LA Lakers vs. Denver Nuggets

İnanamıyorum yaa kendi ellerimizle verdik maçı.

Carmelo 39 sayı,6 ribaund,3 asist,1 blok sana helal olsun.

K-Mart da savunma ve hücumda harika oynadığı maçın sonunda yaptığı hatayla herşeyi MAHVETTİ.Tabii o pozisyona faul çalınırmıydı çalınmazmıydı oda tartışılır.

A.Carter seni bu takıma basketbolcu diye alanın...
 
Denver'ın bu kadar üstün oynadığı bir ilk yarıda devreyi yenik kapamasında bir bozukluk vardı. İlk periyot anormal şut yüzdesi ile oynadılar. Melo adeta çıldırdı, yanılmıyorsam 16 sayısını mı bu çeyrekte attı. Takım halinde iyi oynadılar. Ondan sonra ikinci periyotta işler tersine döndü. Bench konusunda daha avantajlı gözüken Nuggets bu alanda geride kaldı ve Lakers benchinden oldukça iyi katkı buldu. Denver'da Melo tekrar oyuna girse de bu çeyrekte pek etkili olamadı. Fisher son saniye üçlüğü ile de Lakers'ın soyunma odasına 1 sayı önde girdi. Dediğim gibi farkı 13 sayılara kadar çıkartıp, devreyi üstün oynayıp ama skorda geride bitiriyorsanız sorun var demektir. Lakers'ı böyle bulmuşken işi erken bitirmek gerekli.

İkinci devre ise yine Denver toparlandı. Takım halinde iyi oynadılar. Andersen, K-Mart ve JR Smith'ten verim aldılar. Gerçi JR beklenenin çok altındaydı. Son periyoda Nuggets önde girdi. Melo maçı iyi götürdü. Bir ara Lakers öne geçince iyi dengelediler ve tekrar öne geçtiler. Billups şut olarak iyi gününde olmasa da iyi işler yapıyordu ancak ne olduysa maç 99-99 iken oldu. K-Mart'ın yaptığı o saçma sapan faul. Gerçi net bir faul değildi ama Kaan Kural'ın dediği gibi orada o riske girmek aptallıktı. Kobe'nin serbest atışları ile 101-99 oldu. Daha sonra moladan sonra topu oyuna sokamadılar. Carter'a sorarlar be adam 34 yaşına gelmişsin, moladan yeni çıkmışsınız tamam belki basket bulamazsınız ama topu oyuna doğru düzgün sokun be. Ondan önce bir pozisyonda da Denver en kritik hücumlardan birini Andersen üzerinden oynamıştı. Yani Melo ve Billups'ın orada sorumluluk alması gerekirdi.

Kobe'nin performansı etkileyiciydi. Ama Melo'nun ki daha etkileyiciydi. Melo 20 şutta 39 sayı üretirken, Kobe 28 şutta üretti. Ayrıca bence maçı Lakers'a getiren Gasol'un son bölümlerde pota altını karıştırmasıydı. O bölümde Lakers avantajı yakaladı.

Lakers zorlandı. Seri boyunca böyle zorlanacaktır ama sonunda büyük ihtimalle seriyi geçen taraf olacaktır.
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Lakers zorlandı. Seri boyunca böyle zorlanacaktır ama sonunda büyük ihtimalle seriyi geçen taraf olacaktır.
Olay bundan ibarettir :).Denver istediği kadar oynasın önemli olan maçı kazanmaktır.Boşuna bu maçın asıl hakkı Denver'da felan demeyelim en fazla sayıyı atan kazanır :).Bende Levent Abi'me katılıyorum.

Şöyle 1-0 gelsin galibiyetler ;) :)
 
Ben de izledim maçı. Denver o kadar serbest atış kaçırmasaydı çok rahat kazanırdı. Yazık oldu. Uykusuz kalmamın ödülü Denver galibiyeti olmalıydı ama olmadı. :) Bir daha ki sefere inşallah.
 
