Lost

Sahip olduğu güçlü manyetik alan ve enerji sayesinde yer değiştiriyor. Bunla ilgili Kerem abi açıklama yapar :) Fizik'i sevmem :)

Ah Selcuk ah :)
Lost'u öyle 1 dakikada anlamak kolay mı bu dizi hakkında insanlar ne teoriler üretiyor :)
Geç buldum ama daha bırakmam Lostumu :)
Can Balubay gelir ver der ki ; ' 1-55 bölüm efsaneydi ' :)

Burak Barut' Alıntı:
Geç buldum ama daha bırakmam Lostumu :)
Can Balubay gelir ver der ki ; ' 1-55 bölüm efsaneydi ' :)

balubay derken..? =)

1-55 efsanedir evet.. 1-55'i başından sonuna kare kaçırmadan izleyen kişilerin de şimdi pusu salaklığını izlemesini anlamıyorum..

konuya turp sıkmıyım..

601 jackin gözleriyle açılsın yahu dehşet olur..

Sorundan önce bir post atmıştım ancak güme gitmiş. Tekrar birşeyler yazayım...

5. Sezonu bitirdim. Ve dizi ve karakterler hakkında kanaatim oluştu. Özellikle 4. ve 5. Sezon gayet beğendim. Şu zaman yolculuğu olayları falan ilgi çekici...

John Locke: İyi de desem olmaz kötü de desem olmaz. Bazı hareketleri adamı çileden çıkartıyor. Ancak son bölümlerde bir ermiş havası vardı. Fakat sonradan anladım ki Locke, Locke değilmiş...

Benjamin Linus: Her zaman bir planı vardır. Cidden de öyle. Çok zeki ve kurnaz. Zaman zaman sinir olsam da sevdiğim bir karakter.

Jack: Dizinin en sinir adamı. Ya kardeşim her işe karışmak zorunda mısın? Söz verdim diye başlıyor işe batırıp çıkıyor. Tutturmuş liderlik diye... Böyle doktor olmaz olsun...

Kate: Yanar dönerin teki. Sawyer mı Jack mi karar ver. Yine de sevmediğim bir karakter diyemem. Güzel kız...

Sayid: En harbi karakterlerden biri. Çok önemli işler yapıyor. Ayrıca o da akıllı. Ama bir türlü Ben'i öldüremedi gitti...

Hurley: Sevdiğim karakterlerden biri. İyi adam. Kaçık hareketleri var ancak hep dostlarını düşünüyor.

Desmond: Penny'i baya seviyor. Ama adam talihsiz ne yapsın. Tam da gitmiş Widmore'ın kızını sevmiş. Özel bir adam.

Juliet&Sawyer: Juliet ilk başta Jack ile takıldı ancak sonra oluşan şartlar ile doğruyu buldu. Sawyer ile birbirlerine yakıştılar. Son sahnelerinde cidden duygulandım. Sawyer da bu dizinin benim için bir numaralı adamıdır. Jack ve tayfası gelip işi bozmasalardı herşey güzel olacaktı. Ancak Jack adaya döndükten sonra ona koyduğu posta süperdi.

Faraday: Zaman yolculuğu vs. ile ilgili olan bölümler baya iyi geçmişti. Faraday de iyi bir karakter. Arası sıra kafa karıştırmıyor değil ama iyi çocuk...