Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Re:

Burak Barut' Alıntı:
En erken Finale girip en geç başlayan dizi :? Ayıp oluyor ama :? Ayrıca Kuzey Ruzgarı yeni favorim :) ;)

Pazartesi günü Kanal D'de yayınlanan Bıçak Sırtı'da baya kalite bir yapım.Nejat İşler-Fikret Kuşkan-Mehmet Günsür üçlüsü başrolde.Ayrıca Vildan Atasever'de siyah saç tarzıyla diziye güzellik katmış :)

O diziyi duydum fakat kadroyu duyunca vazgeçtim.Özellikle çok çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen Nejat İşler'in Makina programında yaptıkları ve katılma halinden sonra özel bir antipatikleştirdi kendini ve benim gözümdeki saygısı sıfırlandı o yüzden de izleme izlettirme politikasındayım :)

Çukurova Grubu'nun maçı hangi kanalından vereceği belli değil,Show veya Lig TV verecek maçı büyük ihtimalle Lig tv.

Maçı ayrıca D-Smart ve ATV'de yayınlayacak.Umarım ATV'den izlemek zorunda kalmayız çünkü o çakma Ercan Taner maçı berbat ediyor

GALATASARAY?IN UEFA MACERASI SHOW TV?DE BAŞLIYOR!.. 20 EYLÜL?DEKİ SION-GALATASARAY MAÇI NAKLEN VE SADECE SHOW TV?DE OLACAK!..

Galatasaray?ın 20 Eyllül?de UEFA Kupası?nda İsviçre?nin FC Sion takımı ile yapacağı karşılaşmayı Show TV naklen yayınlayacak.

2000 yılında kazandığı UEFA Kupası?nı bu sene yeniden müzesine götürmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılıların bu önemli maçı 20 Eylül Perşembe günü 21.15?den itibaren naklen ve sadece Show TV ekranlarında olacak.

UEFA Kupası?nda Türk takımlarının çeyrek-finalden finale kadar olan tüm maçları da naklen ve sadece Show TV?den yayınlanacak

Konuyu epey dağıttık ama bununla beraber sanırım cevap bulunmuştur.