Lokavt

Zevki ayrı bir durum onu zaten söylemişim değil mi ? Ama şimdi bazı takımlar abartacak bunu..EL takımlarının en önemli özelliği bir sistemin,devamlılığın sayesinde başarı kazanmalarıdır..Şimdi Nba'den oyuncuları kapan öne geçiyor..Tamam birer tane oyuncu tadımlık güzeldi ama böyle işin cılkı çıkar..
Nba'den 2-3 tane oyuncu getirecek parası olan takım zaten Avrupada da iddialı kadro kurabilecek paraya sahiptir.Gidip Aseco Prokomun yıldızlar karması kuracak hali yok.O yüzden denge bozulmaz.Zaten güçlü olan takımlar daha da güçlenir
 
Hido nedir ya..O kadar oyuncu varken ben Hido'yu kusura bakmasın ama kenarda oturtmak için bile almam..Madem hayal kuruluyor,ben de söyleyeyim..En çok istediğim(mantıklı çerçeveden bakarak) Deng,sonra W.Chandler ile Kevin Love..Bi de twitterda Tanju bahsedince hak verdiğim Scola tabi ki..
 
Kevin Durant anlaşma olmazsa Avrupa'ya gideceğini söylemişti ve Maccabi Tel Aviv başta olmak üzere önemli teklifler var.

Ve sezon komple iptal olur,transferlere sınırlama gelmezse çok ciddi hamleler olur büyük takımlarda.
 
Nba'den 2-3 tane oyuncu getirecek parası olan takım zaten Avrupada da iddialı kadro kurabilecek paraya sahiptir.Gidip Aseco Prokomun yıldızlar karması kuracak hali yok.O yüzden denge bozulmaz.Zaten güçlü olan takımlar daha da güçlenir

Kursalardı o zaman neden kurmadılar ? Nancy bi tane sağlam Nbali oyuncu alsa bak neler oluyor gör..Nancy hep mi güçlüydü ? Daha bunun gibi çok örnek verilir de gerek yok..Sınırlandırma getirilmezse iyi bir şey olmayacak EL adına..
 
Barcelona-Pau Gasol garanti.Marc ise Real Madrid'e gidebilir.Durant artık Maccabi'ye imza atacaktır.Bayreuth ve Valencia'yı tercih etmez.Luis Scola,Caja Laboral'e döner.Ömer Aşık,Olympiakos dedikoduları var.Deng,Bilbao'ya imza atar artık.Malaga,lokavt başladığında Howard'ı istemişti.Bakalım oyuncular bir emin olsun sonra FIBA sınır koymadıkça akın başlar.Ginobili ve Scola-Ömer ikilisinden birini isterim ben illa isim söylemek gerekirse.
 
Ben NBA ile ilgili hiç bir şey okumuyorum artık, çünkü hemen hepsi sabun köpüğü..
Kim nereye gider bilmem ama Hidayet Galatasaray'a gelmez, gelmesin de..
Fenerbahçe diye yanıp tutuşuyor zaten..

Bir de şunu biliyorum; tüm sezon iptal olursa, bu seneki euroleague tarihinin en muhteşem senesini yaşar ve bir daha da böyle bir sezon olmaz.. Final-four bileti almak lazım. Karaborsada 3000-5000 dolara satarız : ))
 
Nba basketbolundan nefret eden ve asıl basketbolun avrupada oynandığını düşünen biri olarak nba oyuncularının sürü sürü avrupaya gelip burada ki dengeleri alt üst edecek olmalarından ben memnun değilim açıkçası...E ister istemezde haksiz rekabet oluşacak..Gasol kardeşlerin olduğu bir barcelonayı düşünemiyorum bile..
 

Üst