7/7
Tam gaz değil rölantide gidiyoruz. Nispeten zorlu bir rakip gelirse karşımıza ara gazı yapar geçeriz yine...
Tam gaz değil rölantide gidiyoruz. Nispeten zorlu bir rakip gelirse karşımıza ara gazı yapar geçeriz yine...
Eğer öyle bişi varsa C. Poul yada Deron Williams ile bir kavgasını bekliyorum bu sezon Kobe'nin
Sühan Cem' Alıntı:Bu anlamda Kidd çok iyi uyum sağlardı kısa vadede Lakers'a. Ki ben sezon içinde hala Kİdd'in Lakers'a gelebileceğini düşünüyorum.
Tugay EREN' Alıntı:geçmiş olsun lakerslılar.ilk mağlubiyet geldi.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:8 maç bekledik ama kaybetmesi için değil.8 maçtır bu maçın gelmesini bekledik.Hem biz hep burdayız ama kek takımları birbir yenip havalara giren Lakers ı yenipte şuraya iki satır yazmasak ayıp olurdu.=)
Tugay Aktepe' Alıntı:Hüseyin, kendi takımının başlığına geçen sezondan beri yazmıyorsun bırak bu sezonu. Geçen sene Jazz yaptıktan sonra Lakersın şampyonluğunu izlemek seni fazlasıyla harab etmiş anlaşılan. Önemi yok normal sezonda bizi isterseniz 10 defa yenin ama hiçbir zaman Play-Offta karşımızda duramazsınız. Defalarca konuştuk bunu seninle ve her defasında ben haklı çıktım...
Can Altay' Alıntı:Staples Center'da ilk yenilgi de geldi. Takke düştü, kel göründü.
Keşke Boston batıda olsaydı...