5-6 yıl önce ilk bölümünü izlemiştim,bi türli ısınamamıştım birdahada etrafımda anam babam alakalı lakasız herkes izlemesine rağmen bi türli izlemedim,ama demişimdir şöyle 5 10 yıl sonra eğer ererse star wars hikmetine oturup izlerim,dün ortamın zoruyla mevlid dinler gibi sessiz ve konsantre bir biçimde son bölümü izledim,tabii ki yorum yapacak en son adam benim sadece yorumlardan izlenimim oturupda 6 sezonu izlemem için olağanüstü şartların oluşması lazım,ne başını ne sonunu sevmediğim dizidir ammma oturup 6 sezon izleyen arkadaşlar alınmasın bi dizinin bittiği an birdahaki bölümünü merak edip bi hafta onu düşünüp tartışıyorsanız,eğer o dizinin saati sizin tv saatiniz olmuşsa dünya yıkılsa kaçırmıyorsanız diziyi; tamamdır o dizi ,alacağınız zevki son noktasına kadar almışınızdır,yoksa yemişim lost un finalini sanki istediğiniz senaryo olsa hidayete erecektizniz. valla olsada şöyle sağlam bi dizi 6 sene izlesem de sonunda hepsini zümrütüanka kuşu yese umrumda değil,kısacası sekste mühim olan süreçtir yoksa sonunda ... neyse ....