Kerem SEÇER' Alıntı:Prison'ı birkaç bölüm hariç izlemedim. İlgimi çekmedi
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bırak bu işleri Kerem , Prison Break'ın 1. sezonun 1. bölümünü izleyipte o sezonu 3 gün içinde bitirmeyecek bir insan tanımıyorum ben
Kerem SEÇER' Alıntı:Şamil sen 1 sezondan bahsediyorsun Lost'un başına oturan 5 sezonu bitirmeden kalkamıyor
Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":2ay1qg6p]Şamil sen 1 sezondan bahsediyorsun Lost'un başına oturan 5 sezonu bitirmeden kalkamıyor
Kerem SEÇER' Alıntı:Lost'a bakmışsın Şamil sen, görmemişsin birşey
bende seyrettim o dört dakikalık görüntüleri.. 2 şubatta bölüm yayınlanacakmış az kaldı hadi hayırlısıKerem SEÇER' Alıntı:4 dakikalık videosunu izledim. 3 dakikadan fazlası eski görüntüler. Hatta hepsi bile sayılır. Yalnız sonunda bir sahne var ki kafaları karıştırıyor.
bende seyrettim o dört dakikalık görüntüleri.. 2 şubatta bölüm yayınlanacakmış az kaldı hadi hayırlısı[/quote:3jdx930j]Sühan Cem' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":3jdx930j]4 dakikalık videosunu izledim. 3 dakikadan fazlası eski görüntüler. Hatta hepsi bile sayılır. Yalnız sonunda bir sahne var ki kafaları karıştırıyor.
Burak Barut' Alıntı:Lost bittikten sonra bi tavla turnuvası atalım LOST severler olarak : )