Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Çok önemli bir transfer yaptık.Artık orta sahamızda rakibe refakatçılık yapan oyuncu olmayacak.Adamın ciğerini alır vallaha :)

Adnan Sezgin'i her ortamda savunan biri olarak,bu transfere şaşırmadım.Eğer elinizde para olursa en iyisini alır Sezgin.Ama paran olmazsa Inamoto'lara mecbur olursun.

Cana benim takip ettiğim, oyununu beğendiğim oyunculardan biriydi.Gelmesine mutlu oldum.Bize çok faydası olucaktır.Hırslı yapısının yanı sıra liderlik özelliği de olan bir futbolcu.

Bence gün geçtikçe taraftarın sevdiği futbolculardan biri olucaktır.Hayırlı olsun.

Burak Barut' Alıntı:
3841.jpg

mustafazart.jpg

Allah sonunu benzetmesin :)
Aman de Burak, dilini milini ısır. :)

Savaşçı falan tamam ama forma yırtma olayı bambaşka, o günden bugüne uyuz oluyorum Sarp'a. O forma kutsaldır, o forma Metin Oktay formasıdır ve o forma bir GALATASARAY formasıdır.

tam yerıne gore transfer hayırlı olsun..

Yılmaz'cım tamam ama ilk defa mı verildi öyle kararlar? Bizim takımdan deli dolu bir Hasan Şaş geçti, ben bu yaşıma kadar hatırlamıyorum Hasan'ın forma yırttığını. Hasan'dan örnek verdim çünkü en deli oyuncumuzdu Hasan Şaş, adamın yapmadığı yoktu ama yine de bilincindeydi o formanın ne anlama geldiğini.

Ben o günlerde de aynı şeyi yazdım, ne olursa olsun bir Galatasaray forması yırtmanın mantığını anlayamam. Biz boşuna mı bağırdık tribünlerde " O forma kutsaldır" diye? Konuyu dağıttık ama düşüncem bu Yılmaz, hepimiz için bambaşkadır o forma çünkü Parçalı Metin Oktay Forması'dır o üstlerindeki.. Ona göre davranmaları gerek, hırsına yenilipte formasını yırtan adamlar görmek istemiyorum ben Galatasaray'ım da..

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
hemen hemen her gün keşke alsak dediğim bir adamdı cana. ve aldık...

emeği geçen herkese teşekkürler...
Çok müthiş bir duygu bu :)

Mükemmel transfer.Sahada ruhsuz olan adam kalmayacak artık.Cana hepsini hırsla doldurur.Emin olun herkesin sevgilisi olacak bu adam sezon içerisinde.

Boşuna bir adam gittiği takımlarda kaptan olmaz.Marsilya'da , Sunderland'de kaptanlık yaptı.Hırslı , inatçı , mücadeleci , sert.Artık Lugano'lar , Emre'ler korksun.

Neill , Cana ve 1-2 hırslı oyuncu transferiyle eski havaları yakalarız.Hırslı olsun herkes.Kimse uyumasın sahada.Galatasaray taraftarının istediği bu.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":11ew85r5]hemen hemen her gün keşke alsak dediğim bir adamdı cana. ve aldık...

emeği geçen herkese teşekkürler...
Çok müthiş bir duygu bu :)[/quote:11ew85r5]

tadından yenmiyor valla :p

Arkadaşlar boşverin hangi forumda ne yazılmış, ne yazılmamış. Sevincimizi de üzüntümüzü de kendi içimizde yaşayalım, başka forumlardan alıntı yapmaya gerek yok.

Onur Yavuz' Alıntı:
Arkadaşlar boşverin hangi forumda ne yazılmış, ne yazılmamış. Sevincimizi de üzüntümüzü de kendi içimizde yaşayalım, başka forumlardan alıntı yapmaya gerek yok.

sen öyle diyorsan tamamdır abi ;)

Sunderland tribün liderlerinden ''Michael Gibson'' TSN'ye ''CANA''yı ve onlar için önemi anlattı.

Eger bu haber dogruysa Sunderland takiminda cok buyuk ses getirir, cunku bu oyuncu bizim kaptanimiz ve ilk aylarda takimimizin esin kaynagiydi. daha sonra performansi biraz dusse de, bunu sebebi orta sahadaki partneri Lee Cattermole un sakatligiydi.

Cana orta sahanin ortasinda ve cogunlukla geri dortlunun onunde oynar. Ceza sahasi icinden cok, ceza sahasi disinda rakibe sert mudahaleleriyle, kafa toplariyla ve rakip takim futbolcularini surekli rahatsiz etmesiyle unludur. Cok hizli olmamasina ragmen, takim arkadaslariyla surekli konusur, cogu zaman onu geri dortluye cizgilerini kaybetmemeleri icin bagirirken gorebilirsiniz.

ikinci yari performansi biraz dusse de, Sunderland'in Cana yi eger buyuk para verilmedigi taktirde birakmasi gercekten buyuk surpriz olur. Cunku Cana, uzerine takim kurulabilecek tarzda bir oyuncudur. Ayni zamanda kendisi takimin ikonu (demirbasi) - bulent korkmaz gibi - olabilecek bir oyuncudur. Topa mudahalelerinden biri bile butun statta atmosferi degistirebilir. Bircok kez, topa yaptigi mudahalenin sertliginden dolayi, butun taraftarlarin goal olmus gibi ayagi kalktigi olmustur. Bu mudahalelerinden dolayi bircok kez kart gormus olmasina ragmen Cana klup icin yine de cok degerlidir.

Ayrica, Arnavutluk milli takiminda oynadigindan yazlari oynanan Avrupa Sampiyonasi ve Dunya kupalarinda yer alamadigindan, onu kaybetmezsiniz.

Ayrica futbol disinda ozel hayati duzenlidir ve 4 veya 5 dil konusur.

Umarim bu transfer haberi dogru degildir!!

Michael Gibson
(ceviri: Serhat Erciyes)

TSN ÖZEL HABER..

Basın yalan yazıyor sampiyon olmayınca :)

Ben cok sevindim sadece korkum şu arkadaslar ,tamam cok savascı ama FR nın istedigi ayaga top yapabilen bir adammı önemli olan bu !

Yoksa sarp vede topalda cok kosuyorlardı(Barıs bu takımda kalmasın baskette murat neyse gözumde futbolda barıs odur)

Okan Seker' Alıntı:
Basın yalan yazıyor sampiyon olmayınca :)

Ben cok sevindim sadece korkum şu arkadaslar ,tamam cok savascı ama FR nın istedigi ayaga top yapabilen bir adammı önemli olan bu !

Yoksa sarp vede topalda cok kosuyorlardı(Barıs bu takımda kalmasın baskette murat neyse gözumde futbolda barıs odur)
Evet , ayağa top yapabilen bir adam.Sunderland takımında 31 lig maçında oynayıp 15 maçta maçın adamı olmuş.Sadece koşan adam Premier ligde barınamaz.