Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Şu videoyu koymazsam ölürüm ya.. Sivas maçından sonraki yorumumda da yazdım, gerilerde kaldı..

[youtube:1n36r7n3]http://www.youtube.com/watch?v=8mmZTFEBLlo&feature=player_embedded[/youtube:1n36r7n3]

Acaba Hakan Balta seni izliyor mudur? İzliyorsa ne hissediyordur?

Adamsın, kaptansın Lorik!..

bunun daha baslangıc olcagı dusuncesındeyım.canayı yıllardan beri takip ederim en sevdigim futbolcudur. marsilyada oynadıgının yarısı bile degil bu daha iyi olacaktır.

geldiğinde tahminim haginin ardından en sevilen yabancımız olacagıydı.yanılcagımı dusunmuyorum.

wolverhampton cana için 5m euro teklif etmiş.fiyatı artırabilirlermiş.menajerleri sezon basında cok istemiş.ısrarla alınmasını istiyomuş. (ingiliz basınından)

1 gün öncenin haberiydi.

şimdi ise kaynagı belli olmamakla birlikte fransadan cok cok cok ciddi teklifler varmış.satılması gundemdeymıs (sadece gssozlukte gordum kaynagını bılmıyorum)

yıkarız o arenayı başınıza yıkarız demek istiyorum!

Alisamiyen.net'te Mustafa Yalçın Abi geçti haberi. Sadece bir duyum. Ama sağlam sanırım. Lyon'da teklifte bulunacakmış ya da bulunmuş.

Şöyle ki; kan alırlar !

dediğim gibi ingiliz medyasındaki haberi biliyodumda. fransa kluplerınınkını forumda okudum. bizden inter manu gibi kluplere gitmicekse bu hayat burada bitsin be lorik..

Yemez göndermek... Zaten taraftarlar olan problemleri ortada. Bir de taraftarın çok sevdiği 3-4 oyuncudan biri olan ve canını dişine takarak oynayan birini göndermek... Güçleri de yetmez buna

Şu ortamda göze alamazlar böyle bir hareketi. Gerçekten sağlam yürek lazım Loriki satmak için. O yürek de başımızdakilerde olmadığına göre...

Sıkıntı yapmaya gerek yok.

sıkıyorsa göndersinler şu adamı .. Ya çok afedersinizde adam daha 5 aydır burada neredeyse Barıştan filan daha iyi Türkçe konuşuyor :)

Cana ayrılmak istemiyor diye sanıyorum problem yok diğerleri etkisiz eleman zaten üçün beşin hesabını yapamazlar bu konuda.

bende kesınlıkle ayrılmak ıstemedıgını bılıyorumda. keıtanın gecenkı acıklamaları korkutuyor. ayrılmak gıbı bı dusuncem yoktu.ayrılmak ıstemedım.ama bı gun geldıler.gıtmem gerektıgını soyledıler.baska secenek sunmadılar dedıgı acıklama korkutuyor benı. 4 gun kaldı 4 gun daha rahat yok transfer sezonu bıtsede rahatlasak artık

Tekrar tekrar söylüyorum,sizin fiil ehliyetiniz yok artık,oyuncu filan satıp alamazsınız...Heleki bu isim Cana ise...

Kan uyuşmazlığı var değilmi...Biraz fazla ruhu var diğerlerine göre...

Bu takımın ruhu Cana'dır,bayrağı Sabri...Bu ikiliye dokunulmasın mümkünse...

bradley haberleri bizim basında aldı basını gidiyor.ada ve alman basınıda galatasaraya gittiği konusunda hemfikirler. lakin yabancı hakkımız dolu misi gitmiceğine göre. canaya teklif oldugu gunlerdır konusulduguna göre? çok korkuyorum çoook

Çek basınında çıkan haberlere göre, Rosicky'nin menageri: "büyük bir Türk klübünden teklif aldık. Sezon sonu istikamet orası gibi gözüküyor" gibilerinden bişi demiş. Gazetede de yorum olarak, -Baros'un yanına gidiyor- diye eklemiş

Sühan Cem' Alıntı:
Çek basınında çıkan haberlere göre, Rosicky'nin menageri: "büyük bir Türk klübünden teklif aldık. Sezon sonu istikamet orası gibi gözüküyor" gibilerinden bişi demiş. Gazetede de yorum olarak, -Baros'un yanına gidiyor- diye eklemiş

sühan bey baslıkları kacırdınız galiba :) ayrıca buyursun gelsin gsscout aylar öncesinden vermişti müjdeyi :)

Alpaslan Koç' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":zftswcca]Çek basınında çıkan haberlere göre, Rosicky'nin menageri: "büyük bir Türk klübünden teklif aldık. Sezon sonu istikamet orası gibi gözüküyor" gibilerinden bişi demiş. Gazetede de yorum olarak, -Baros'un yanına gidiyor- diye eklemiş

sühan bey baslıkları kacırdınız galiba :) ayrıca buyursun gelsin gsscout aylar öncesinden vermişti müjdeyi :)[/quote:zftswcca]

Evet ya Alpaslan harbi başlık karıştırmışım :$ Takıma orta saha lazım dedik yönetim cılkını çıkaracak gibi. Culio Yekta alındı Yabancı bir orta saha daha alınacak deniyor üstüne de Rosicki geldimi orta sahadan dert yanmayız artık. Ama sol bek ve stoper sorunu durur.

Bu arada başlıkla alakalı olarak Cana için satılması gündemde dedikodualrı insanı geriyor ama kimse o kadar salak olamaz.