Los Angeles Lakers

Takas iptali skandal olur. Ne demek iptal kardeşim neye dayanarak iptal diyorsun. Diğer takımlar hemen markaja aldı tabi, Stern'de Turgay Demirel gibi yanar döner olduğundan olaya el koymuşmuş. Ee o zaman söyle baştan kardeşim ben Lakers'ın güçlü kadro kurmasını istemiyorum, şampiyon olmasını da istemiyorum bu takaslar gelirse bunlar yine üstüste alır giderler yayın hakkı makkı diye. Kimse de takas işine girmesin. Milleti ne timsaha yatırıyorsun. Bu saatten sonra bu Odom, Gasol ne kadar top oynayacak.

Takas iptali skandal olur. Ne demek iptal kardeşim neye dayanarak iptal diyorsun. Diğer takımlar hemen markaja aldı tabi, Stern'de Turgay Demirel gibi yanar döner olduğundan olaya el koymuşmuş. Ee o zaman söyle baştan kardeşim ben Lakers'ın güçlü kadro kurmasını istemiyorum, şampiyon olmasını da istemiyorum bu takaslar gelirse bunlar yine üstüste alır giderler yayın hakkı makkı diye. Kimse de takas işine girmesin. Milleti ne timsaha yatırıyorsun. Bu saatten sonra bu Odom, Gasol ne kadar top oynayacak.

Son cümle tam Türk işi olmuş ama:)

Miami'de big three olusurken nerdeydin Stern efendi?Tabi hornetsin yonetimi senin elinde, istedigin gibi at kostur.

Fakat Miami'ninkisi takas sonucu gerçekleşmedi. Bosh da Lebron da serbest oyunculardı. Fakat burada Paul-Kobe-Howard'ı birlikte alıp artı 20 milyon dolar civarında boşluğu kalıyor ki. Bu parayla da iyi oyuncular takıma katılabilir. Eğer bu transfer gerçekleşseydi Kobe emekli olana kadar Lakers hiçbir şampiyonluğu vermezdi ve ligin de zevki kalmazdı.

David Stern NBA'in yayın hakları ile ilgili durumu düşünüp bu kararı almıştır. Unutmayın NBA bir şirket bizdeki ligler gibi devlet gözetiminde oynatılan yapı değil.

David Stern ağzı dolduracak küfürlerin muhattabıdır bundan sonra. Staples Center'a gelmesin , California eyalet sınırına bile girmesin. Saçmalık ötesi şeyler oluyor resmen :p
Önce lokavt adlı aptalca tartışma ve ligin geç başlaması. Şimdi de Stern'in takas iptal edecek kadar büyüğüm havalarında dolaşması. Tamam bu bir şirket ama Stern'in yaptığı iyi olanı değil kötü olanı yapmak resmen. İğrençsin Stern !

Gören duyan sancak usulsüz iş yapılıyor.Yok böyle bir şey ya.Türk futbolu için hissettiğim duyguları hissetmeye başladım NBA için.

Arkadaşlar;

Takasın iptal edilmesi sizce yanlış bir karar olabilir ama atladıgınız bir sey var..NBA de esas olan mümkün oldugunca dengeleri korumaktır. Bu nedenle yonetimin takasları iptal etme hakkı vardır.. Bu iptal olan ilk takas degil..Herhangi bir acıklama yapmaksınız takaslar iptal olunabilir ve oldu da daha önce.. Mesela J.Stackhouse "takas oluyorum ama yaza Dallas'a donecegim " dedi diye dörtlu bir takası iptal etmişti yonetim..

