Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: 19 # Lorik Cana

Sana helal olsun. Stoperde de hiç sırıtmadı... Evet belki çok özelliği olan bir oyuncu değil ama onun kadar sahaya yüreğini koyan, savaşan bir oyuncu da yok denecek kadar az bu takımda.. Ayağına sağlık !

16345448344661695662893.jpg

Şu resim bile sana niye bu kadar sempati duyulduğunu anlatmaya yetiyor da artıyor bile.. Aldığın para son kuruşuna kadar helal olsun !!

Can, ellerine sağlık bende bu fotoyu arıyordum yarım saattir :) Cana, bana göre bu yılın transferidir.Hırs nedir, mücadele nedir, pes etmemek nedir, liderlik nedir, kaptanlık nedir bize gösteren nadir futbolcularımızdan (Kewell-Neill-Baros) biridir.Aldığın para son kuruşuna kadar helal olsun aslanım.İnşallah uzun yıllar takımda kalırsın ve senin kaptan olduğun günleri görebiliriz.

Berbat geçen bir sezonun en güzel fotoğrafıdır...

Tekmeye kafa sokan oyuncuların olduğunu görmek, armanın ve formanın hala aynı değerde olduğunun kanıtıdır. Bunu bizlere gösterdiği için Lorike teşekkürler.

Sivas maçını Şamil abiyle izledik, ona da söyledim. Bi adam her kafa topunu mu alır? Her topun önüne mi atar kendini? Bir adam ne kadar mücadele edebilir daha fazla Lorik Reyiz? Allah'ına kurban senin, maşallah! Aslansın, cansın, ruhsun sen!

Acaba Hakan Balta seni izliyor mudur? İzliyorsa ne düşünüyordur merak ediyorum..

cCc Lorik Cana Reyiz cCc :p

Helal olsun vallahi bu kadar azimli bir insan daha görmedim çok hırslı.Bunca senedir Türkiye'de olup bir kelime konuşmayanlarda var ama Lorik farkını koydu yine ortaya.Seneye Türk yapacağız seni zaten Lorik =)

Bizde seni çok seviyoruz !

Lorik'in özellikle Marsilya yıllarını takip edenler için bunlar daha başlangıç, gerçekten tam bir lider ve savaşçı, çok özel bir adam. Fizik gücü arttıkça, o dominant ve savaşçı Cana'yı daha çok göreceğiz, şu bile bize yetiyor zaten...

Kerem Bozgeyik' Alıntı:
Saygı duyuyorum... :)
Kola çabut bağlamayla kaptanlık,liderlik olmuyor!

Aynen katılıyorum. Umarım Cana'yı, o olmazsa Neill'ı kaptan görürüz. Doğru olan da bu ama bakalım hangi Allah'ın kulu bunu yaptıracak..

Cezalı duruma düşmesi kötü oldu Bursa maçı için... İşimiz iş yokluğunda...

Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda çok yerinde bir müdahalede bulundu.Kale arkasındaki taraftarlarlada coşku ilealkışladı kendisini oda döndü aynı şekilde onları alkışladı,herkesi bitirdi zaten orada.

Türkçe öğreniyor bayada geliştirmiş,konuşulan bir çok şeyi anladığına eminim .Ruh anlamında her takıma lazım ama şanlı bir kaç takımda kimsenin bulamadığı oyunculardan.Kıymetini bilmek lazım.

Boşuna sevilmiyor bu kadar.Çok kaliteli bir adam.Umarım Cana'yı bir gün kaptan olarak görebiliriz.Tabii Neill ve Kewell'ı da. ;)

Ya adam dün nerdeydi ben çözemedim solda kademeye giren isim Cana sağda kademeye giren isim Cana ortada topu kesen Cana kafa topunu alan Cana ileride gol arayan Cana orta sahada dikine oynamaya çalışan Cana vallahi tek kişilk dev kadro gibi adam fenaa :) Ben bu kadar hırslı bir oyuncu görmedim yetişemeyeceğini bildiği topa nasıl yardırıyor akıl karı değil. :) Bursa maçında olsa daha ümitli olurdum takım adına.

Şöyle güzel bir pankart yapılsa müthiş olur,kocaman birşey...
Hem diğer futbolcularada inceden mesaj verilmiş olur,biz herşeyi görüyoruz hesabı... ;)

Lorik için kişisel olarak açılacak çok güzel bir pankart var ama iş siyasete girebilir.

Gerçi Sırpları kim savunur,kollar bilinmez ama yine de temkinli olmakta fayda var...