Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Hayırlı olsun . Beğendiğim bir oyuncu savaşçı kimliğiyle inşallah tamımıza katkı sağlar. Bu arada bir transfer yaparmıyız sizce ön liberoya ?

Çok doğru bir transfer, tam ihtiyacımız olan bir oyuncu tipi, tam bir hırs küpü..Hayırlı olsun.

Salih Coskun' Alıntı:
Hayiri olsa keske... Yazik... Böylesine agresif, her 2 mactan birinde kart gören bir oyuncuyu ne diye aliriz anlamiyorum.

Arkadaşım kırmızı kart göreceğinin garantisini mi aldın ?

Senin yazdıklarına göre geçen sene 31 maçta toplam 15 kırmızı kart görmesi gerekiyor ama ne ilginçtir ki sadece 1 tane kırmızı kart görmüş.

Birşey yazarken en az 2 kere düşünüp,araştırıp yazın yahu...

Salih olumsuz yorum yapmadığın bir kaç başlık daha var. Hadi onları da bi dolaşıver. Yorum beklerler senden.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":27g3xcxl]Hayiri olsa keske... Yazik... Böylesine agresif, her 2 mactan birinde kart gören bir oyuncuyu ne diye aliriz anlamiyorum.

Arkadaşım kırmızı kart göreceğinin garantisini mi aldın ?

Senin yazdıklarına göre geçen sene 31 maçta toplam 15 kırmızı kart görmesi gerekiyor ama ne ilginçtir ki sadece 1 tane kırmızı kart görmüş.

Birşey yazarken en az 2 kere düşünüp,araştırıp yazın yahu...[/quote:27g3xcxl]
Sagol benim 2 kere düsünmeme gerek yok, 1 kerede de ne yazacagimi cözebiliyorum. Her 2 mactan 1inde kart görüyor dedim kart görmek ile kirmizi kart görmek arasindaki farki 2 kere düsünüp siz yazin isterseniz.

Aynen yahu ne zaman senin bir mesaj yazdığını görsem içim kararıyor.Ne istiyorsun sen anlayamadım.Her konuya muhalefet.Hep olumsuz hep olumsuz.Hayatında bir kere bile izlememişindir bu adamı eminimki.Ama atıp tutmak ya amaç hemen ön plandasın.Yeter be!

Yalnız çok büyük bir önyargı da var. Tamam Cana savaşçıdır, asidir, serttir, yeri geldiğinde çirkeftir dedik de adamı önüne gelen bir tane vurur hale getirdiniz.

Bu bonservis bedeli ile Cana'yı getirmek gerçekten çok büyük bir iştir. Her gittiği takıma katkı sağlayan, genlerinde liderlik olan bir adamı bu fiyata almak zordur. Aradığımız orta sahayı bulmuş durumdayız. Açıkçası formanın hakkını vermemesi gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü adamın karakteri buna ters.

Yalnız Cana'ya da laf edenini gördüm ya, bize herşey müstehak.

Hayırlı olsun.

Cana fazla tanınmış bir oyuncu olmadığı için isim anlamında çoğu kişiyi tatmin etmemiş olabilir ama oyuncuyu pek tanınmasada bana göre ön liberoda oynayan oyuncular yıldız olmasada olur,onlar savaşçı olsun,mücadele etsinler,iyi pas yapsınlar bu yeterlidir,ben bu yüzden önyargılı olmak istemiyorum belkide çok faydalı bir oyuncu olacak cana ve uzun yıllar Galatasaray forması giyecek.

Salih Coskun;

Ortasahada işi rakiple uğraşmak olan bir futbolcunun kart görmesi kadar doğal birşey yoktur. Sen yaptığı işe bakmadan gördüğü karta bakarsan işimiz var demektir...

Neyse, bekleyelim, izleyelim, sonra herkes yeniden yorumlar bu transferi... Bu arada sanki oyuncuya kötü oyuncu demisim gibi algiladiniz. Ben agresifliginden bahsediyorum ve senede 5-6 mac cezali olan bir oyuncu aldik katilirsiniz, katilmazsiniz biraz daha saygili olun.

Transfermarkt değeri 12 milyon olan geçen sene Sunderland'in 7 milyona aldığı Gittiği her takımda kaptan olan adamı 4.5 milyona almışız denilenlere bak:)

Salih Coskun' Alıntı:
Oyuncunun hirsli olmasi avantaj, ama hirs bu mudur yani?
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/ ... VQ17156SXQ

Salih,yaptığın ayıp kardeşim bariz oyuncuyu izlememişsin biryerden bir görüntü bulup bumudur diye büyük laflar ediyorsun,izlemediysen birşeyler yazmak zorunda değilsin,yazılanları okursun,takıma gelip izleyincede gelip yorum yaparsın...Umarım bu önerimi dikkate alırsın...

Salih Coskun' Alıntı:
Neyse, bekleyelim, izleyelim, sonra herkes yeniden yorumlar bu transferi... Bu arada sanki oyuncuya kötü oyuncu demisim gibi algiladiniz. Ben agresifliginden bahsediyorum ve senede 5-6 mac cezali olan bir oyuncu aldik katilirsiniz, katilmazsiniz biraz daha saygili olun.

Sadece bu başlık da yapsan bu işi anlarım.Ama sen her başlıkta aynısın.Herkese eleştiri,eleştiri,eleştiri.Yönetimden giriyorsun.Transferden çıkıyorsun.

Senede 10-15 maç sakat olacağına 5-6 maç cezalı olsun yeğlerim.

Bu arada scoutgs'de Cana ile ilgili güzel bir istatistik yazılmış.

31 maçta forma giymiş. Takımda en çok süre alan ikinci oyuncu. 55 faul yapmış. 1 kırmızı kart, 10 sarı kart görmüş.

Bir orta saha oyuncusu için bence gayet normal bir rakam.

Sühan Cem' Alıntı:
Transfermarkt değeri 12 milyon olan geçen sene Sunderland'in 7 milyona aldığı Gittiği her takımda kaptan olan adamı 4.5 milyona almışız denilenlere bak:)

Abi diyorum, Grella'yı alsaydık.

Yahu artık her önüne gelen elini kolunu sallayarak geçemeyecek orta sahamızı daha ne istiyorsunuz.Üstelik Cana Sunderland'e 7 milyon euroya transfer olmuş sanırım.Adnan Sezginmi yaptı bu transferi bilmiyorum ama bu fiyata getirmek büyük başarı.

Bu arada 4 kaldı :) Umarım 1'i de kaleci olur bu transferlerin.

Yalnız sporx´ in yaptığı çok ahlaki!

Videoyu izleyen, Galatasaray futbolcu değil sadece rakiplerine tekme savurmayı bilen, kasıtlı fauller yapma konusunda uzman birisini almış. sanısına kapılır.