NBA , Stern'un bahcesidir.. Mal adamın..Eccelstone nasıl F1 ile oyuncak gibi oynuyorsa Stern de oynar NBA ile..Adamın derdi dengeleri korumak, rekabeti arttırmak, ilgiyi, ratingi, gelirleri yükseltmek. Bunun için gerekirse takas iptal eder, gerekirse onaylar.. Gasol'un Lakersa geldiği takas, Garnett'in Boston'a gelişi ve Lakers-Celtics finallerinin geri gelmesi hep yönetimin koltuk çıkması ile olmuştur.. Şu anda NBA in çıkarına olmadıgını düşünmüştür , iptal etmiştir.
Komik yorumlar var yukarıda, neredeyse adamı mahkemeye vereceksiniz.. Normal şeyler bunlar NBA için..

Ben denge-menge anlamam, rakip görürüm, hazzetmem ama Paul&Kobe bende de heyecan yaratır. Bir Miami&Lakers maçı ortalığı dağıtırdı ama Stren kendi çiftliğinde at koşturuyor, bir şey de denilmiyor.

Lakers Kapono'yu almıs. Bizim Philly'de Miami'deki performansı gösterememisti..Lakers'ın bilindik sisteminde, diplerden ucluk atan, yeni Sasha Vujacic olabilir.

Lakers Kapono'yu almıs. Bizim Philly'de Miami'deki performansı gösterememisti..Lakers'ın bilindik sisteminde, diplerden ucluk atan, yeni Sasha Vujacic olabilir.

Vujacic'ten fazlasını beklemiyoruz abi :)) Haklısın takas işinde ama insan sempati duyduğu takımın şampiyonluk için yaptığı hamlede heyecanlanır.Ve adam çıkıp buna engel olursa bu tepkiler normal :D Philadelphia'da olaydı aynısı muhtemelen aynı eleştiriyi sen yapardın abi.Stern'in yaptığı mantıklı ama karşımızda Miami örneği varken buna izin vermemesi olmadı.Miami süper güç konumunda her takım öyle olmak istiyor.Yine de yapcak bir şey yok tabi.

Emre abi paul takasının iptalinin nedeni lig içi dengeler midir ? Yoksa Hornets'in sahibi olan lig yönetiminin HOrnets'i satabilmek adına yaptığı malını koruma politikası mıdır ? Yani kısaca söylemek gerekirse Paul Sacramento'dan Lakers'a takas olsa yine takas iptal olur mu ?

Gözünüz aydın.. CP3 işi olmuş.. Takımlar takası Stern'un onaylayacagı sekle sokmuslar.. Onceki sekilde Lakers hem yaslanan Gasol'dan kurtuluyor, hem ligin en iyi PG sini alıyor , hem de seneye D-HOW a sulanmalarını sağlayacak cap esnekligine kavusuyordu.. Simdi daha normal bir takas teklif edilecek deniyor.. Gazetelerde yazan, bunun kabul edilebilir bir teklif oldugu.. Chris Paul'un Laker olması demek, sallanmaya baslayan Lakers'ın bir 3-4 sene daha kurtulması demek. Kesinlikle kısa oyuncuların daha önemli oldugu bir sistemleri var cünkü. Ayrıca hiç sistem ve hiç adam olmasa bile ki Orleans öyleydi CP3 öncesi, Chris Paul'un oldugu takım zaten kendiliginden contenderdır.. Kobe ile vahşet-dehşet olacak.. Biz Lakerssevmezler içinse bir sey degismiyor.. Chris Paul sevsek de Lakers'ı başarılı görme gibi bir beklentimiz kesinlikle olamaz..

CP3 yalan oldu anlaşılan.Yeni hedef Howard.Nets'i ilk tercih olarak görsede bence Lakers'ı tercih edecektir.2 hedef Paul ve Howard'tı.Olacak gibiydi Stern faktörü işi bozdu.Howard işi olur gibi.O da olmazsa vay halimize :)

odomu verdiler maddi olarak güzel bir boşluk var şimdi.howard-hido ya karşılık bynum -gasol deniyor ancak tek uzun howard kalıcak böyle olursa. howard-hidoyu alıp bynum- artest i kakalayabilirlerse orlandoya şahane olur.