Los Angeles Lakers

Haha Californianın kralları belli oldu. Demarcus gitgide ısınıyor lige. Shaqvaaari bir performans göstermiş. Maşallah tosunuma 8)
Edit: Dalembert'tan 18 sayı yemişsiniz 26 dakikada harbi güldüm şimdi. Emre reyis duymasın trilyon sene dalga geçer vallahi :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Haha Californianın kralları belli oldu. Demarcus gitgide ısınıyor lige. Shaqvaaari bir performans göstermiş. Maşallah tosunuma 8)
Edit: Dalembert'tan 18 sayı yemişsiniz 26 dakikada harbi güldüm şimdi. Emre reyis duymasın trilyon sene dalga geçer vallahi :)

Kamera nerde :)

Emre Abi zaten dediydi zamanında bu Dalembert fena adam diye :)

Los Angeles Lakers 114 - 106 Houston Rockets

Teksas yine kurtulamamış elimizden... :)

Kobe, 32 sayı 11 asist..

Sıradaki maç;

L. A. Lakers v San Antonio Spurs

04.02.2011 - Staples Center - 05:30

Yaralı aslan çok saldırgan olur, herkes bunu böyle bilsin.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Los Angeles Lakers 114 - 106 Houston Rockets

Teksas yine kurtulamamış elimizden... :)

Kobe, 32 sayı 11 asist..

Sıradaki maç;

L. A. Lakers v San Antonio Spurs

04.02.2011 - Staples Center - 05:30

Yaralı aslan çok saldırgan olur, herkes bunu böyle bilsin.

Güzel bir galibiyet oldu,Kobe yine 1 numara olduğunu açıkça gösterdi...Bu maçı kazanmamız gerekir,herkes Lakers'ın kim olduğunu görsün...
Parçala Aslanım...

Bu takas olursa iki açıklaması var;

İlki Lakers GM'i Kupchak, Denver GM'ini uykuda yada sarhoş iken yakaladı.

İkincisi Denver fazla günah işlemiş, hayır işlerine girmeye kalkmışlar, oyuncuları dağıtıyorlar. Eğer bu şık doğruysa biz de Arroyo ile Billups'ı takas edelim :) Bakmayın Arroyo has adamdır :)

Bence olayın hiçbir tarafında mantıktan eser yok. Melo + Nene'yi kaybedeceksin, ''Rahatsız'' Artest, bir türlü tam sağlıklı olamayan Bynum ve Walton'ı alacaksın. Üstüne Artest ve Walton'ın kontratları da kısa süreli değil, bildiğim kadarıyla. Hem Melo ve Nene'yi vericem, üstüne bir de bela alıcam. Yok bu işin mantıkla alakasını ben pek kuramadım. En kötü sene sonunu beklersin. Melo gidince onun salary'de yaptığı boşlukla başka adamlara sulanırsın. İstediğine istediğin parayı vererek, kontrat sürelerini ayarlayarak alırsın. Gidip Walton, Artest'e o kontratlara Melo+Nene'yi bayılmazsın.

Neyse ben mi düşücem Denver'ın derdine, ama bir ''Gasol vakası'' daha olmasın. Olacaksa da bize de Billups'ı versinler, sesimizi keselim :)

Dan Gilbert zaten adam olaydı, LeBron'lu senelerde 1 kez olsun şampiyonluk hamlesi yapardı. Bu yüzden Cavs kategori dışı :)

Ama dediğin gibi takas Lakers cephesinden, 10 numara olur. Melo gibi bir skor potansiyeli, kapasite olarak Bynum kadar olmasa da Bynum'ın yaşadığı sakatlıklardan dolayı düzenli veremediği katkıyı verecek bir Nene, Lakers'ı daha iyi yapar. Bunun yanında Melo da dengesiz bir adamdır, gelirse Kobe'nin alttan alması gerekir. LeBron, Wade, Bosh birbirleri ile iyi arkadaş oldukları, birbirlerini iyi tanıdıkları için aralarında problem pek olmuyor. Ama Melo dengesiz adamdır.

Bizim üçlüde bile sıkıntılar oluyor Uğur Bosh'la pek değil ama Wade ile Lebron bazen maç içinde bir sen bir bene dönebiliyor bazen ki bu iyi arkadaş olmalarına takım oluşmadan evvel bu paylaşımları konuşmalarına rağmen olan durum.

Melo -Gasol -Kobe 'de öbür tarafta iyi bir big three olur ama aralarında paylaşım sıkıntısıda çok büyük olur.

Gerçi Phill J. olduktan sonra ben olsam pek takmam bu durumu o adam nasılsa entegre eder ayar çeker bir şekilde.Küçük şüpheleri bir yana Lakers cephesince her hali ile 10 numara bir hamle olur.

Ama bu işin pek oluru yok gibi. Melo, sene başından beri FA olucam, sözleşme uzatmıcam diye tutturup duruyordu. Bunun sebebi de Knicks'e gitmek. Adam açık açık niyetini belli ediyor, hiç de saklamıyor. Denver'lı olsam neler derdim de...

LeBron'un hiç gıkı çıkmamıştı, yazın oturup düşünücem, karar vericem dedi. Yazın geldi çıktı, Heat'e gidiyorum dedi. Bir linç edilmediği kaldı. Melo daha takımından ayrılmamışken, ona buna sulanıyor. Knicks'e gidicem diyor, Bobcats'ten takas teklifi geliyor, gitmem diyor. Nets takas teklifi ile geliyor, yeter artık alacaksanız alın diye rest çekiyor. Arada çıkıp abuk subuk konuşup duruyor. Geçen LeBron'a laf çakmaya çalışmıştı, bu tarz işleri ondan öğrendim tarzında. Adama sorarlar LeBron senin gibi takımında oynarken satış mı yaptı diye. Sen Billups'lı, JR'lı, Nene'li kadrodan kaçıyorsun. LeBron, Cavs gibi takımda ne yapsın, yine FA olup kararını açıklayana kadar, senin gibi lagaluga yapmamıştı. Yarım akıllı işte ne yapıcan, yetenek, skor ok ama dengesiz :)