Miami Heat

Cleveland ilk maça nazaran daha istekli ve iyi bir oyun sergiliyor. İlk periyot 24-24 sona erdi.

Lebron James, 13 sayı - 2 asist - 1 ribaund.

53-42 geride kapattık ilk yarıyı. Lebron 13 - 6 - 5. Wade'de 12 sayıda.

Cleveland çok iyi bir oyun sergiliyor, neredeyse oyuna giren her isim katkı verdi. Geri dönülmesi, bu gece için zor gözüküyor.

Bu arada Emre abi, ben son üç takıma baktığım da sıralama da, Sixers'ı istiyorum vallahi ne yalan söyleyeyim. İndiana'nın yarattığı hava çok iyi, o seriden çok yoruluruz gibi. NYK'da her ne kadar aşı tutmamış gibi gözükse de, önemli yıldızlara sahipler hiç belli olmaz. Bu sezon da 3 maç, 3 galibiyet sizin karşınızda. Dilerim isteğim bir şekilde gerçekleşir.

arca, indiana bizden daha sert rakip olsun size, ben bir daha basketbol maçı falan izlemem..
ama bunu test etme şansımız yok gibi, indiana ile eşleşme şansınız yok..

biz bu arada miami'den kaçalım, heat 2. olsun, tam destek falan dedik ya..
gidip cleveland'a yenilmişler, böyle düztabanlık görmedim hayatımda..
olun işte 2. Geçin şu Boston'ı..

Lebron yine triple-double çekmiş eski takımına..
Cleveland da bu sene ilk defa çift haneli farkla bir galibiyet almış..
Tam da benim Miami'yi desteklemeye başladığım gün oluyor bunlar.
Oğlum fazla tutmayacağım, şurada 7-8 maç işimiz var..
10 nisandan sonra yolda görsem, tanımam..

O pozısyonda cok net suclu John Wall. Bıg Z'nın orada art nıyetlı bır mudahelesı yok kesınlıkle. Howard'ın atılması da dogruydu.

Wall'ın atılmasından sonra oyun kolaylastı bızım adımıza. Ozellıkle son dakıkalarda D-Wade ınanılmaz oynadı.

Abi olay molay, kavga-dövüş kazanın..
Pennysylvania halkı sizinle beraber.
Minnesotta deplasmanında da başarılar..
Haydi koçlarım.. İkincilik hakkınız.
Boston iki gece üstüste spurs ve hawks ile oynuyor..
yürüyün.

yalnız yumruktan sonra Ilgauskas üstüne yürüyüp formasından çekerken wall'ın çaresizce bakışları felaket...:)
bölsen kendinden 3 tane çıkacak adama ne diye saldırırsın ki anlamak zor...

Sizin uzunlar Smack Down'a başlayınca yönetim Eddy Curry ile görüşmüş ve büyük ihtimal takıma katılcakmış. İyi hamle bence . Hem tutmasa bile ne kaybedersiniz ki ? Ayrıca kavga filan işine de girmez hatta dünya yansa umursamaz. Bence iyi hamle olur ve kiloyu atarsa , canı da istediğinde en iyi 10 pivottan biridir kendisi. Mike D'antoni'ye selam olsun burdan. Burak Bıyıktay bile New York'u 6. yapardı...

Macta spikerler soyledi zaten onemli bir seyinin olmadigini onun haricinde ozellikle bizim uclu birlikte oynarken sık sık takimin istedigi anda ne kadar korkutucu ve nefes kesici olduguny falan soyleyip durdular.
Yalniz su bir gercekki Wade cikinca ozellikle kisa ve dis savunmamiz 2 level dustu onsuz bir play- off hayal edemezdim kesinlikle.

Lebron ve Heat Tutuklanmayı Yorumladı

Miami Heat'in süper yıldızı LeBron James, takım arkadaşları Dwyane Wade ile Chris Bosh ve Heat coachu Eric Spoelstra antrenman sonrası Gloria James'in Miami otelinde tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Bu arada 2002 yılında LeBron lisedeyken kendisine yapılan bir kasti faul sonrası annesi Gloria'nın da sahaya girip faulü yapan rakip oyuncunun üstüne yürümesinin görüntüleri de internet'e düştü. Bakalım daha neler çıkacak?

James kısa bir açıklama yaparken, “O benim annem. İleri bakmamız lazım. Benim hayatımın bir parçası ve olanların benim performansımı etkilememesi için çalışıyorum. Benim bir işim var. Çok hassas bir konu… Çevremdeki insanlar bana yardımcı oluyor. Biz de bunu aşacağız. Hassas bir konu olduğu için annemle ilgili bu kadar söyleyeceğim. Başka basketbol ile ilgili sorularınız varsa cevaplayacağım” dedi.

Dwyane wade ise, “Hepimizin ailesi var. Onlara bazen bazı şeyler oluyor ve bizim o problemlerle de ilgilenmemiz lazım. Bizim işimiz birbirimizle iyi anlaşmak, basketbol oynamaktan keyif almak. Birbirimize ihtiyacımız olduğunda ona destek olmak için hazır olmamız lazım. Bu konular gündeme gelmez. Bize ihtiyacı varsa biz onun için buradayız” derken, Chris Bosh da “Hayat devam ediyor. Kişisel konuları olmaları gereken yerde bırakırız. Burada basketbol oynamak için varız” şeklinde konuştu.

Coach Spoelstra ise yaptığı açıklamada, “Bu tür konulara gündeme geldiğinde tabii ki ilgilenmemiz gerekir. Ama burada önemli olan soyunma odasında olup bitenler. Önemli olan bu oyuncuların birbirlerine yaklaşımı. Biz aileyiz. Biz kardeşiz. Bu tür konuların bizi etkilenmesine izin vermemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber Miami'nin bazı şeyleri aştığını gösteriyor. Spoelstra bu konularda baya başarılı bir adam ve zaten Wade de takımı bir arada tutma konusunda oldukça yetenekli. Bence bu yaşanan olay Miami'ye hiç hesapta olmayan bir iyilik yapmıştır ve takım kenetlenmiştir gibi geliyor bana. Eğer kenetlenirlerse doğu çok çetin bir mücadeleye sahne olur playoffta...

Boston'ı evimizde 100-77 yenip 2.liğe yükseldik.
LeBron 27 sayı 7 asist 5 ribaunt
Wade 14 sayı 8 asist 5 ribaunt (ufak bir sakatlığı vardı.)
Bosh 13 sayı 8 ribaunt ile oynadı.

İlk maçın adamı tartışmasız Chris Bosh'dı.Dwayne Wade ve LeBron James'in oldukça yüzdesiz oynadıkları maçta 25 sayı 11 rebound 1 asistle takımı sırtladı.Ilgauskas ise 8 sayı 6 rebound 1 asistle maçın gizli yıldızıydı . :)