Los Angeles Lakers

Gasol ve Kobe avanslarda şu an. Bynum girdi de biraz sırtlıyor şu an. 20-14 bitti ilk çeyrek ve Kobe + Gasol = 0'ken bu skor çok iyi. rahat geçer Lakers

Tugay Aktepe' Alıntı:
Geçen sene geldi aklıma. Yine Cristmas zamanı yapılan Lakers-Cavs maçı, Eren Aydın kardeşimin mağlubiyeti teyid eden mesajı. Ve son gülen ben. :) Yine ben olacağım biliyorum.

Abi bu kadar ileri görüşlü olma gözünü seveyim :p

Tugay , zaten takılıyorum kardeşim biliyorsun ;)

Ancak bu sene ile geçen seneniz kesinlikle bir değil.Fiziksel olarak tükeniyorsunuz,bu şekilde play-off sertliğinde sizde yanarsınız abi.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Tugay , zaten takılıyorum kardeşim biliyorsun ;)

Ancak bu sene ile geçen seneniz kesinlikle bir değil.Fiziksel olarak tükeniyorsunuz,bu şekilde play-off sertliğinde sizde yanarsınız abi.

bu sene kadro olarak geçen seneden iyiyiz zaten,fiziksel olarak da normal sezona çok aldanmaman gerek bence,Lakers'ın play-off'larda nasıl bir takıma büründüğünü 2 senedir çok net görüyoruz.

Doğan Aksu' Alıntı:
bu sene kadro olarak geçen seneden iyiyiz zaten,fiziksel olarak da normal sezona çok aldanmaman gerek bence,Lakers'ın play-off'larda nasıl bir takıma büründüğünü 2 senedir çok net görüyoruz.

Ben kadro olayına katılıyorum ama gerisi çok otomat ve iyimser bir düşünce bence.

Geçen senede izledim takımı Lakers bu kadar uzun solulu bir fiziksel zaafiyet yaşamamıştı.Özellikle Kobe'yi bu sebeple normal sezonda çok yıpratmamaya çalışıyor Phill ama ilerleyen dönemde oda girecek zorunlu şekilde devreye.

Bynum adam gibi dönmediği sürece Gasol bitik olarak kalacak.Odom gününde olacakta harikalar yaratakta Gasol dinlenecek.