Lost

Ben artık iyice kontrolu kaybetip saçmaladıklarını düşünüyorum.. Senaristler işin içinden çıkamadıklarını, millete birşeyler anlatmak gerektiğini anladıklarından olsa gerek Hurley ile Miles'in konuşma sahnesini koydular.. Ama sonuç olarak cevap alabildik mi?? Hayır..

Cevap görünümünde yeni sorular sorular ama iş dönüp dönüp herzamanki gibi aynı yere geliyor nasıl geçmişte olanlar gelecekte hatırlanmıyor?? bu hala Hurley gibi benimde merak konum.. Eminim senaristlerde bunu merak ediyorlardır çünkü mantıklı olabilecek hiçbir açıklaması yok o plak konusundan sonra..

Buarada markette Aeron'un elini tutan ve anons yaptıracağını söyleyen kadın bir tek bana mı Claire'yi hatırlattı :roll:

Yalnız değilsin Alen :)

Artık herkese şüpheyle bakmaya başladığımdan her nane dikkatimi çekiyor dizide :)

Çarşamba yayınlanan bölüm ilginç olmuş. Ben 4. sezonu pek beğenmemiştim. Ama şu Time Travelling bir ivme kattı diziye. İlgiye takip ediyorum.

14.bölüm bugün yayınlandı ve sezonun sonuna yaklaşırken güzel bir bölümdü..Faraday adaya döndü ve yeteri kadar aydınlatıcı oldu..Keza geçmişin hiçbir zaman değişmeyeceği konusunda da haklıydı Faraday..Her ne kadar son sahnede yine bir soru işareti olsa da ileriye yönelik umutla bakıyoruz..Gerçi bu ada kimi insanları durduk yere öldürdüğü gibi Benjamin gibilerini de yaşattığı için her an herşey olabilir.. :)

Bu arada daha 4.sezondan beri Faraday'ın babası olduğu düşünülen Charles Widmore'un da onun babası olduğu tescillendi..Birde Faraday'ın mezun olduğu zamanki saçları neydi öyle ? :)

Geçenlerde bizim Desmond'la ilgili bir haber çıkmıştı gazetelerde..

'Lost'ta cinsel taciz skandalı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Lost dizisi cinsel taciz skandalıyla çalkalanıyor. Dizinin yapım ekibinde çalışan bir kadın, dizide Desmond Hume karakterini canlandıran Henry Ian Cusick'in cinsel tacizine maruz kaldığını iddia etti.

ABD'de Lost dizisinin yapım ekibinde çalışan bir kadın, dizinin oyuncularından biri ve çalıştığı televizyon kanalı aleyhine cinsel taciz davası açtı.

Los Angeles kentinde açılan davanın iddianamesinde, adı açıklanmayan kadının, 2007 yılında Lost dizisinde Desmond Hume karakterini canlandıran Henry Ian Cusick'in cinsel tacizine maruz kaldığı öne sürülüyor. 1997 yılından beri ABC televizyon kanalında çalışan kadının olayı yetkililere söylediği ancak dikkate alınmadığı, şikayetinden 12 gün sonra ise işten çıkarıldığı iddia ediliyor.