Lost

prison ilk iki üç bölüm seyrederken gerginlik yaratan bir dizi ama sonrasında bağımlısı oluyorsun. heroes lost daha farklı ilk bölümlerden çekiyor insanı.

1 yıldır bekliyorum sonunda geliyor lostun son sezonu...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Prison'ı birkaç bölüm hariç izlemedim. İlgimi çekmedi :)

Bırak bu işleri Kerem :) , Prison Break'ın 1. sezonun 1. bölümünü izleyipte o sezonu 3 gün içinde bitirmeyecek bir insan tanımıyorum ben :) . Çamur atma şimdi saydırtma bana Lost'un saçmalıklarını :D .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bırak bu işleri Kerem :) , Prison Break'ın 1. sezonun 1. bölümünü izleyipte o sezonu 3 gün içinde bitirmeyecek bir insan tanımıyorum ben :)

Abi dediğin çok doğru bende Prison'a bir bakayım diye başlamıştım.bir de baktımki 1. sezonu bitirmişim :)

prison süper dizidir ama lost kadar da değil. hapishane dizisi dedinmi akla OZ gelir bence.. Lost öyle sararki insanı 1 hafta 1 ay gibi gelir insana. zaten losttan ders aldım izleyeceğim dizileri artık biriktirip seyrediyorum. HIMYM harici..

Şamil'in dediği gibi Prison Break'in ilk sezonunu 2-3 günde bitirmiştim.
Lost'un saçmalıkları var gibi duruyor ama genel anlamda bambaşka bir dizidir. Dizimax'ta 5. sezon bölümleri her gün tekrar yayınlanıyor. İzlememe rağmen bakıyorum. 6. sezona da 2 hafta kaldı.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2ay1qg6p]Şamil sen 1 sezondan bahsediyorsun Lost'un başına oturan 5 sezonu bitirmeden kalkamıyor :)

Görende Şamil hiç Lost izlememiş zannedecek, Prison Break'in sadece 3. sezonu iyidir diğer bütün sezonları mükemmeldir :) .[/quote:2ay1qg6p]

Şamil abiye katılmakla beraber bende 2.sezon iyidir(dövmeyi anlatan) diğer bütün sezonlar mükemmeldir.

Lost düşmanı değiliz onuda izledik hepsini ama Prison kadar sarmadı beni.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Lost'a bakmışsın Şamil sen, görmemişsin birşey :)

Abi sende bir Benjamin Linus havası gördüm :)

4 dakikalık videosunu izledim. 3 dakikadan fazlası eski görüntüler. Hatta hepsi bile sayılır. Yalnız sonunda bir sahne var ki kafaları karıştırıyor. :)

O kadar çok zaman geçti ki 5. sezonun finalini bile zar zor hatırlıyorum..
Daha önceleri gibi geniş özet gibi birşey yayınlamayı düşünüyorlardır umarım..

Bu arada Hawaiideki ön gösterim videosunu izlememek için baya sabrettim ama dayanamadım..

İlk dakikalar çok fena.. Kafa çorba oldu o ayrı :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
4 dakikalık videosunu izledim. 3 dakikadan fazlası eski görüntüler. Hatta hepsi bile sayılır. Yalnız sonunda bir sahne var ki kafaları karıştırıyor. :)
bende seyrettim o dört dakikalık görüntüleri.. 2 şubatta bölüm yayınlanacakmış az kaldı hadi hayırlısı:)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3jdx930j]4 dakikalık videosunu izledim. 3 dakikadan fazlası eski görüntüler. Hatta hepsi bile sayılır. Yalnız sonunda bir sahne var ki kafaları karıştırıyor. :)
bende seyrettim o dört dakikalık görüntüleri.. 2 şubatta bölüm yayınlanacakmış az kaldı hadi hayırlısı:)[/quote:3jdx930j]
Bir gün daha sabredip 8 ay bekleyişi gerçek güzel bölümle ödüllendireceğim. Hatta bir terslik olur da bölümü indiremezsem How I Met Your Mother'daki Ted gibi Spoiler gözlüğü ve kulaklığı yapmayı düşünmeye başladım :)