelirse (Polat ın vurulması, ya da baska birinin haber verip Polat ın egilmesini saglaması ve vurulmasını onlemesi gibi) Abdulhey-Polat isbirligi hayalden öteye gecemez.

işte acaba bütçe filan diye düşünücem bukadar imkanı olan bir dizide bu yüzden adam ayırmazlar kolay kolay diye düşünüyorum.
Ama yooook biz çıkartıcaz derlerse tabiki bu planladığımız iş birliği yoktur demektir bu.

Benim düşünceme göre Polat-Memati-Abdülhey-Erhan-Nevzat beşlisi bir aksilik olmazsa hiçbir koşulda diziden çıkmazlar.Pana Film'de çıkarmayı düşünmez.Zaten Memati hariç hepsi akrabalar.