Lost

Dünyayı kandıran Türk..!
Dünyaca ünlü sinema sitesi 'imdb'de LOST dizisinde rol alacağını yazarak dünya basınını bile tufaya getiren 15 yaşındaki Türk öğrenci bir anda ünlü oldu

LOST dizisinin 5'inci sezonunda bir Türk oyuncunun rol alacağı haberi fos çıktı. Dizide oynayacağı söylenen 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Deniz Efe Açıkgöz'e AKŞAM ulaştı. Açıkgöz, ABD basınının kaynak gösterildiği haber nedeniyle günlerdir hem Türk hem dünya basınının peşinde olduğunu söyledi. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan Açıkgöz herkesi peşinden koşturan yanlış anlamayı ise şöyle anlattı: Sinemaya büyük ilgi duyduğum için 'imdb' adlı sinema sitesindeki blogumda hayallerimi yazıyordum. Ancak site yöneticileri çok titiz davrandığı için bunları yayına almıyordu. 10 gün önce, LOST'un 26 Mart'ta yayımlanacak bölümünde oynayacağımı, daha önce 'Hatırla Sevgili' ve ABD'de yayımlanan 'What I like about you' gibi dizilerde de rol aldığımı anlatan yazım gözden kaçmış olmalı ki yayına girdi. Siteye giren bir gazeteci de bunu gerçek sanıp haberleştirmiş...

LOST'ta oynayacağı haberlerinden sonra basının ilgi odağı haline geldiğini anlatan Açıkgöz, 'Google'a adım yazıldığında, artık 30 bini aşkın sonuç çıkıyor. Facebook'ta, sadece bir haftada 900 kişi kendisini arkadaş olarak onaylamamı bekliyor. Bu noktaya gelineceğini tahmin bile edemezdim. Kötü bir niyetim yoktu' dedi. (Ender TÜRKKAN / Akşam)

Arkadaşa ben buradan güzel bir laf yazarım, google a yazdığında ilk o çıkar kendisi çok mutlu olur ;)
Ne yazdığımı anlayan anladı :)

Ahaha ben de imdb sitesinde dizinin kadrosunda görmüştüm ve ondan yazmıştım burada. IMDB gibi güvendiğim bir sitenin böyle bir hata yapması beni de çok şaşırttı. O velede de birşey diyemiyorum, yapımcılar cidden anlaşıp oynatsınlar, Ben'in oğlu olsun, yakışır :)

Henüz 5. sezon 4. bölümene kadar izleyebildim..

Bu sezon özellikle Libby konusunda bir çok yerde yazılan çizilen şeyler vardı.. bende Libby gizemi hala devam ettiği için özellikle o bölümleri merak ediyorum genelikle 3. sezonda Libby konusunda geçmişini merak edenler vardı bu sezon bir çok şey artık gizem vurgusundan çıktığı için Libby kimsenin umurunda değil.. Hurley ile beraber akıl hastanesinde ne aradığı hala gizemini koruyor ben Libby'nin gelecek bölümler için halen önemli bir husus olabileceğini düşünüyorum.. Şu flashback'leri bir yayınlasalar.. :roll:

Aklıma Şener Şen'in Bankre Bilo'da "yaptım ama neden yaptım?" repliği geldi. Ben de o şekilde John'u kandırmasa :)

Yeni bölüm de güzeldi hani :) Çok mu karıştı bilemiyorum ama.

Bu sezonun en iyi bölümüydü,olayları birbirine karıştırmadan izleyicilere aktarmaları iyi oldu.En azından neyin ne olduğunu bu bölümde daha iyi anlattılar.Parlamalar durdu ama zaman meselesi hala soru işareti kalacak sanırım akıllarda.

Bu da 9.Bölüm Fragmanı :)
[youtube:2uczsgn9]http://www.youtube.com/watch?v=amUpkS2Ntuc[/youtube:2uczsgn9]

"Lost Uzmanı" Burak Barut'un yokluğu belli oluyor bu başlıkta son dönemlerde :) Bu arada bitmeye niyeti yok bu dizinin galiba, uzadıkça uzuyor..

Burak ,

Babama Lost'u aşılamışsın :) ama bana Spurs'u aşılayamassın :)

Şaka maka babam yeniden Lost izlemeye başladı , deli oluyorum .

3.sezonuna geçti

Lost "Rozalinda"
olarak ayrı bir dizi olduğunu kabul ediyorum 8. bölümün...:)
görmemiş olalım...

birde spoiler yazdı arkadaşın biri...

Heykelin mısır mitolojisinde hamile kadınları koruyan tanrı taueret heykeli olduğu düşünülüyor.Amy?nin doğum yapması da buna bağlanıyor, o heykel yıkıldıktan sonra -artık ne zaman nasıl yıkılıyor bilinmiyor- adada çocuk doğmamaya başlıyor, teoriler bu yöndeymiş miş mişşş.

böyle yazalımda ayıp olmasın izlemeyenlere...