Los Angeles Lakers

Ya bir şey sölicem ama amacım tartışma yaratmak değil.. Yani 7-7 o kadar abartılacak bir durum değil yani eğer büyük takımsa tabi bunu yapan ki Lakersi ne kadar sevmesemde büyük takım.. Houston bir ara 22 maç üst üste kazandı böyle bir şey olursa tadını kaçırdılar falan söylenebilir yani.. velhasıl tamam güzel başlangıç ama sağlam basın hem daha zor maçlar oynamadınız :)

Houston 112-110
Phoenix 114-106
Golden State 107-83
Memphis 124-105
Sacramento 112-100
Toronto 108-103
Portland 121-96

Bir houston iyi takım gibi ki oda çok kötü başladı lige ve 2 syıyla yenmişsiniz.. Bu 7 takımdan en az 4 ü play off a giremicek..

Sizin için lig 25 aralıkta başlar Miami maçıyla.. O zmana kadar 22 maç var toplamda 25-4 falan yaparsınız sonra güzel maçlar bizleri bekliyor..

Eğer öyle bişi varsa C. Poul yada Deron Williams ile bir kavgasını bekliyorum bu sezon Kobe'nin:)

ikisi de Lakers'lık adam değil aslında.. Rose olabilirdi o da tam istenilen seviyeye gelemedi bi türlü..

şu anda sadece 2 büyük oyuncu yakışır Lakers'a..

biri Dwyane Wade bu artık imkansız..
öteki de Kevin Durant.. bu mümkün olabilir ilerleyen senelerde.. çok yakışır Bryant'ın gözlerinden Durant'ın gözlerine geçiş..

Ben Durant'te süperstar ışığı görmüyorum. Nitekim bu sene artık Oklohoma'yı ve Durant'i ciddiye aldıkalrından oyununda tıkanmalart yaşamaya başladı. Geçen sene %48lerle atarsan bu sene %39lara inmiş durumda yüzdsi de. Ki daha sezonun başı savunmalar yavaş yavaş daha da serrtleşecek ve oklohama'nın hedef adamı olarak daha afzla baskıya uğrayacakl. Dünya şampiyonasında da demiştim. Durant benim için Ray ALlen'in savunmayı hala yapamayan hali. Ki Allen daha istikrarlı bir şutör.

Lakers büyük ihtimalle gene draft kovalayacaktır yeni yıldızı için. Bende CP^ve Deron'u daha öncede dediğim gibi geyik oslun diye verdim. Lakers'ın bence şu an bir oyun kurucuya ihtiyacı var ama bu oyun kurucu dominant olmayacak ceza şutlarını kesebilecek. Bu anlamda Kidd çok iyi uyum sağlardı kısa vadede Lakers'a. Ki ben sezon içinde hala Kİdd'in Lakers'a gelebileceğini düşünüyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
Bu anlamda Kidd çok iyi uyum sağlardı kısa vadede Lakers'a. Ki ben sezon içinde hala Kİdd'in Lakers'a gelebileceğini düşünüyorum.

Kidd gerçekten süper giderdi abi.Kaldıki Kidd size gelirse Lakers'a biraz sempati duymaya başlayabilirim :p En beğendiğim,sevdiğim oyun kurucudur NBA'deki.

34 sayı atmış olmasına rağmen Kobe'nin düşük şut yüzdesi ve ısrarı mağlubiyette en büyük etken. Ama Kobe bu. Bugün kaybetirir yarın kazandırır.

NOT: KOBE 26000 sayı barajını da aştı:)

Süperstarı Melo,Benchten gelen katkı(J.r & Ty) ve son çeyrekteki muhteşem oyunuyla kazandı bu maçı Denver.Ayrıca bu maçı C.andersen ve K-Mart sız oynamıştık.
Lakers bu maça gelene kadar bütün maçlarını kazanmıştı ama fikstürüde çok kolaydı.Dişine göre bir takım gelince de seri böyle sona erdi.
Galibiyet güzel,seriye son vererek alınan galibiyet bir başka güzel...
Neyse darısı Play-Off'a.=)

Başlığa ilgi artmış bakıyorum. :)

8 maç beklemek sabırsızlıkla beraber tuttukları takımları hatırlayanları da beraberinde getirmiş. :)

8 maç bekledik ama kaybetmesi için değil.8 maçtır bu maçın gelmesini bekledik.Hem biz hep burdayız ama kek takımları birbir yenip havalara giren Lakers ı yenipte şuraya iki satır yazmasak ayıp olurdu.=)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
8 maç bekledik ama kaybetmesi için değil.8 maçtır bu maçın gelmesini bekledik.Hem biz hep burdayız ama kek takımları birbir yenip havalara giren Lakers ı yenipte şuraya iki satır yazmasak ayıp olurdu.=)

Hüseyin, kendi takımının başlığına geçen sezondan beri yazmıyorsun bırak bu sezonu. Geçen sene Jazz yaptıktan sonra Lakersın şampyonluğunu izlemek seni fazlasıyla harab etmiş anlaşılan. Önemi yok normal sezonda bizi isterseniz 10 defa yenin ama hiçbir zaman Play-Offta karşımızda duramazsınız. Defalarca konuştuk bunu seninle ve her defasında ben haklı çıktım...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Hüseyin, kendi takımının başlığına geçen sezondan beri yazmıyorsun bırak bu sezonu. Geçen sene Jazz yaptıktan sonra Lakersın şampyonluğunu izlemek seni fazlasıyla harab etmiş anlaşılan. Önemi yok normal sezonda bizi isterseniz 10 defa yenin ama hiçbir zaman Play-Offta karşımızda duramazsınız. Defalarca konuştuk bunu seninle ve her defasında ben haklı çıktım...

Tugay, ben Denver ın neredeyse her maçını takip etmeye özen gösteririm olmadı indiririm, oda olmadı bir gün sonra özetine yada boxscore lere bakarım.Yani buraya yazmamam takip etmediğim anlamına gelmesin.
Defalarca konuştuk hep ben haklı çıktım diyorsun.Doğrudur.Ama bu sezonda geçen sezonlar gibi olacağının garantisini kim verebilir.

Dün Bucks'ı 118-107 yenip iki maç aradan sonra galibiyetle tanıştık. Takımın kritik analrında gene KObe sahneye çıktı. Ona son periyot destek veren ise sürpriz bir isimdi S.Brown. Brown son periyot 16 sayı olmak üzere 21 sayı attı. Kobe ise son periyot 13 sayı olmak üzere 31 sayı ile maçı tamamladı. Genelde başabaş geçen bir maçtıheyecanlıydı. Yahoo Fantasy oyunumda tek oyuncum Kobe kaldığından onu seyrederken hemde istatistiklerini tuttum:) Kobe'nin iyi oynaması yüzümü güldürüyor.

Öte yandan coach PjilJackson'a bu sene 70 maçın üsütnde kazanıp kazanılmayacağı sorulmuş. Lakers'in sezonda 70 veya daha fazla maç kazanamsının zor hatta mümkün olmadığını söylemiş . Heat 70 maç kazanabilir demiş. Bunu ciddi mi dedi yoksa gönderme mi yaptı bilemiyorum