Lorik Cana (Yolun Açık Olsun, Koyduğun Yürek İçin, Her Şey İçin teşekkürler)

Re: Lorik Cana Galatasarayda

Hepimiz istemiyormuyduk koşan,mücadele eden oyuncu alın size Lorik Cana,hakkında yazılanlar,söylenenler hep bu yönde,ben bu oyuncudan umutluyum mutlaka çok faydalı olacaktır ama bence yanına bir ön libero daha lazım,yine iyi pas yapan,sert oynayan bir ön libero.

Profesyonel oyuncu Lorik Cana'nın Sunderland FC Kulübünden 4.500.000 avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup,
Transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.

Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2011-2012 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2012-2013 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2013-2014 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti ödenecektir.

Bu işi kim yaptıysa ki Adnan Sezgin transferlerin tek yetkilisi olarak söyleniyordu, helal olsun.

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":pkoyzehc]Neyse, bekleyelim, izleyelim, sonra herkes yeniden yorumlar bu transferi... Bu arada sanki oyuncuya kötü oyuncu demisim gibi algiladiniz. Ben agresifliginden bahsediyorum ve senede 5-6 mac cezali olan bir oyuncu aldik katilirsiniz, katilmazsiniz biraz daha saygili olun.

Sadece bu başlık da yapsan bu işi anlarım.Ama sen her başlıkta aynısın.Herkese eleştiri,eleştiri,eleştiri.Yönetimden giriyorsun.Transferden çıkıyorsun.

Senede 10-15 maç sakat olacağına 5-6 maç cezalı olsun yeğlerim.[/quote:pkoyzehc]
Sana öyle geliyordur daha iyi takip etmeni tavsiye ederim beni, edemiyorsan da hakkimda yorum yapma. Asiri elestiri yaptigimi da düsünmüyorum ayrica!

1 haftadır klüp bununla uğraşıyordu. Bir çok kişinin haberi vardı ama basına sızmaması artık taraftaralrında ne kadar bilinçlendiğini gösteriyor. Bu anlamda bu konuda bilgisi olan ama ortaya bunu çıkarmayan taraftaralara da teşekkürler.

Rakiplerimiz bu adam için bin bir türlü laf edecek biz bunu sahiplenmemiz gerekirken adam daha gelmeden, rakiplerimizden önce vurmaya başladık. Ahh ahh nerde eski GS taraftarı..

Şu gerçekki artık birileri kaba eti ile top istop edemeyecek, takımda sert bir hat kuruldu. Juan Pablo için daha bir bilgim yok, ümit vaat eden biriydi zamanında, şu an nasıl bilmiyorum ama pahalıya almadık onu da. Kanat alternatifimizi güçlendirecektir.

Öncelikle hayırlı olsun.

Ortasahaya mücadele eden,hırslı bir oyuncu aldık.

Neill gibi çıkması en büyük temennim.

Scoutgs sen bir dahisin :) .

Edit. Bu arada Galatasaray Gazetesi Pino ile de 5 yıllık kontrat yapılacağını yazmıs.

3841.jpg

Asalet...

Allah kahretsin seni Adnan Sezgin her takımda kaptan olan,Sunderland'e 7 milyona transfer olan adamı nasıl 4.5 milyona alırsın yazıklar olsun sana !

bu adam neill gibi çıksın ruhuyla oynasın ki öylede yapıyo izlediğimiz kadarıyla Cana yı eleştirenleri bide oynadığı maçlardan sonra görmek isteriz buralarda herkesde bi önyargı hem biz hep böle savaşcı futbolcular istemiyomuyduk bide yiğidi öldür hakkını yeme eğer transferi adnan sezgin gerçekleştirdiyse helal olsun
not:bu adamın yanına bide kallström ü alırsak elanonunda satılmayacağını var sayarak CANA -KALLSTRÖM ELANO 3lüsü süper olurdu diye düşünüyorumm

Cana gibi lider ve savaşçı bir adamı beğenmeyenler kimi beğeniyor acaba?

