Los Angeles Lakers

Dün Kobe utanmasa ilk yarı trble duble yapıyordu az kalsın. 3. periyot ve 4. periyotun büyük kısmında oynamadı. Ara ara gaz evere vere gidiyor takımımız. Kobe de sanırım 30 sayı 10 rib. 12 asist yaptı.

Bu işin sonu hiç hayra alamet değil hani artık sansür koyacaklar Kobe?nin oynadığı bölümlerde maçlarımıza.. :)

5/5

6/6, 7/7, 8/8 bla bla.. sıkar adamı yahu en yakında bir mağlubiyet istiyorum en pisinden. :)

Gasol 30 sayı 7 ribaund
Kobe 23 sayı 6 asist

8-0 yaparız,ilk takılacağımız takım Denver olabilir,Denver'dan sonra Chicago'ya kadar 4 maçı da kayıpsız atlatırız,Chicago maçıyla bizim için asıl sezon başlar kanaatindeyim.

Veysel Kaya' Alıntı:
Portland bu gece seriyi bozar..

bozamadığı gibi fark yedi üzerine..Bu maçı izlemek isterdim aslında.. Portland'da Brandon Roy 8 sayı atarken Andre Miller 20 sayı atabilmişse, çok sıradışı bir maç olmuş demektir.. Rudy Fernandez yine gerilerde kalmış rotasyonda.. Saçmalık.. Bu Portland Belediyesi ne iş yapar bilmiyorum.. Besmele çekip şehri baştan başa yıkamaları lazım.. Bu uğursuzluk gitmeyecek.. Acil Greg Oden'ın dönmesi lazım.. Hücum anlamında pota altından hiç katkı gelmiyor..

lakers'ta hep steve blake'i takip ediyorum ama shannon brown ve m.barnes'ın bench katkıları çok rahatlatıyor onları.. Fish hariç zaten süper bir ilk beşleri var.. Kenardan da bir şeyler gelince güllük gülistanlık.. Sasha Vujacic de coşmuş.. Normalde 1-2 dakika oynarken bu maç 5 dakika oynamış..

Dün maç o kadar kötüydü ki KObe maça konsantre bile olamadı. Matt Barnes gerçekten çok iyi bir transfer oldu. Geçen sene Kobe ile yaşadıkalrı Lakers maçlarındaki hırsı dolayı ile gıcık kapıyordum adamdan. Dünya böyle işte:)

Sühan Cem' Alıntı:
Dün maç o kadar kötüydü ki KObe maça konsantre bile olamadı. Matt Barnes gerçekten çok iyi bir transfer oldu. Geçen sene Kobe ile yaşadıkalrı Lakers maçlarındaki hırsı dolayı ile gıcık kapıyordum adamdan. Dünya böyle işte:)
Zaten Kobe kimle kılllık yaşasa seneye Lakers'ta. Bi Raja Bell gelmedi o da gelir heralde bi ara.

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":wcbfdl99]Dün maç o kadar kötüydü ki KObe maça konsantre bile olamadı. Matt Barnes gerçekten çok iyi bir transfer oldu. Geçen sene Kobe ile yaşadıkalrı Lakers maçlarındaki hırsı dolayı ile gıcık kapıyordum adamdan. Dünya böyle işte:)
Zaten Kobe kimle kılllık yaşasa seneye Lakers'ta. Bi Raja Bell gelmedi o da gelir heralde bi ara.[/quote:wcbfdl99]

Eğer öyle bişi varsa C. Poul yada Deron Williams ile bir kavgasını bekliyorum bu sezon Kobe'nin:)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":22cewzau]
Zaten Kobe kimle kılllık yaşasa seneye Lakers'ta. Bi Raja Bell gelmedi o da gelir heralde bi ara.

Eğer öyle bişi varsa C. Poul yada Deron Williams ile bir kavgasını bekliyorum bu sezon Kobe'nin:)[/quote:22cewzau]
Onların kontratı ağır gelir Lakers'a.Ya da takasla onlardan birini alırsınız ama NBDL oyuncularıyla ilk 5'i ve kadroyu tamamlarsınız :)

Erdal sende biliyorsun ki aslında Lakers'a hiç bir şey ağır gelmez. Misal C.Poul'u alıp sözleşmede yıllık 5 Milyon verip Reklam anlaşması garantisi verilip gene bu iş bağlanır. Ki L.A.'de reklam bulmak knusunda sıkıntı yaşamaz. Burda önemli olan oyuncuları ikna etmektir. CP hayatta Lakers'a gelemz ikinci adam hatta 3. adam olmamak için. Ama basketbolunun sonuna gelen birileri bu tarz klüplere gidebilir. Garnett gibi Shaq gibi adamlar emsela. Sonuçta bende Salary malari illerini bilsemde o rakamı aşmayacaksın diye bir kaide olamdığınıda biliyorum. Lüx vergisi ödemek zorunda kalacaklarından, takım sahipleri buna yanaşmaz pek. Ama New York'un sahipleri bunu sıklıkla aştılar mesela:)

Neyse ben zaten bunu geyik olarak söyledim. Kobe ile tartışan ertesi sene soluğu Lakers'da alıyor ( Artest, Barnes gibi..) söylencesine karşılıık gönülden geçendi:) Zaten Deron potaya çok bakıyor istemem onu Lakers'a. :))

veteran minimum niye var sayın Erdal Avcı 8) Her türlü kurarız :)
Paul gelmesin ya Paul asıl takımıma gelsin Sühan abi :) . Evans'la Cousins'i şampiyon yapsın