Re: Miami Heat ve Three Big . . .
New Yorka mağlup olmak en çok Lebronu üzmüş olsa gerek...
New Yorka mağlup olmak en çok Lebronu üzmüş olsa gerek...
Arca Yıldırım' Alıntı:Selamlar Tugay abi,
Açıkçası cidden o pozisyon sonra Bosh'un söyledikleri saçma, bir Miamili olarak bunu söylüyorum. Sonuçta sporun içinde böyle şeyler oluyor ve gayet doğal karşılaşması gerekir. Ancak çok uzatıldı bu laflar gerekli sertliği Playoff'ta gösterir zaten. Pozisyonun içinde Ömer'in de olması biraz daha duygusal bakmamızı sağladı sanırım.
Bakın beyler yahoo'daki adamıma sallıyorsunuz lütfen yani ayıp oluyor Bu arada şu Miller bi ısınamadı takıma. Haslem da bitikken Miller da oynamazsa işler çok zora girer bence Miami için. ne yapıp edip bir takas yapmalılar. Şöyle temiz 10 sayı atan bi istikrarlı adam almaları lazım. Bizim Udrih bile iş yapar aslında sizde. Chalmers efendi bir türlü adam olamıyor çünkü.Uğur Yılmaz' Alıntı:Tamam Bosh'a giydirsinler de, bu Durant ne iş onu anlamadım. Daha düne kadar etrafta emzikle geziyordu, bir olimpiyat, bir sayı krallığı ile mi adam olmuş. Aklını alırlar, Kevin Efendi. Saygılı ol, uslu çocuk olmaya devam et, yoksa tepetaklak gidersin.
Poziyon LeBron ile aynı, LeBron'un kankalarından birine gider yapmak pek akıl karı değil, yeni gelmiş, bebe falan dinlenmez, ezer geçer, dikkat ''please''...
Bakın beyler yahoo'daki adamıma sallıyorsunuz lütfen yani ayıp oluyor Bu arada şu Miller bi ısınamadı takıma. Haslem da bitikken Miller da oynamazsa işler çok zora girer bence Miami için. ne yapıp edip bir takas yapmalılar. Şöyle temiz 10 sayı atan bi istikrarlı adam almaları lazım. Bizim Udrih bile iş yapar aslında sizde. Chalmers efendi bir türlü adam olamıyor çünkü.
Bugün önemli bir maça çıkıyoruz ve mesaj niteliği de taşıyor karşılaşma. Hidayet'i seviyorum ancak söz konusu Miami olunca işler değişir elbette. Son maçlarda iyi performans veren Big Z - House ikilisi var. Bu akşam özellikle yan parçaların iyi katkı vermesi gerekir. Ayrıca Miller'ın performansını da bir tek ben beğeniyorum sanırım. Sakatlıktan sonra ilk maçlar felaket bir görüntüsü vardı ama sonradan toparladı. İstikrarı sağlayamadı ancak kenardan gelip takımın mücadele gücünü arttırdığı bir gerçek.
Takıma bugün başarılar, böylesine güzel bir karşılaşma yerine Bucks - Warriors maçını seçen Nba Tv'ye ise selamlar.
Dün farkı 20 civarlarından 4'e kadar indirmesi Magic'in iyi olmadı açıkçası. Günün iki tane altı çizilmesi gereken yeri var, Lebron ve takım oyunu. Lebron'un insanüstü oyun başlangıcı ister istemez oyunu Lebron odaklı oynamamıza sebep oldu. Nitekim maçı 51 sayı ( sezonun rekoru ) 11 ribaund - 8 asist ile tamamladı. Bu performansına diyebilecek söz yok. Ancak takımın geri kalanın bu oyundan etkilendiğini söylemek açık. Bosh - Wade ikilisi 27 sayıda kadılar. Bunda Wade'in maç içinde yaşadığı sakatlığının da payı var ( üçüncü periyotun sonunda çok kötü düştü ). Takımın geri kalanı ise 26 sayıda kaldı.
Galibiyet güzel, hem de derbi niteliğindeki maçtan. Lebron'a saygım sonsuz ancak bu maçı sezonun içerisinde olabilecek nirvana performanslarından birine bağlamak istiyorum. Yoksa bu oyun yapısıyla yüzüğe ulaşma şansımız çok zayıf.