Ne bekleniyor? Xabi Alonso,Xavi,Gerrard falan mı?

Neill ede böyle diyorlardı sonra ağızlarından düşmedi Neill ismi

Ozan Deniz' Alıntı:
Cana gibi lider ve savaşçı bir adamı beğenmeyenler kimi beğeniyor acaba?

Ne bekleniyor? Xabi Alonso,Xavi,Gerrard falan mı?

Neill ede böyle diyorlardı sonra ağızlarından düşmedi Neill ismi
Aynen, Neill başlığına bakın transfer haberi olduğunda olumsuz yazıp duranlar şimdi kaptan olsun diyorlar. Hatta bir isim daha atılmıştı ortaya Neill'le birlikte, kariyerlere baktığında Neill ağır basıyor olmasına rağmen vardı ahkam kesen bir kaç kişi ve bizede bilmem ne oyuncuları layık vs. gibi yaftalar yapıştırıldı. Şimdi "Allah'ım sen nelere kadirsin..?" diyorum.. :)

Neyse canlı olarak izlemedim ancak yorumları okuyunca iyi bir oyuncu olduğu ortada, 12 Milyon'luk adamı 4.5'e alabiliyorsak bu başarıdır. Tabii ciddi sakatlığı ya da başka bir sorunu yoksa.. Hayırlı olsun, inşallah takıma hemen adapte olur ve değişilmezler arasına girer..

Ermal Kuqo dan iki tweet,

Canaaaaaaaaaa!!! Oh yesssss! Alin size bi arnavut daha! Arnavutluk basketbol ve futboll milli takim kaptanlari Galatasaray!!! Yuru beeeeer

GS son yillarin en iyi transferlerinden birini yapti, defansa donuk orta saha oyuncusu (DMC:), hircin, inatci, caliskan, gercek bi lider

Bu oyuncunun adını daha önce duymadım ama yapılan yorumlara göre isabetli bir transfer olmuş. Takıma faydalı olmasını diliyorum..

Cana, Kewell, Baros, Ali Turan, Çağlar, Neill, Mustafa Sarp...
Gerçekten takımımız savaşçı ve mücadele gücü yüksek oyunculardan oluşuyor.
Umarım başarılı olur, nice şampiyonluklar yaşar, hayırlı olsun.

Adamı kim kaç kere izledi bilmiyorum ama bu kadar sert eleştirilerin olması acı, sonuçta kulübümüz yeni bir isim katmış kadrosuna; buna herkesten önce bizim sahip çıkmamız gerekirken herkesten önce biz vuruyoruz.. Bırakında biraz tadını çıkaralım transferin, daha sonraları elbet eleştireni çok olacak(!)

Oyuncu hakkında düşüncelerime gelirsek; açıkçası canlı olarak izlemedim, hatta hiç izlemedim diyebilirim Marsilya'nın 1-2 maçı dışında.. Ama yapılan yorumlar ve videolara bakınca yıllardır özlemini çektiğimiz tarzda bir oyuncuyu kadromuza; hem de söylenenlere göre çok ucuza kadromuza katmışız. Umarım hayırlı olur, kazanacağımız kupalarda payı yüksek olur..

Öncelik takımımıza hayırlı olsun.Başarılı olacağına inanıyorum.

Şu yazacağım yazıda kimse bana yüklenmesin.

Bundan önce yapılan her güzel transferde Haldun Üstel'i övüyorduk,sihirbaz diyorduk.Diğer emeği geçenleri unutuyorduk.Bu sene transferler Adnan Sezgin'in kontrolündeydi ya bu işide o bitirdi.Makul bir fiyata.Ozaman ellerine sağlık Adnan Sezgin. Ama biz genede emeği geçenlere teşekkür edelim. Daha önce Haldun Üstünel'i nasıl tebrik ettiysek Adnan Sezgin'i de tebrik etmesini bilmeliyiz.