Bu maçı kazanmalıydık.%90 ını önde götürmüştük maçın.Ama basit hatalar sonucu rakibe verdik maçı.Karşı takıma en çok üstünlük sağlayacağımız yer olarak gösterilen benchimiz bu maçta sınıfta kaldı maalesef.Bir diğer üstünlük sağlayacağımız yerde Billups - Fisher eşleşmesiydi ama oradada istediğimizi alamadık.

K-Mart maçın sonlarındaki pozisyonda faul olsun olmasın yaptığı hareket çok gereksizdi ama temiz bir hareket gibi gözüküyor.Kaan Kural da abattıkça abarttı o pozisyonda.Maçın geneline baktığımızdada Carmelo ile birlikte takımın yıldızıydı Kenyon...

Carmelo anlaşılan müthiş hazırlanmış bu maça.Harika oynadı.Lakers savnması hiçbir önlem alamadı Carmelo ya...

A.Carter a zaten hiçbir şey demiyorum artık.Denver da sevmediğim hatta nefret ettiğim tek oyuncu.Keşke J.Hart ın yerine daha iyi bir PG alsaydık Billups a alternatif olurdu.J.Hart oynasın diyicem ama onuda Karl oynatmıyor.

Pepsi Center a 1-1 lik eşitlikle gidersek büyük avantaj sağlamış oluruz.Bunu ilk maçta denedik ama kılpayı kaçtı.2. maçtan çok umutluyum.O maçta sahada farklı bir J.R Smith olacak.Fisher da böyle ekstra katkılar vermeyecek.Hiç böyle bir performans beklemiyordum ondan özelliklede Rockets serisindeki performansından sonra.

Bide maşallah bütün artistler Lakerslı heralde.Jack Nicholson,Drew Barrymore,Justin Timberlake,John Mayer,Denzel Washington,T.I... hepsi salondaydı dün Lakers ı desteklemek için.
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bide maşallah bütün artistler Lakerslı heralde.Jack Nicholson,Drew Barrymore,Justin Timberlake,John Mayer,Denzel Washington,T.I... hepsi salondaydı dün Lakers ı desteklemek için.

artistin en büyükleri vujacic(bir insan her faulde mi itiraz eder yav) ve lakers koçu
 
Denver serbest atışları sayıya çevirebilseydi maçı kazanırdı.
Ee o zaman halamın bıyıkları olsa amcam olurdu.

Bırakın bu işleri...

40 > 39
Yok 20 şutta atmış, yok 30 şutta atmış. Sonuçta atmış mı ? Atmış...
Kim atmış ? Kobe atmış, Denver bakmış...

1-0 öndeyiz.
Denver balonunu ilk maçtan patlatmadık.
Balonun patlayacağı maçlar Pepsi Center'da...
 
Tugay Abi Galatasarayla Beşiktaş'ın üçüncü maçında olsun,ben de sahaya çıkayım. Hiç savunmaya dönmeyeyim, öylece hücumda bekleyeyim elime gelen her topu potaya atayım. İddia ediyorum ki en skorer oyuncu olurum. Attım mı,attım. Gerisinin önemi yok... :)
 
valla ilk maçın genelinde üstün takım nuggets olmasına rağmen play-off tecrübesi ile brant ve fisher maçı aldı.o kadar serbest atış kaçırdıki denver bu maçı kaybetmesindeki en büyük etkendi.ama inşallah finalde izleriz kuş adam ve arkadaşlarını
 
Bu gece maçı izleyeceğim. Bu kez Denver galibiyetiyle ödüllendirileceğim buna çok inanıyorum. Bu arada ben de kendimi bayağı aştım. 1 hafta da 3 gün doğru dürüst uyuyamadım. Ben alışkınım akşam 23:00'te uyuyup sabah 7'de uyanmaya. :)
 

Üst