Bir frikikten mi bu kanıya vardınız ?http://www.sporxtv.com/futbol/EURO 2012/lorik-canadan-muthis-frikikSXTVQ22253SXQ?ref=ASYV2
bizde böyle oynamıyor Milli Takımda başka oynuyor.
Bizde de son zamanlarda duran topları kendisi kullanıyor
Bir frikikten mi bu kanıya vardınız ?http://www.sporxtv.com/futbol/EURO 2012/lorik-canadan-muthis-frikikSXTVQ22253SXQ?ref=ASYV2
bizde böyle oynamıyor Milli Takımda başka oynuyor.
Direkten dönen gol olan hatta tehlike yaratan frikik hatırlamıyoruz biz de kullandığı
Milli his dir tamam ama klüplerinde de böyle oynamalılar.
Direkten dönen gol olan hatta tehlike yaratan frikik hatırlamıyoruz biz de kullandığı
Milli his dir tamam ama klüplerinde de böyle oynamalılar.
Valla normal şartlarda vaz geçeceğim bir oyuncu değildir Cana ama bahsi geçen rakam denildiği gibi 10 milyon avro ise düşünmeden kabul ederim. O paraylada koşar gider Gökhan İnler'i kapar getiririm.
Aynen.Size BAM üçlüsü müstehak , ötesi yok ...
yahu zaten kimse gitsin demiyor. Sadece ortaya biri 10 M euro gibi bir rakam attı. Şahsen ben bu rakama bu takımda her oyuncuyu satarım. Hatta üzerine BAM üçlüsünden herhangibirini bedava seçme hakkı veririm.
Gerçi bedava verince adamlar transferden vazgeçebilirler
Alpaslan,
Senin düşüncen çok enteresan. Peşin hükümlü bir şekilde saçma sapan oyuncu alacaz yada tazminata gidecek diyorsun o para. Yani doğmamış çocuğa don biçiyorsun.
Şahsen ben 10M euro ya 1 yerli 1 yabancı çok kaliteli oyuncu alırım. Bayrak adam olur bu takımda yine.
Bak direk isim vereyim:
1- Selçuk İnan - Hamit Altıntop
2- Stephan Ireland - Scott Parker - M. Donati - Makaun - Ledesma
Yanlış anlaşılmasın ben Cana gitsin filan demiyorum. Sadece satılmayacak oyuncu yoktur. Her oyuncunun bir fiyatı vardır.
Eğer 10 M Euro gibi bir rakam veriyorlarsa Cana'ya bir saniye bile düşünmem.
Alpaslan,
Senin düşüncen çok enteresan. Peşin hükümlü bir şekilde saçma sapan oyuncu alacaz yada tazminata gidecek diyorsun o para. Yani doğmamış çocuğa don biçiyorsun.
Şahsen ben 10M euro ya 1 yerli 1 yabancı çok kaliteli oyuncu alırım. Bayrak adam olur bu takımda yine.
Bak direk isim vereyim:
1- Selçuk İnan - Hamit Altıntop
2- Stephan Ireland - Scott Parker - M. Donati - Makaun - Ledesma
Yanlış anlaşılmasın ben Cana gitsin filan demiyorum. Sadece satılmayacak oyuncu yoktur. Her oyuncunun bir fiyatı vardır.
Eğer 10 M Euro gibi bir rakam veriyorlarsa Cana'ya bir saniye bile düşünmem.